Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Νά προσεχθεί ΚΑΙ από γονείς! ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ, ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΥΑΛΟΥ, ΔΙΑΣΧΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ, ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΡΙΣΤΥ ΑΛΛΕΝ ME EΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ.

του Angelo Karageorgos




"H Αλήθεια θα σε απελευθερώσει αλλά πρώτα θα σε έχει τσαντίσει," μας λέει ένα από τα θύματα Σατανιστικής Τελετουργικής Παιδικής Κακοποίησης στην κατάθεση της στο Διεθνές Δικαστήριο Φυσικής Δικαιοσύνης. 
Η ίδια ανήκε σε οικογένεια Μορμόνων.

Πρόκειται για το σκληρότερο βίντεο με διαφορά που έχω κάνει χωρίς να περιέχει καμία σκληρή εικόνα. 
Για να απελευθερωθούμε όμως έχει έρθει η ώρα να μη μείνει τίποτα κρυμμένο από τα μυστικά του κόσμου μας και αυτών που τον ελέγχουν. 

Αρχικά θα σου περιγράψω με ποιό τρόπο ο Έλεγχος Μυαλού συνδέεται με την Tελετουργική Kακοποίηση και τη δημιουργία στρατών από διαταραγμένους ανθρώπους που προγραμματίζονται εν αγνοία τους να διαπράττουν κάθε είδους αποστολή που φυσικά πάντα αφορά τη δύναμη και το χρήμα. 

Στη συνέχεια με διακριτικό σχολιασμό από εμένα θα παρακολουθήσουμε τα σημαντικότερα μέρη της συγκλονιστικής και τρομακτικά αποκαλυπτικής κατάθεσης της Κρίστυ Άλλεν με Ελληνικούς υπότιτλους. 

Δεν υπάρχει, πλέον, καμία δικαιολογία για την άγνοια. Άγνοια πάει να πει ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ. Όλο αυτό ΠΡΕΠΕΙ να σταματήσει ΧΤΕΣ. 

ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΣ ΤΟΣΟ ΕΜΕΝΑ ΟΣΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ. O διαμοιρασμός δεν είναι απαραίτητο να γίνει δημόσια. 

Μπορείς να το μοιραστείς και μέσω μηνυμάτων και email με όσους έχουν καταλάβει ή έχουν δείξει ότι υπάρχει ελπίδα να καταλάβουν. 

Επειδή δεν ξέρουμε για πόσο καιρό θα μας επιτρέπουν να τα λέμε από εδώ ανεβάζω τα βίντεο επίσης εδώ (κυρίως στο πρώτο γιατί το δεύτερο έχει μερικές φορές προβληματάκια στο upload) : 

Κανάλι Lbry: https://lbry.tv/@AngeloKar:6 Κανάλι Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/an... Επίσης θα ενημερώνω για ό,τι βγάζω και στο προφίλ στο facebook https://www.facebook.com/angelo.karag... Για επικοινωνία: allareone19@gmail.com 

Αρχικό βιντεο εδώ και Ελληνικός Υποτιτλισμός από εμένα (με συγχωρείς για τα λαθάκια) https://youtu.be/ixHC8lm82Qg




"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!