Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ καί αυτός! Υ γ ι έ σ τ α τ ο ς 56χρονος Γυναικολόγος στο Μαϊάμι Π Ε Θ Α Ν Ε μετά τήν λήψη του εμβολίου 'COVID-19' της 'Pfizer'.....

 


7 Ιαν 2021 δείτε το άρθρο του Brian Shilhavy εδώ: tinyurl.com/1sdqjueg [1]


Το πειραματικό εμβόλιο Pfizer COVID κόστισε ακόμα μια ζωή, ενός ιατρού, και μπορεί κανείς μόνο να αναρωτηθεί ποιος είναι ο πραγματικός αριθμός των θυμάτων μεταξύ των επαγγελματιών του ιατρικού τομέα, αφού το CDC σταμάτησε να αναφέρει τις σοβαρές ανεπιθύμητες παρενέργειες του εμβολίου στις 22 Δεκεμβρίου 2020.




Ο Gregory Michael MD, ένας «πολύ υγιής μαιευτήρας 56 ετών» που είχε το γραφείο του στο Ιατρικό Κέντρο του Όρους Σινά στο Μαϊάμι Μπιτς, πέθανε μετά την ένεση με το πειραματικό εμβόλιο της Pfizer για την COVID, σύμφωνα με δημοσίευση της συζύγου του στο Facebook :

«Η αγάπη της ζωής μου, ο σύζυγός μου  Gregory Michael MD  ένας Μαιευτήρας που είχε το γραφείο του στο Ιατρικό Κέντρο του Όρους Σινά στο Μαϊάμι Μπιτς Πέθανε προχθές χθες λόγω έντονης αντίδρασης στο εμβόλιο COVID.

 

Ήταν ένας πολύ υγιής 56χρονος, αγαπημένος από όλους στην κοινότητα, ξεγέννησε εκατοντάδες υγιή μωρά και δούλεψε ακούραστα κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

 

Εμβολιάστηκε με το εμβόλιο της Pfizer στο MSMC στις 18 Δεκεμβρίου, 3 ημέρες αργότερα, είδε ένα μεγάλο πλήθος πετεχειών (μικροαιμορραγίες μέσα ή ακριβώς κάτω από το δέρμα) στα πόδια και τα χέρια του που τον ανάγκασαν να αναζητήσει την βοήθεια στο δωμάτιο έκτακτης ανάγκης στο MSMC. To αιμοδιάγραμμα (CBC) που του έγινε κατά την άφιξή του έδειξε ότι ο αριθμός των αιμοπεταλίων του ήταν μηδέν (0) (Ο φυσιολογικός αριθμός αιμοπεταλίων κυμαίνεται από 150.000 έως 450.000 αιμοπετάλια ανά μικρολίτρο αίματος.)

 

Εισήχθη στη ΜΕΘ (ICU) με διάγνωση οξείας ιδιοπαθούς θρομβοπενικής πορφύρας ITP που προκλήθηκε από αντίδραση στο εμβόλιο COVID. Μια ομάδα ειδικών γιατρών προσπάθησε για δύο εβδομάδες να αυξήσει τον αριθμό των αιμοπεταλίων του. Εμπειρογνώμονες από όλη τη χώρα συμμετείχαν στη φροντίδα του.

 

Παρά τις εργώδεις προσπάθειες τους, ο αριθμός των αιμοπεταλίων δεν ανέβαινε. Είχε την συνείδηση του και ήταν ενεργός σε όλη τη διαδικασία, αλλά δύο ημέρες πριν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ως τελευταία προσπάθεια, υπέστη αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο που προκλήθηκε από την έλλειψη αιμοπεταλίων και του αφαίρεσε τη ζωή του μέσα σε λίγα λεπτά.

 

Ήταν υπέρμαχος του εμβολίου γι 'αυτό το έκανε και ο ίδιος.

 

Πιστεύω ότι οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν ότι μπορεί να συμβούν ανεπιθύμητες παρενέργειες, ότι το εμβόλιο δεν είναι καλό για όλους και σε αυτήν την περίπτωση κατέστρεψε μια όμορφη ζωή, μια τέλεια οικογένεια και έχει επηρεάσει τόσους πολλούς ανθρώπους στην κοινότητα.

 

Μην αφήσετε ο θάνατος του να είναι μάταιος, σώστε περισσότερες ζωές διαδίδοντας αυτές τις πληροφορίες σε όσους μπορείτε, κάντε τις είδηση.»

Ευτυχώς, πληροφορήθηκα για αυτήν την ιστορία από έναν φίλο γιατρό μου και κατάφερα να την αντιγράψω από το Facebook προτού προλάβουν να την απαγορεύσουν.

Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν τουλάχιστον τα τοπικά μέσα ενημέρωσης στο Μαϊάμι θα καλύψουν αυτήν την ιστορία, καθώς η σύζυγός του Heidi  δηλώνει ότι ο θάνατός του «έχει επηρεάσει τόσους πολλούς ανθρώπους στην κοινότητα».

---------------

Δικτυογραφία:

[1].--'Very Healthy 56-Year-Old' Miami Obstetrician Died After Taking Pfizer's COVID-19 Vaccine   https://humansarefree.com/2021/01/very-healthy-56-year-old-miami-obstetrician-died-after-taking-pfizers-covid-19-vaccine.html

Δείτε επίσης: Η Heide Neckelman η σύζυγος του Μαιευτήρα Gregory Michael MD, της προηγούμενης ανάρτησης που πέθανε από το εμβόλιο, κάνει έκκληση να διαδοθεί ο θάνατος του συζύγου της, για να σωθούν ζωές.

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/01/56-covid-19-pfizer.html

----------------------------------------

https://www.ibtimes.sg/florida-doctor-dies-weeks-after-receiving-pfizer-covid-19-vaccine-wife-blames-side-effects-54728

5 σχόλια:

  1. λοιπόν, κύριε Καποδίστρια, προσπαθήστε εδώ: (διάρκεια 1:21:19) (είναι το βίντεο που ζητήσατε κι είχε πέσει)

    Situation Update Jan 8th – Trump fighting from secure location, did NOT concede
    (use of dirty bombs, sniffer aircraft (DOD aircraft over strategic areas taking air samples to detect radioactivity)

    https://www.sgtreport.com/2021/01/situation-update-jan-8th-trump-fighting-from-secure-location-did-not-concede/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/01/live.html

      σχετ. με τα προβλήματα στο διαδίκτυο

      Διαγραφή
  2. Εάν είχαμε μια πνευματικά υγιή κοινωνία, αυτά τα εμβόλια θα έπρεπε να απαγορευτούν.
    Τώρα έχουν τρομοκρατήσει τον λαό με τον κορωναϊό, και ο λαός (όσοι είναι τρομαγμένοι λόγω του ιού αλλά και πληροφορημένοι σχετικά με τα εμβόλια), πρέπει να επιλέξουν μεταξύ του πιθανού ιού (πιθανής ασθένειας) και των πιθανών παρενεργειών του εμβολίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Γιώργος Κασιμάτης ρίχνει γροθιά στο σύστημα και μιλάει για την πανδημία – Κάνει λόγο για «πλύση εγκεφάλου» και για «επερχόμενη λαίλαπα».

    https://www.makeleio.gr/επικαιροτητα/Ο-Γιώργος-Κασιμάτης-ρίχνει-γροθιά-στο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!