Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Οδύνη καί ΝΤΡΟΠΗ! Η ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ, ΚΑΛΕΙ τά παιδιά του ....ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ! ΚΑΝΟΝΙΚΗ.. ΚΑΤΗΧΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ!

Σχόλιο Διόδοτου: 

Ντροπή και Αίσχος! ... Δυστυχώς (ή ευτυχώς).. φτάσαμε στην εποχή που έπεσαν οι μάσκες όλων. ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΡΟΔΟΣΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. 

Πέταξε την Ορθοδοξία στα σκουπίδια. 
Και για τα προνόμια που νομίζει ότι θα της παραχωρήσουν οι Νεοταξίτες... έκανε το δόγμα προτεσταντο-ισλαμικό. 

Αλήθεια.. μήπως νομίζει ότι έχει να κάνει με σχετικά μορφωμένους Τούρκους διοικητές και Πασάδες της Τουρκοκρατίας, με τούς οποίους μπορούσε να κάνει συμφωνίες...;; Είναι πολύ γελασμένη! 

Ο Νεο-σουνιτισμός το μόνο που περιμένει είναι να γεννοβολήσει και να γίνει πλειοψηφία και να αρχίσει να σφάζει ανεξαιρέτως απίστους. 
Η Εκκλησία σήμερα κάνει ό,τι και οι γκέι και οι λεσβίες. 
Λειτουργούν σαν ΜΚΟ υπέρ του Ισλαμ.. και στο μέλλον οι δήθεν κατατρεγμένοι αυτοί κουτοπόνηροι τυχοδιώκτες, τα ισλαμικά στίφη, θα τούς πετσοκόβουν και θα τούς πετάνε στις χωματερές, ακριβώς όπως κάνουν και στις πατρίδες τους. 

Σκάβετε το λάκκο σας λοιπόν μητροπολητάδες και κύριοι της Ιεράς Συνόδου.. 
Πολλαπλασιάζετε τους εχθρούς σας, ΚΑΙ ανάμεσα σε εμάς. ΚΑΙ ανάμεσα στα μεμέτια. 
Όλα θα γίνουν όπως έχει προφητέψει ο Πατροκοσμάς. 

Κάποιους ελάχιστους ανάμεσά σας θα κρατήσει ο Θεός.


Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΞΕΣΗΚΩΝΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΤΩΡΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ ΣΤΗΝ... ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ;

Αφίσσα-ντροπή! Καλούν τα παιδιά μας να γνωρίσουν το Ισλάμ!

Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Σμύρνης προβαίνει σε πρωτοβουλία για να έρθουν τα ελληνόπουλα πιο κοντά στο Ισλάμ.Η αφίσα εθεάθη σε κάγκελα σχολείου στην Νέα Σμύρνη

Πραγματικά ανεξήγητη πρωτοβουλία της Ιεράς Μητρόπολης Νέας Σμύρνης. Σε συνεργασία με σχολεία της περιοχής, προβαίνει σε σειρά συζητήσεων σε σχολεία του δήμου με σκοπό την εκμάθηση του Ισλάμ, προκειμένου τα παιδιά να έρθουν πιο κοντά στη συγκεκριμένη θρησκεία.

Όταν εδώ και χρόνια γίνονται συζητήσεις για απόσυρση του μαθήματος των θρησκευτικών από τα σχολεία, την κατάργηση των εικόνων ή και της προσευχής, πως είναι δυνατόν να διοργανώνονται τέτοιες συζητήσεις...; 

Διότι είναι άλλο η επιλογή της ανεξιθρησκείας που είναι σεβαστή και άλλο να διδάσκεται ή να γίνονται σεμινάρια γνωριμίας μίας άλλης θρησκείας.

Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να βλέπαμε αν σε μία μουσουλμανική χώρα, υπήρχαν σεμινάρια γνωριμίας με τον Χριστιανισμό...

Αναμένουμε εξηγήσεις από κάθε εμπλεκόμενο και υπεύθυνο αυτής της πρωτοβουλίας...

&

"Ιωάννης Καποδίστριας"

2 σχόλια:

  1. Τι είναι αυτά βρε παιδιά;; Αίσχος!! Ας τους φωτίσει ο Θεός να βρουν ξανά το δρόμο του Χριστού μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όντως η αφίσα δεν είναι σαφής, αλλά στο μάθημα τα παιδιά μάθαιναν πόσο μακρυά είναι το ισλάμ από τον αληθινό Θεο, δεν λέγαν πράγματα υπερ του ισλάμ. Ρώτησα γνωστό μου κατηχητή από αυτά τα κατηχητικά. Θέλει προσοχή με τις ειδήσεις για να μην πέφτουμε σε συκοφαντία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!