Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

ΚΑΠΟΙΟΣ Καπουτζίδης : «Οι Σπαρτιάτες και Το 'Μολών Λαβέ' είναι παρελθόν, το μέλλον είναι οι ....Μετανάστες» (Video)


ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΗΣΗ προκάλεσαν τα όσα είπε ο ηθοποιός Γιώργος Καπουτζίδης κατά τήν διάρκεια της πρεμιέρας του 'σόου' «Ελλάδα έχεις ταλέντο», όταν στη σκηνή ανέβηκαν 25 Έλληνες από τήν Νιγηρία που αποτελούσαν το συγκρότημα 'HPGC'.

Αφού το 25μελες συγκρότημα ερμήνευσε θρησκευτικά τραγούδια από τη Νιγηρία ο ηθοποιός πήρε το λόγο για να σχολίασει την παρουσία τους εκθειάζοντας το γεγονός ότι ζουν, μεγαλώνουν και εργάζονται στην Ελλάδα λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι «το παρόν της χώρας μας περιλαμβάνει αυτούς τους Έλληνες και αν δεν το αντιληφθούμε, φοβάμαι ότι δεν θα έχουμε μέλλον ως χώρα».

«Χαίρομαι που βλέπω σε αυτή τη σκηνή 25 Έλληνες που έχουν καταγωγή από μια όμορφη χώρα της Αφρικής, τη Νιγηρία. Χαίρομαι που αισθάνεστε Έλληνες και είστε Έλληνες που ζουν και ελπίζουν σε αυτή τη χώρα.

Είναι πολύ ωραία και σπουδαία αυτά που έκαναν και έχουν χτίσει οι Αρχαίοι Έλληνες με τις περικεφαλαίες. 

Δεν είναι περισσότερο Έλληνας αυτός που φοράει περικεφαλαία που γράφει 'Μολών Λαβέ', από έναν άνθρωπο που έχει έρθει στην Ελλάδα από άλλη χώρα. 

Το παρόν της χώρας μας περιλαμβάνει αυτούς τους Έλληνες και αν δεν το αντιληφθούμε, φοβάμαι ότι δεν θα έχουμε μέλλον ως χώρα».


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

5 σχόλια:

  1. Κάνω λάθος αλλά αλβανός δεν είναι δαύτος; γι αυτό είναι έτσι "large". Με ξένα κόλλυβα...
    Καλό είναι πάντως να μην μπλέκουν κάποιοι και κάποιες την προσωπική τους ζωή και τις ιδιαιτερότητές τους με πολιτική και εθνικά θέματα. Εσύ πουλάκι μου που τους θες, πάρτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς ο συγκεκριμένος (ανθέλληνας)δεν έχει αντιληφθεί ότι εαν σκέπτονταν και ενεργούσαν έτσι οι αρχαίοι και νεότεροι Έλληνες δεν θα υπήρχαμε καν σαν φυλή. Φαίνεται καθαρά πλέον ότι υπηρετή είτε εν γνώση είτε εν αγνοία την νέα αταξία πραγμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον πηδανε μαυροι γιαυτο τα λεει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "...που έχουν καταγωγή από μια όμορφη χώρα της Αφρικής, τη Νιγηρία". ΞΕΡΝΑΩ!!!! Ρε ζαβλαμά έχεις επισκεφτεί ποτέ τη Νιγηρία και την αποκαλείς "όμορφη χώρα της Αφρικής";;;; Μιάς και είναι τόσο όμορφη γιατί όλοι αυτοί οι μαυροκώληδες δεν κάθονται στην πατρίδα τους να αγωνιστούν να την κάνουν ακόμα πιό όμορφη, παρά έρχονται εδώ και μας μαυρίζουν την ψυχή και μας μολύνουν τον αέρα;;;; Τελικά είδατε ένας κίναιδος τι βόθρο και σιχαμάρα κουβαλάει μες την ψυχή του και τι απόψεις έχει γιά την ίδια του την πατρίδα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!