Κυριακή 12 Ιουλίου 2020

ΚΛΕΙΝΕΙ τήν πόρτα στά ΜΟΥΤΡΑ μας ο Τράμπ, Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ο Ν Τ Α Σ σέ υπουργούς "μας" νά μπούν στίς ΗΠΑ !!!! Ναί, ή όχι ;;;


Σε «persona non grata» έχει ανακηρύξει ο Τραμπ κάθε εκπρόσωπο της χούντας Μητσοτάκη, μετά από το μπαράζ υβριστικών και προσβλητικών δημοσιευμάτων για τον Τραμπ των πληρωμένων διαδικτυακών παπαγάλων του Κούλη, κατόπιν προσωπικής εντολής του, προκειμένου να επηρεάσουν αρνητικά για τον Τραμπ εν όψει των εκλογών του προσεχούς Νοεμβρίου, τους Ελληνοαμερικανούς ψηφοφόρους που διαβάζουν τα ελληνικά 'sites' για να μαθαίνουν νέα από την πατρίδα!
Τραμπ για Ιράν: «Ο Σουλεϊμανί ήταν τέρας, σχεδίαζε να σκοτώσει ...

Έτσι, μετά από το μήνυμα του Τραμπ, να μην τολμήσει υπουργός της χούντας να επισκεφθεί την Αμερική διότι δεν πρόκειται να τον υποδεχθεί κανείς και να συναντήσει κανέναν ομόλογό του, το υπουργείο Αμύνης ανακοίνωσε ότι αναβάλλεται το προγραμματισμένο ταξίδι του υπουργού Αμύνης Παναγιωτόπουλου στις ΗΠΑ...

Μάλιστα, για να τηρήσουν τα προσχήματα, οι μητσατακο-χουντικοί έβαλαν στην ανακοίνωσή τους και την λέξη «προσωρινή» μπροστά από την αναβολή!

Η αλήθεια είναι, πως αν καταφέρει να επανεκλεγεί ο Τραμπ, ο θλιβερός Μητσοτάκης θα πρέπει να βρει τόπο και τρόπο να… κρυφτεί! 

Αλλά, τι φταίει η Ελλάδα να πληρώνει την εξάρτησή του από το μπλόκ των διεθνών εξουσιαστών, που αυτή την εποχή τα δίνουν όλα για να ρίξουν τον Τραμπ;


"Ιωάννης Καποδίστριας"

1 σχόλιο:

  1. Κάνεις δεν ήταν και δεν είναι υπέρ του Ν. Τράμπ από τα κόμματα της Βουλής πλην ΑΝΕΛ-Π.Καμμένου, Ελ.Λύσης-Κ.Βελόπουλου και Χ.Α.-Ν.Μιχαλολιάκος-μόνο στην αρχή, γιατί τα γύρισε αργότερα και τον έβριζε μέσα από την εφημερίδα Χρυσή Αυγή & στο επίσημο διαδίκτυο του κόμματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!