Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

ΜΑ, ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ; Πρόταση της Λινού: “Να λειτουργήσουν τάξεις στις ....Εκκλησίες για την ασφάλεια (;) των μαθητών”!


Σχόλιο orthopraxia.gr: Τους “Χριστιανούς” όπως την Λινού πρέπει να φοβόμαστε εμείς οι Ορθόδοξοι. 

Που τα σκέφτονται όλα αυτά τα απίστευτα, είναι απορίας άξιον. 

Θυμίζουν ίσως την ιστορία από το γεροντικό, όπου ο καλόγερος έρριχνε το φταίξιμο στον διάβολο και εκείνος (ο διάβολος) είπε: Ούτε εγώ δεν θα το σκεφτόμουν αυτό.

 

Δηλαδή, θα βάλουμε τα παιδάκια μέσα στόν Ναό. 

Παιδάκια που θα βρίζουν, θα τρώνε, θα φτύνουν, θα βλασφημούν, θα είναι αλλόθρησκα… 

Έτσι θα τους καταντήσουμε τους Ι.Ναούς;

——————
Διαβάσαμε στο “Αγαπώ τον Χριστό”

Ενώ Δημοτικά και Νηπιαγωγεία ετοιμάζονται πυρετωδώς για να υποδεχθούν τους μαθητές από την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου,  η καθηγήτρια επιδημιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Αθηνά Λινού, σε ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε πριν λίγο στο Real FM ερωτηθείσα για το άνοιγμα των σχολείων προχώρησε σε μια δήλωση που θα συζητηθεί.

Να  λειτουργήσουν τάξεις σε ...εκκλησίες για την αποφυγή διασποράς του ιού.

Η κα Λινού πρότεινε να λειτουργήσουν τάξεις ακόμη και σε εκκλησίες σε μια προσπάθεια να αποφευχθεί ο συνωστισμός που παρατηρείται σε μικρές τάξεις με πολλούς μαθητές. 

Mάλιστα όπως ανέφερε μπορεί η πρότασή της να προκαλέσει αντιδράσεις στους ανθρώπους που έχουν έντονο το θρησκευτικό συναίσθημα αλλά όπως τόνισε “Δεν γίνεται αλλιώς. 

Με αυτή τη λύση θα γλιτώσουμε πολλά παιδιά από τον ιό αν ανοίξουμε τις Εκκλησίες και σε μεγάλες αποστάσεις μπουν οι μαθητές και κάνουν μαθήματα οι τάξεις”.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η επιδημιολόγος τονίζει την ανάγκη η πολιτεία να  μεγαλύτερους χώρους για μαθητικές αίθουσες δεδομένου ότι είναι μεγάλος ο αριθμός μαθητών σε μικρές αίθουσες.

Την ίδια ακριβώς πρόταση είχε διατυπώσει και στα μέσα Σεπτέμβρη σε δηλώσεις της στο documentonews.gr λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “«είναι πολύ μεγάλος ο αριθμός παιδιών σε μικρές αίθουσες .

Αν είχαμε τον ίδιο αριθμό παιδιών σε μεγάλες αίθουσες ίσως δεν θα είχαμε πρόβλημα γι αυτό επιμένω ότι πρέπει να αξιοποιηθούν χώροι που δεν χρησιμοποιούνται

Εγώ θα έβαζα τάξεις ακόμα και στις εκκλησίες αν είχε σύμφωνη γνώμη η Σύνοδος» και εξηγεί «άλλο να έχω 25 παιδιά σε ένα κλουβί και άλλο να έχω 25 παιδιά σε ένα πολύ ωραίο χώρο»...

https://orthopraxia.gr/%CE%BB%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%8D-%CF%84%CE%AC%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82/

10 σχόλια:

  1. Ίσως θα είναι μια καλή ευκαιρία, να βρεθούν οι μαθητές μέσα στον οίκο του αληθινού Πατέρα τους.
    Διότι πολλά παιδιά έχουν μεγαλώσει μέσα σε Χριστιανικά αδιάφορο ή και εχθρικό περιβάλλον.
    Όσα παιδιά είναι καλοπροαίρετα, μέσα στον οίκο του αληθινού Πατέρα τους, πιθανώς θα προβληματιστούν.

    Βέβαια, υπάρχει και μια αντίθετη υποψία:
    Όταν οι ναοί θα αρχίσουν να χρησιμοποιούνται για διάφορους "κοινωνικούς" λόγους, αυτό θα το εκμεταλλευτεί αργότερα ο σατανάς, και θα μετατρέψει τους ναούς (ΜΟΝΙΜΩΣ, όσο θα επιτρέψει ο Θεός) σε αποθήκες (όπως σαφέστατα έχει προφητεύσει ο Όσιος Αγιορείτης και αόρατος ασκητής, Βασίλειος ο Καυσοκαλυβίτης).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτό μου θυμίζει μια άλλη "καλή" ιδέα, που πρότεινε κάποιος σχολιαστής να εκχριστιανίσουμε και τους λάθρο ως προϋπόθεση για να πάρουν άδεια παραμονής...
      για να προσέχουμε λιγάκι με την "καλή" μας προαίρεση εμείς οι Έλληνες, γιατί όχι μόνο την κάμηλο έχουμε καταπιεί, αλλά ολόκληρο ελέφαντα. για και λίγο φρένο!

