Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Ο λόγος για τον οποίο πρέπει να μπαίνετε απ΄ευθείας στις ιστοσελίδες και όχι μέσω FACEBOOK.....



Ο ιδρυτής του FACEBOOK Μαρκ Έλιοτ Ζάκερμπεργκ είναι Αμερικανός εβραϊκής καταγωγής προγραμματιστής, επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος (βικιπαιδεία). 
Ο όρος “φιλάνθρωπος”, μας οδηγεί στον "Σόρρος" (Γκεόργκυ Σβάρτς), τον Μπίλλ Γκέητς, τους Ροκφέλλερς, τους Ρότσιλντς και τα άλλα καλά παιδιά της νέας τάξεως.
Αυτός λοιπόν, έχει κατορθώσει, να μπαίνουν οι περισσότεροι μόνο σε μία ιστοσελίδα, την δική του, το FACEBOOK και μέσα από εκεί να βλέπουν κάθε είδηση. 
Αυτό είναι κάτι το πολύ άρρωστο, αλλά θα μου πείτε τώρα δεν είναι το μόνο άρρωστο στον κόσμο μας.

Έτσι, αντί ο πολύς κόσμος να μπαίνει σε κάθε site για να διαβάσει και να δει ότι θέλει, μπαίνει μόνο στο FACEBOOK μέσα στο οποίο, σαν μέσο κοινωνικής δικτύωσης που είναι, έχουν όλα σχεδόν τα site μία υποσελίδα, μέσα στην οποία “ποστάρουν” κάποιες από τις ειδήσεις τους που οι χρήστες του FACEBOOK τις προωθούν στους φίλους τους.

Αν όμως η είδηση θεωρηθεί ότι περιέχει κάτι όχι απλά ψεύτικο αλλά και ανακριβές, τότε “σταμπάρει” το FACEBOOK to site και οι ειδήσεις του δεν προωθούνται μέσω FACEBOOK και η επισκεψιμότητά του πάει στα Τάρταρα.

Δήλωσε λοιπόν ο Ζάκερμπεργκ τα εξής:
«Έχουμε ήδη αφαιρέσει και θα αφαιρούμε οποιοδήποτε περιεχόμενο προκαλέσει άμεσα πιθανή βλάβη στους χρήστες.

Το Facebook έχει αφαιρέσει περιεχόμενο από ομάδες που ισχυρίζονται ότι η ανάπτυξη του δικτύου 5G ήταν η αιτία εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Συνεργαζόμαστε με ανεξάρτητους ελεγκτές γεγονότων (fact checkers)»
«Γνωρίζουμε ότι αυτό είναι αποτελεσματικό επειδή στο 95%, οι χρήστες δεν κάνουν κλικ σε περιεχόμενο που έχει μία προειδοποιητική ετικέτα».

Το θέμα είναι ποιοί είναι αυτοί (fact checkers) που σε κάθε κράτος θα ορίζουν τι είναι FAKENEWS ή HOAX ;;;;

Και δεν είναι το πρόβλημα μόνο το αν είναι έντιμοι και αξιόπιστοι. Δεν είναι το πρόβλημα το αν τα παίρνουν για παράδειγμα από τους φιλανθρώπους της νέας τάξεως για να μαρκάρουν σαν FAKENEWS ότι δεν αρέσει στα λαμόγια. 

Εγώ θα δεχθώ ότι όλοι οι ελεγκτές (fact checkers) θα είναι σε παγκόσμια κλίμακα έντιμοι (πράγμα που καταλαβαίνετε είναι δύσκολο έως αδύνατο) . 

Ποιός μας διαβεβαιώνει, ότι τα άτομα αυτά, που πληρώνονται απο το FACEBOOK του Ζάκερμπεργκ έχουν την μόρφωση, την παιδεία, την αντίληψη, τις γνώσεις, την πληροφόρηση και την ευφυΐα να ελέγξουν κάθε είδηση και να την δεχθούν, ή να την απορρίψουν;;;

Μήπως μάλιστα ο καθένας μπορεί να γράφει ότι του καπνίσει, αρκεί να μη γράψει κάτι εναντίον της κλίκας της νέας τάξης;;; 
Μήπως όποιος μιλήσει εναντίον των “φιλανθρώπων” απλά θα μπανάρεται με συνοπτικές διαδικασίες;;

Θα μου πει κανείς ο Ζάκερμπεργκ κάνει ότι θέλει στο μαγαζί του. Έλα όμως που το “αγελαίον” πλήθος δεν ξέρει καν τι θα πει URL και τι θα πει μπαίνω σε ένα site απ΄ ευθείας.

Συμπερασματικά, για να ακούσεις αλήθειες σε λίγο θα πρέπει να μπαίνεις κατ΄ευθείαν στα site και όχι μέσω FACEBOOK.

el.gr

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/05/facebook_22.html

"Ιωάννης Καποδίστριας"

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!