Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ξανά τό υπ.Εξωτ(φρ)ενικών! ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ γιά τήν Βόρειο Ήπειρο και τούς ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ μας!!!

ΟΡΓΙΑΖΕΙ (ωσ συνηθωσ!) Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ! 

μπασ και δεν εχουμε πρεσβεια στα τιρανα ; ; ;

Οργιάζει ο ανθελληνισμός στην Αλβανία

ΑΠΟΛΥΤΩΣ  κ α μ μ ί α   αντίδραση από την εθνομηδενιστική κυβέρνηση των 'Κούληδων'....

Εκδηλώσεις ανθελληνισμού και προκλήσεων έχουν ξεκινήσει από τα Τίρανα και ολοκληρώθηκαν κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα. Οι εκδηλώσεις των Τσάμηδων προβάλλονται εκτενώς σε μέρος του Τουρκικού τύπου με τίτλους όπως ...«ελληνική γενοκτονία» και φράσεις, όπως «οι Έλληνες όπου βρέθηκαν κακοποίησαν τους μουσουλμάνους»!

Το επίσημο κόμμα των Τσάμηδων αλλά και πολλές άλλες οργανώσεις κάθε χρόνο, διοργανώνουν εβδομάδα αφιερωμένη στήν «Γενοκτονία» προβάλλοντας τα αιτήματα για επιστροφή των περιουσιών τους και ελεύθερης κίνησης στην Ελλάδα.

[...ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΜΟΛΙΣ ΠΡΟ ΟΛΙΓΩΝ 24ΩΡΩΝ ΨΗΦΙΣΑΝ  Υ Π Ε Ρ  ΤΗΣ - ΤΑΧΕΙΑΣ! - ΕΝΤΑΞΕΩΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε. !!!! 

ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ "ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ" ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ; ; ; ; ; ]

Το τελευταίο διήμερο οι εκδηλώσεις μεταφέρθηκαν στην Κονίσπολη, κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα.

Αν κάτι πραγματικά ξεχώρισε ήταν οι εμπρηστικοί λόγοι του Σεπτίμ Ιντρίζι, προέδρου του κόμματος των Τσάμηδων, που κατά το παρελθόν συμμετείχε στον κυβερνητικό συνασπισμό του Έντι Ράμα.

Ο Ιντρίζι καταφέρθηκε με μένος εναντίον του Ελληνισμού, που ζει στην Αλβανία και όχι μόνο στην Βόρειο Ήπειρο, αλλά ακόμη και στα Τίρανα για το ζήτημα της επικείμενης απογραφής πληθυσμού με βάση τον ελεύθερο αυτοπροσδιορισμό.

Επίθεση εξαπέλυσε και για την λειτουργία των Ελληνικών στρατιωτικών νεκροταφείων, υποστηρίζοντας, ότι σκοπός είναι «να οριοθετηθεί η Βόρειος Ήπειρος»!

(ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ...)


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. Από άχρηστους προδότες Ελληνόφωνους πολιτικούς τι μπορούμε να περιμένουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!