Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

ΘΑΝΑΤΟΣ! ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΦΡΟΝΗΣΕΙ τελείως ορισμένοι εκεί στό Μαξίμου; Πάνω στά σύνορα ΘΕΛΕΤΕ νά...ΚΑΤΣΙΚΩΣΕΤΕ 5.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ; ( Μπάς καί είναι από ....ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ του εμβολίου; )

 


Ηοt spot και στον Έβρο, μποναμάς της κυβέρνησης στους ακρίτες


Μαρτίδου Μελαχροινή - Εσπευσμένη τηλεδιάσκεψη


πραγματοποιήθηκε στις 12.30 της 4ης Ιανουαρίου, μεταξύ δημάρχων, βουλευτών και τοπικών φορέων στη Θράκη λόγω των κυβερνητικών δραστηριοτήτων στον Έβρο.

Στην ευαίσθητη ακριτική περιοχή, που σηκώνει ήδη το βάρος της Συνθήκης της Λωζάνης, η κυβέρνηση μεθοδεύει την άφιξη και διαμονή έως και 5.000 παράνομων μεταναστών!!!!



Ενώ η κυβέρνηση δημιουργεί φράχτη – κόστους 63 εκατ. ευρώ – για την αναχαίτιση των μεταναστευτικών ροών στον ακριτικό Έβρο, την ίδια στιγμή προκηρύσσει, σχεδόν μυστικά, την κατασκευή κλειστής μονάδας συγκέντρωσης παράνομων μεταναστών (hot spot), μία ανάσα από την Ορεστιάδα! 

Στό πιό νευραλγικό κομμάτι του βόρειου Έβρου! 
(ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΧΝΟΣ ΛΟΓΙΚΗΣ;)

Η "είδηση" πάγωσε την τοπική κοινωνία που είναι έτοιμη να εκραγεί. 

Ήταν ο χριστουγεννιάτικος μποναμάς" του Έβρου που προκάλεσε αντιδράσεις κυβερνητικών βουλευτών, στελεχών, αυτοδιοικητικών που με τηλεδιάσκεψη σήμερα θα εκφράσουν την στεντόρεια αντίθεσή τους τεκμηριωμένα. 

Όλα έγιναν γνωρίζοντας οι εμπνευστές του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου ότι λόγω πανδημίας, απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις, ότι υπάρχει φτώχεια και άγρια ανεργία ιδίως εδώ σ΄αυτή την περιοχή.

Κατ' αυτόν τον τρόπο οι ιθύνοντες πίστεψαν ότι ίσως καταφέρουν να διασπάσουν την ομοιογενή αντίδραση της κοινωνίας προσφέροντας "καθρεφτάκια" στους ιθαγενείς. 

Μιλάμε για κάποιες αναγκαίες θέσεις εργασίας για όσους προσληφθούν στο ΚΥΤ και το υπό ίδρυση hot spot Φυλακίου Ορεστιάδας. 

Ωστόσο, αν σε ένα νομό σε όλη την χώρα δεν θα έπρεπε να υπάρχουν τέτοιες δομές, μετά την τόση φύλαξη, τα γενναία κονδύλια σε περίοδο αιματηρής λιτότητας για τον μεταλλικό φράχτη, τις προσλήψεις συνοριοφυλάκων, αστυνομικών, ΕΠΟΠ, ΟΒΑ, θα έπρεπε να ήταν ο Έβρος.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

4 σχόλια:

  1. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ MLRS ΕΓΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΣΑΜΠΟΤΕΡ ΑΛΛΟΦΥΛΟΥΣ..ΠΑΛΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΦΤΑΕΙ ΠΑΛΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΦΤΑΕΙ? Η ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΕΙ Ο ΚΟΡΟΔΟΙΟΣ? ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΓΕΕΘΑ ΑΡΧΙΚΟΜΑΝΤΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟΝ ΑΝΑΛΥΤΗ ΑΡΘΓΡΑΦΟ..ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ΚΥΡΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΑΡΘΡΑ ΥΠΕΡ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΦΛΩΡΕ...https://www.ksipnistere.com/2021/01/blog-post_799.html.....ΟΣΟΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΟΙΗΚΗΤΗ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΤΟΤΕ ΦΡΑΓΚΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ 4ΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΛΟΧΑΓΟ ΚΩΣΤΑ ΦΛΩΡΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΙΧΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΟΥΛΑ..ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΣΕΠΩΣΑΤΕ ΤΑ ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΑ..ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KOYIZ ''MIA ΚΑΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΒΡΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΑΥΛΟΝ ΣΑΚΟΥΛΑ ΕΝΑ GRA3 EKEI OI ΑΣΔΕΝΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΓΕΕΘΑΔΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ? Η ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟ ΚΛΕΜΕΝΑ ΠΥΡΟΜΑΣΧΙΚΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ...ΕΧΕΤΕ ΧΑΛΙΑ ΧΑΛΙΑ...ΜΙΛhttps://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/953697_lesvos-vrethike-stratiotiko-oplo-se-sakoyla-sti-haramidaΑΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ! ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΓΙΑ ΝΕΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΜΕΛΕΤΗΣ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥΣ. ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ. ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΚΩΛΟΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΟ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ, ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΨΗΦΙΖΕΙ. ΤΗΝ ΤΑΠΩΣΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΩΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΗΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΤΡΑΒΑΜΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ. ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!