Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Ξ Ε Τ Σ Ι Π Ω Τ Ο Ι ! Πρωτοφανής απάντηση Ν.Δένδια για ΜΥΣΤΙΚΗ ελληνοτουρκική συνάντηση Βερολίνου: «Ρωτήστε τον Τσαβούσογλου» - Δεν λέει τι συζητήθηκε......




ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΠΑΛΙ;
ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ "ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ" ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ;
ΣΤΑ  Σ Κ Ο Τ Ε Ι Ν Α  ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ;;;;

Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, προσπάθησε σήμερα να υποβαθμίσει την ελληνοτουρκική συνάντηση στο Βερολίνο, με την οποία φαίνεται ότι άρχισαν οι διαπραγματεύσεις για το μοίρασμα των ελληνικών κοιτασμάτων σε Αιγαίο και ανατολική Μεσόγειο, αποκρύπτοντας από τον ελληνικό λαό τι πραγματικά συζητήθηκε, ενώ είπε και το αμίμητο, πως για τη συνάντηση οι Έλληνες πολίτες θα πρέπει να ρωτήσουν τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών και όχι αυτόν!

Ελενη Σουρανη Archives - DailyPost.gr
Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΔΙΕΤΑΞΕ
Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΟΠΟΤΕ ΑΠΕΣΤΑΛΗ Η ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ
ΕΛΕΝΗ ΣΟΥΡΑΝΗ, ΠΡΩΗΝ ΠΡΕΣΒΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ
ΣΕ ΔΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ
ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ....

The New Diplomacy F: My Understanding of Diplomacy Today; Time for ...

Μάλιστα πρόσθεσε πως το Βερολίνο έχει (;;;) το δικαίωμα να ζητά ...εξηγήσεις (!) από την Αθήνα για τα ελληνοτουρκικά.

[ΡΕ, ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ!
ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ!
ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ "ΓΛΥΨΙΜΟ" ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΝΓΚΕΛΑ ΔΩΡΟΘΕΑ ΚΑΣΝΕΡ - ΚΑΖΜΙΕΡΤΣΑΚ;

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ;

ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ "ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ"; 
ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ;]

Ο Ν.Δένδιας τοποθετήθηκε για το ζήτημα σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή μετά τις δηλώσεις του Μελβούτ Τσαβούσογλου για έναρξη διαπραγματεύσεων Αθήνας-Άγκυρας για την αν.Μέσόγειο, με μυστική συνάντηση στο Βερολίνο την Κυριακή, στην οποία συμμετείχαν ο εκπρόσωπος του Ρ.Τ.Ερντογάν, Ιμπραχίμ Καλίν, η διπλωματική σύμβουλος του Κ.Μητσοτάκη , Ελένη Σουρανή, και ο Γιαν Χέκερ, σύμβουλος Εξωτερικής Πολιτικής της Άνγκελα Μέρκελ.

Ibrahim Kalin (@ikalin1) | Twitter
ANΩΤΕΡΩ Ο "ΚΟΛΛΗΤΟΣ" ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΣ
ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΙΜΠΡΑΧΙΜ ΚΑΛΙΝ, ΠΟΥ
ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ
"ΑΟΡΑΤΕΣ ΕΠΑΦΕΣ".....

Συγκεκριμένα ο κ.Δένδιας όταν ρωτήθηκε για την ελληνοτουρκική συνάντηση δήλωσε επί του θέματος: 

«Ο σωστός αποδέκτης της ερώτησης σας είναι ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών. Είναι αυτονόητο, νομίζω υπήρξε σχετική ανακοίνωση ή ανακοίνωση των διπλωματικών πηγών (σσ. οι διπλωματικές πηγές δεν είναι ανακοίνωση...) επ'αυτού.

Βεβαίως η γερμανική προεδρία έχει τη δυνατότητα να ζητά διευκρινήσεις από οποιοδήποτε κράτος μέλος και είναι ευκταίο να υπάρχουν επαφές υπηρεσιακών παραγόντων, μέχρι εκεί όμως, αν θέλει η Τουρκία να το παρουσιάσει σαν διάλογο για να μπορέσει να αποτινάξει από πάνω της την πιθανότητα των κυρώσεων(;) νομίζω ότι θα πρέπει να προσπαθήσει λίγο παραπάνω » 

Ίσως ο κ.Δένδιας ξέχνα(;) πως ο ελληνικός λαός ψήφισε εκείνον για υπουργό Εξωτερικών και όχι τον Μελβούτ Τσαβούσογλου. 
Σαν Έλληνας υπουργός Εξωτερικών έχει υποχρέωση να ενημερώνει τους Έλληνες πολίτες για το τι συμβαίνει και και όχι να τους παραπέμπει στον... Τούρκο.

Επιπλέον ο εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας Ιμπραχίμ Καλίν και η στενή σύμβουλος του πρωθυπουργού Ελένη Σουρανή, δεν είναι απλοί «υπηρεσιακοί παράγοντες» αλλά υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη, τα οποία δίνουν αναφορά και λαμβάνουν τις εντολές τους απευθείας από τους ηγέτες των δύο κρατών Ταγίπ Ερντογάν και Κυριάκο Μητσοτάκη.

Και αφού επρόκειτο για μία «απλή συνάντηση υπηρεσιακών παραγόντων», γιατί η ελληνική κυβέρνηση την κράτησε κρυφή και ο ελληνικός λαός κατέληξε να την μάθει από τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών;


Όσον αφορά την Αγία Σοφία ο κ.Νίκος Δένδιας αποκάλυψε πως η απόφαση του Ερντογάν για μετατροπή της σε τζαμί δεν θα επηρεάσει τις εργασίες για το τέμενος στο Βοτανικό.

«Είναι απόφαση του πρωθυπουργού να προχωρήσει το τέμενος στον Βοτανικό, ετέθη από τον πρόεδρο Ερντογάν και ο πρωθυπουργός του είπε "δεν θα γίνει επειδή μου το ζητάς εσύ, θα το κάνουμε για να έχουν οι μουσουλμάνοι κάπου να προσεύχονται"»

«Ο πρωθυπουργός δήλωσε, πως θα το πραγματοποιήσει επειδή είναι απόφαση της ελληνικής πολιτείας, όχι επειδή το ζητάει η Τουρκία», είπε ο Ν.Δένδιας.


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. Πιο γλίτσα πεθαίνεις.Θα το κάνω επειδή το θέλω εγώ κι όχι επειδή μου το είπες εσύ.Κανονικά θα πρεπε να πει θα το κάνω επειδή είδα τα @@δια σου και γέμισα το σώβρακο που καλύπτει τον άσπρο φούστικο λώκο μου με σκατό μέχρι το λαιμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!