Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Ορίστε; ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ! ΤΟ 'TWITTER' ΛΟΓΟΚΡΙΝΕ τόν… ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΡΑΜΠ! Γιατί όμως;




Λυσσαλέο πόλεμο, με όλα τα μέσα, δέχεται από το «βαθύ κράτος» των ΗΠΑ ο πρόεδρος Τραμπ, εν όψει των εκλογών του φθινοπώρου!

Does Donald Trump have dementia? We need to know: Psychologist

Trump Downplayed Coronavirus Threat Throughout February | Voice of ...

Έφτασαν μάλιστα στο σημείο οι υπερκρατικοί, να… λογοκρίνουν και ανάρτησή του στο 'Twitter'! 

Έτσι, η διεύθυνση του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης 'Twitter', τοποθέτησε μια ειδοποίηση που καλεί τους χρήστες να «ενημερωθούν για τα γεγονότα» σε μια ανάρτηση του Τραμπ σχετικά με τις επιστολικές ψήφους, στην οποία ο πρόεδρος υποστήριξε, πως οι ψήφοι αυτές είναι «ουσιαστικά χαλκευμένες» και θα έχουν αποτέλεσμα «εκλογική νοθεία»!!!

Η ειδοποίηση αυτή, με σύμβολο ένα θαυμαστικό μέσα σε κύκλο, με μπλε χρώμα, καλεί τους αναγνώστες της ανάρτησης να «ενημερωθούν για τα γεγονότα σχετικά με τις επιστολικές ψήφους» και τους οδηγεί σε μια σελίδα, όπου η συντακτική ομάδα του Twitter έχει συγκεντρώσει άρθρα και “πληροφορίες” που αντικρούουν βεβαίως τον ισχυρισμό του Προέδρου Τράμπ.

President Trump touts his 'astounding' TV ratings, compares his ...

Φυσικά, το γεγονός αυτό της λογοκρισίας εις βάρος προέδρου χώρας, δεν έχει προηγούμενο στον κόσμο ολόκληρο!


"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!