Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

(Καί τό 2011 τά ΙΔΙΑ έγιναν!) Russia Today: ‘Γιατί τα media δεν λένε τίποτα για τις βίαιες επιθέσεις των μαύρων κατά των λευκών στην Αμερική;’

ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2011.
ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ "ΣΥΜΒΑΝΤΑ" ΚΑΤΑ
ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΣΤΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ.....

Σχ. ΚΟ: Εάν στην σχέση θύματος – θύτη τα χρώματα ήταν ανάποδα, θα είχαν βουίξει τα mainstream ΜΜΕ παγκοσμίως, θα είχε σεισθεί ο τόπος. 
Ο αυτοκράτωρ ‘πολιτική ορθότητα’ όμως δεν σου επιτρέπει να μαθαίνεις τέτοια νέα και να κάνεις σκέψεις. 
Ο ‘ρατσιστής’ και ο ‘κακός’ είναι πάντα ο λευκός. 

Κατάλαβέ το επιτέλους και δες την επόμενη είδηση για το Dancing with the Stars και το παιδί που περιμένει η Μπιγιονσέ…. (Σημείωση: το πρόβλημα είναι η ύποπτη σιωπή. Η ανάλυση για το «ποιος φταίει» κ.λ.π. έρχεται μετά).

Russia Today:

Έξω από το Μιλγουόκι, ξέσπασαν ταραχές στην πολιτεία του Wisconsin, νωρίτερα αυτό το μήνα. Αναφέρθηκε ότι εκατοντάδες νεαροί μαύροι επιτίθενται σε λευκούς χωρίς κανένα λόγο, στους δρόμους. 

Τα ΜΜΕ έκαναν τα στραβά μάτια σε αυτές τις ανησυχητικές εκδηλώσεις. 
Μήπως αυτό έχει κάποια σχέση με τα ποσοστά ανεργίας των μαύρων ανδρών στην περιοχή; Ο Bob Donovan, δημοτικός σύμβουλος του 8ου διαμερίσματος λέει πως είναι τα πράγματα στο Μιλγουόκι.

Οι αναταραχές αυξάνονται σε ολόκληρη την Αμερική, καθώς η οικονομία κλονίζεται και το χάσμα μεταξύ των τάξεων μεγαλώνει όλο και πιο βαθιά.

Καθώς η οικονομική ύφεση αντανακλάται πιο εύκολα στην πτώση της δημοτικότητας του Προέδρου Ομπάμα - επί του παρόντος βρίσκεται μόνο στο 40 τοις εκατό - μπορούν τα αυξανόμενα περιστατικά βίας στους δρόμους της Αμερικής να δικαιολογηθούν ότι είναι αποτέλεσμα της κακής κατάστασης της οικονομίας;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΒΙΝΤΕΟ :


Ο Bob Donovan είναι δημοτικός σύμβουλος στο Wisconsin ο οποίος προεδρεύει σε μια περιοχή που περιλαμβάνει το Μιλγουόκι. 
Νωρίτερα αυτό το μήνα, από τις ταραχές που ξέσπασαν σε μία κοντινή πολιτεία, στην οποία οι μαύροι επιτέθηκαν ενάντια σε λευκούς, κατά εκατοντάδες και ενώ χιλιάδες νεαροί επιτέθηκαν άγρια ​​ο ένας τον άλλο. 

Ο Ντόνοβαν είπε στο RT ότι το Milwaukee μπορεί να είναι μια ποικιλόμορφη κοινότητα, είναι επίσης μία που είναι κατάφωρα διαχωρισμένη.

Ο Donovan λέει, ότι ενώ οι λευκοί και μαύροι, έχουν την δική τους πλευρά στη πόλη, οι μειονότητες στο Μιλγουόκι αντιμετωπίζουν μια επιδημία που μαστίζει την κοινότητά τους. 

Το ποσοστό ανεργίας των μαύρων, είπε ο Donovan, είναι μια επιδημία. "Μερικοί το τοποθετούν κοντά στο 50 τοις εκατό", είπε RT. 

«Αυτό έχει τα προβλήματά της για το οποίο, δυστυχώς, υπάρχουν πάρα πολλά άτομα στο Milwaukee, που επιλέγουν να το αγνοήσουν." 

Και με την ανεργία έρχεται η αναταραχή με στόχο αυτούς που τα καταφέρνουν στις δουλειές και τα χρήματα σε πόλεις σαν και αυτές.


Καθώς η πόλη διαιρείται και γνωρίζει εξεγέρσεις, ο Donovan αναγνωρίζει ότι αυτό δεν είναι κάτι σύνηθες στην κοινότητα του, αλλά σίγουρα θα επιδεινωθεί καθώς οι πολιτικοί και οι κάτοικοι συνεχίζουν να το αγνοούν σε ολόκληρη τη χώρα. 

«Πρέπει πρώτα να παραδεχτούμε ότι έχουμε αυτό το πρόβλημα», λέει και σημειώνει ότι οι ταραχές νωρίτερα αυτό το μήνα στην έκθεση Wisconsin State Fair θα πρέπει να χρησιμεύσει ως μια κλήση αφύπνισης - ακόμη κι αν, όπως είπε, δεν ήταν το πρώτο περιστατικό. 

«Πιστεύω ότι για κάποιο λόγο γίνεται μια προσπάθεια να κρατηθεί το θέμα αυτό στο σκοτάδι», πρόσθεσε ο Donovan. 
"Αυτό με ανησυχεί, αλλά έχουμε σε μεγάλο βαθμό πολλούς αιρετούς άρχοντες στην Μιλγουόκι οι οποίοι επέλεξαν να το αγνοήσει αυτό, επειδή είναι ένα τόσο ευμετάβλητο θέμα."

Η ανισότητα μεταξύ των φυλών, που τώρα που οδηγεί στη βία, είναι κάτι που λέει ο Donovan δεν μπορεί απλά να αγνοηθεί. 
Η κοινότητα βρίσκεται σε άρνηση, είπε, και αναφέρει ότι πολλοί νομοθέτες δεν θα παραδεχτούν ότι τα περιστατικά στη πολιτεία είχαν φυλετικό υπόβαθρο.

«Αυτό είναι παράλογο!», Δήλωσε ο Donovan.

Ο Donovan λέει ότι είναι ο νούμερο ένα στόχος της κυβέρνησης είναι να διασφαλίσει ότι οι πολίτες της απολαμβάνουν ασφάλεια και με περιστατικά όπως αυτό συνεχίζει (ακόμη και αν δεν έχουν αναφερθεί), λέει, οι πόλεις θα πρέπει να αρχίσουν να σκέφτονται έξω από τα στεγανά για τους τρόπους καταπολέμησης της ανεργίας και της ανισότητας πριν οι ταραχές και οι εξεγέρσεις επεκταθούν περισσότερο. 

Εν τω μεταξύ, το Μιλγουόκι έχει 100 κενές θέσεις της αστυνομίας, όμως είναι πάρα πολύ δαπανηρό να καλυφθούν και μέχρι τότε, πόσο ασφαλείς θα αισθάνονται οι άνθρωποι στο Μιλγουόκι;

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!