Κυριακή 31 Μαΐου 2020

Δανία: Λαθρομετανάστης υβρίζει Δανό, αποκαλύπτοντας ότι δεν επιθυμεί να ενσωματωθεί, αλλά να «Ε Ξ Ο Ν Τ Ω Σ Ε Ιι» τον γηγενή πληθυσμό. (Video)


ΞΕΣΑΛΩΜΕΝΟΣ !
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΝ ΑΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ....

Ο Rasmus Paludan, ένας Δανός πολιτικός, πήγε πρόσφατα σε μια διαδήλωση με μέλη του κόμματός του 'Stram Kurs' ('Hard Line') σε σχολείο στο Århus, τήν δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Δανίας.
The crazy Danes and their flags | Denmark flag, Danish flag, Denmark

Κατά τήν διάρκεια της εκδηλώσεως, τα μέλη του κόμματος ηχογράφησαν 'βίντεο' για το είδος της υποδοχής που έλαβαν από τους ντόπιους. 

Ένα 'βίντεο' που ανεβάστηκε στο κανάλι του Rasmus Paludan στο 'YouTube' δείχνει έναν γενειοφόρο, επιθετικό λαθρομετανάστη που φωνάζει και χειρονομεί σε έναν νεαρό Δανό άνδρα. 

Image result for map of denmark sweden norway (With images ...

Αν και είναι δύσκολο να διατυπωθούν όλες οι λέξεις, ο Kim Møller, αρθρογράφος στο πολιτικό blog Uriasposten, έχει μεταγράψει αυτό που ακούγεται στο βίντεο.

Ο αλλοδαπός λέει: «Έχουμε περισσότερα παιδιά. 

Εσείς κάνετε ένα ή δύο. 

Σε δέκα, ή δεκαπέντε χρόνια, θα υπάρχουν περισσότεροι μουσουλμάνοι από τους Δανούς σε αυτήν τήν χώρα! 

… Οι Δανοί είναι πέντε εκατομμύρια, είσαι σχεδόν εξαφανισμένος . … Γ... τα ζώα, γι 'αυτό δεν κάνεις παιδιά…

Εσείς οι Δανοί θα εξοντωθείτε... 

Είστε σαν ζώα… 

Δεν θα είμαι ποτέ Δανός, θέλω τη νοοτροπία μου και την παράδοσή μου, αλλά θα κολλήσω το δανικό διαβατήριό μου και το Δανικό Λαϊκό Κόμμα στον κ@@ μου, θα κάψω το δανικό διαβατήριό μου… 

Δεν θα ενσωματωθούμε, θα συνεχίσουμε να γ..... την κοινωνία σας ... Ρ@@ το...."

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες την Κυριακή του Πάσχα, την πιο ιερή ημέρα για τους Χριστιανούς σε όλο τον κόσμο, μια δανική εκκλησία παραμορφώθηκε με αραβικά 'γκράφιτι' που έγραφαν

«Κατακτούμε τη Δανία. 
Δεν υπάρχει Θεός εκτός από τον Αλλάχ».

Τέτοια φαινόμενα έχουν κάνει την εμφάνισή τους και στην Ελλάδα, τόσο με βεβηλώσεις Εκκλησιών κοντά σε κέντρα αλλοδαπών, όσο και με επιθετικές και εγκληματικές συμπεριφορές από αλλοδαπούς απέναντι στους (μονίμως απροστάτευτους) Έλληνες πολίτες.

Δείτε το ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ βίντεο:



https://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2020/05/Dania-metanastis-ivrizei-dano-apokalyptontas-oti-den-epithymei-na-enswmatwuei-alla-na-eksontwsei-to-ghgenh-plithismo-video.html

"Ιωάννης Καποδίστριας"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!