      Διαγραφή
  2. Όσοι είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ορθόδοξοι Χριστιανοί, θα έπρεπε να συνιστούν δημοσίως στον λαό, να επιστρέψει συνειδητά στον αληθινό και ζωντανό Θεό της Ορθόδοξης Εκκλησίας.
    Φοβούνται ή ντρέπονται να το κάνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να αφήσει τα @ούστικα η σατανόγρια, γιατί είναι ξεκάθαρο που το πάει. δε στερεύουν από ιδέες τα σατανογεννήματα όταν είναι να χτυπήσουν την Εκκλησία. υπάρχουν κι άλλοι χώροι, θείτσα, που προσφέρονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. βγάλε τον σκασμό κ@λόγερε ΤΩΡΑ!!!

    Καθηγητής Πνευμονολογίας: Αν είχαμε μπροστά μας τον Χριστό – Δείτε τι είπε (ΒΙΝΤΕΟ) https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%9a%ce%b1%ce%b8%ce%b7%ce%b3%ce%b7%cf%84%ce%ae%cf%82-%ce%a0%ce%bd%ce%b5%cf%85%ce%bc%ce%bf%ce%bd%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%91%ce%bd-%ce%b5%ce%af%cf%87%ce%b1%ce%bc%ce%b5-%ce%bc/

    από την εκπομπή του Άγγελου Καραγεώργου:

    https://angelokarageorgos.gr/apo-ti-skoni-tis-sygxisis-faneronetai-ena-kathestos-apanthropismou/

    ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΣΥΓΧΥΣΗΣ ΦΑΝΕΡΩΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μητροπολίτης Φθιώτιδος, Συμεών: «Διαθέσιμοι οι Ναοί μας ως αίθουσες διδασκαλίας και τα 89 Πνευματικά μας Κέντρα για rapid tests και εμβολιασμούς».

    https://www.orthodoxianewsagency.gr/mitropolitiko_ergo/ι-μ-φθιώτιδος/fthiotidos-symeon-diathesimoi-oi-naoi-mas-os-aithouses-didaskalias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειναι βεβυλωση των ιερων ναων να χρεισιμοποιουντε για αλλον σκοπο εκτος απ αυτον για τον οποιον κατασκευαστηκαν.
    Ανοικουν στο Θεο και στο Αγιο που ειναι αφιερωμενοι,για να λατρεται ο Θεος και δεν επιτρεπεται να χρεισιμοποιουντε για κανεναν αλλο σκοπο.
    Εκλέισαν τις Εκκλησιες και εμποδισαν την τελεση των Αγιων μυστηριων και την προσβαση των πιστων στη θεια λειτουργιασ και τα μυστηρια,μετα απ ολα αυτα θελουν να χρεισιμοποιησουν τις Εκκλησιες για σχολεια,τοτε δεν κολησουν ο κορονοιο.

    Εχουνε ενα σορο αλλους δημοσιουες χωρους να τους διαθεσουνε για να τους χρησημοποιησουν για σχολεια,
    γυμναστηρια ,δημαρχια .
    Οι Εκκλησιες χτιστηκαν με τον οβολο των πιστων ,το κρατος δεν εδωσε μια δεκαρα ,δεν ανοικουν στο κρατος για να τους χρησιμοποιει για ξενουν σκοποπυς.
    Ας γνωριζουν οι πολιτικοι ηετες ακομη και σε γυαλα αποστειρομενη να κλειστουν για νσα μην κολησουν ,παλι θα πεθανουνε αν θελει ο Θεος
    Η ασεβεια της πολιτικης ηγεσιας εχει χτιπησει κοκινο,
    ας συμαζευτουν
    μηπως πεσει οργη Θεου στα κεφαλια τους
    και δεν προκειται να τους σωσει κανεις ασπο τα χερια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξαφνικά οι ναοί είναι ασφαλείς για μαθήματα, ενώ για θείες λειτουργίες είναι ανασφαλείς;;;;;
    Η καθηγήτρια αυτή, αδρά αμοιβόμενη στην ΜΚΥΟ της από γνωστή φαρμακευτική πολυεθνική εταιρεία, κάποια από τις πολλές φορές που βγήκε στο γιαλί είχε πει να κάνουν μάθημα τα σχολεία στην ....ύπαιθρο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δηλαδή τις διάφορες νεοταξικές αθλιότητες (π.χ. αναίσχυντη σεξουαλική αγωγή, πανθρησκειακά θρησκευτικά) που διδάσκουν θέλουν να τις διδάσκουν μέσα στους ΙΕΡΟΥΣ ΝΑΟΥΣ μας;;;
    Είναι δυνατόν;;;

    Ιγνάτιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συγχαρητήρια για την ανάρτηση σας.
    Φαίνεται ολοκάθαρα πως αψηφάτε τις επιπτώσεις που μπορεί
    να έχετε ομολογώντας την αλήθεια , χωρίς φόβο , σε ενα καθαρά φασιστικό καθεστώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!