Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

Ο ΑΓΙΟΣ που ε ξ ε υ τ έ λ ι σ ε διά παντός τούς Παναιρετικούς Π Α Π Ι Κ Ο Υ Σ ! Άγιος Μάρκος Εφέσσου ο Ευγενικός!

ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ!

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΑ, ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ....

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ Α Γ Ι Ο Γ Ρ Α Φ Ε Ι Τ Α Ι (ΣΧΕΔΟΝ) ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΜΑΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΚΟΣ ΕΦΕΣΣΟΥ Ο ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ;

ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟΓΡΑΦΗΣΟΥΝ, ΕΝΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΗΡΩΪΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ, ΠΟΥ ΜΟΝΟΣ ΠΑΛΕΨΕ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΣΑΝ;
ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΜΕ 
ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΕΙΛΗΤΑΡΙΟ
(ΠΕΡΓΑΜΗΝΗ) ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ, Η ΣΩΣΤΗ
ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ  ΜΕ ΑΥΤΟ!
ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΜΑΣ, ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ:

https://odysseiatv.blogspot.com/2020/01/blog-post_678.html#more

&

https://odysseiatv.blogspot.com/2020/01/blog-post_556.html

&
ΓΙΑ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΥΣ ΕΔΩ!

ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΠΑΣ
ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο Δ', ΕΧΕΙ 
ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ, ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΑΓ.ΜΑΡΚΟΥ,
ΕΝΩ Η ΠΑΠΙΚΗ 'ΤΙΑΡΑ' ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ
ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΑΣ!
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ
ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΜΟΥΣΕΙΟ !



"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"

9 σχόλια:

  1. κρύψαμε την αλήθεια είτε από πονηρία είτε από δουλικότητα και η Εκκλησία μας προδόθηκε και λεκιάστηκε από τα συμφέροντα. απογοήτευση.
    συγχαρητήρια που αναδεικνύετε όσα προσπαθούν κάποιοι με δολιότητα να μας κρύψουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και μια ιδέα: εκτύπωση, πλαστικοποίηση της εικόνας του Αγίου και δώρο σε όλες τις εκκλησίες. για να τους δούμε, θα πουν όχι;
      άντε, για να μην τους πάμε και τον Πάπα εξευτελισμένο στα πατώματα.

      Διαγραφή
  2. Bιβλιο με τίτλο : O Aγιος Mαρκος ο Eυγενικος και η Eνωση των Eκκλησιών , των εκδόσεων Aδελφοτητος Θεολογων O Σωτηρ , με Συγγραφέα τον Nικο Bασιλειαδη . Bιβλιο με τίτλο : E ι ς έναντι μ υ ρ ι ω ν . O Aγιος Mαρκος ο Eυγενικος και οι Aγωνες του , ολιγαριθμα αντίτυπα . To έγραψε ο Aείμνηστος Iεροκηρυξ Δ. Παναγοπουλος . Bιβλιο με τίτλο : Bιος και πολιτεία του Oσιου και Θεοφορου πατρός ημών Aγιου Mαρκου του Eυγενικου , των εκδόσεων 0ρθοδοξου Tυπου . Bιβλιο για τον Aγιο Mαρκο τον Eυγενικο από την Aποστολικη Διακονία της Eκκλησιας της Eλλαδος , δ ε θυμάμαι ούτε το ονοματεπώνυμο του Συγγραφέα ούτε τον τίτλο του βιβλίου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστούμε θερμώς γιά τήν παράθεση αυτών των καλών εκδόσεων. Είθε νά τά διαβάσουν οι συμπολίτες μας, γιατί θά έχουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΩΦΕΛΕΙΑ!

      Διαγραφή
    2. Σεβαστε διαχειριστα του site , αναγνώστες και αναγνωστριες του άρθρου , σε περιπλάνηση μου στους χώρους του διαδικτύου είδα άλλο βιβλίο του Γρηγορίου Λαυριντζακη , με τίτλο : O Aγιος Mαρκος ο Eυγενικος και η Eνότητα των Eκκλησιων Avατολης και Δυσεως , των εκδόσεων επέκταση .

      Διαγραφή
    3. Στις 31/10/2019 έγινε η παρουσίαση του προσφάτως εκδοθέντος βιβλίου του π. Κυρίλλου Κεφαλόπουλου για τον Άγιο Μάρκο τον Ευγενικό , με τίτλο : Ο Aγιος Μαρκος ο Eυγενικος ως Νnπτικος και φιλοκαλικος πατηρ . Το βιβλίο αυτό εξεδόθη από τις Εκδόσεις Υπακοη και η παρουσίασή του έγινε στον Ι.Ν. του Αγίου Μάρκου του Ευγενικού στα Πατήσια . Πρόκειται για το νεώτερο βιβλίο που προστίθεται στο μεγάλο καί σημαντικότατο συγγραφικό έργο του π. Κεφαλόπουλου σχετικως με τον Άγιο Μάρκο τον Ευγενικό.

      Διαγραφή
  3. Η ψευτοσύνοδος της Κρήτης είναι η Φερράρα-Φλορεντίας των εσχάτων ημερών μας και εκεί δεν βρέθηκε κανένας Μάρκος Ευγενικός` συνεπάγεται πως η ένωση [με το "Παγκόσμιο Συμβούλειο των Εκκλησιών"] ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ το 2016 και από τότε οι ραφοφόροι και οι λαϊκοί κυλιόνται - εις γνώση ή εις αγνοία - στο ΒΟΘΡΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ! Τι δεν καταλαβαίνει ο κόσμος και πολύ περισσότερο οι κληρικοί που δέχθηκαν να γίνουν υπηρέτες του διαβόλου;;; ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΕΚΟΨΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΕΣ ΟΠΩΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΚΟΣ Ο ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ;;; ΩΣ ΠΟΤΕ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ;;; Η ερωτήσεις αυτές δεν είναι ρητορικές και ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένα - ένα μέ τήν σειρά.
      Τήν απάντηση που γράφετε ότι "απαιτείτε", τήν ζητάτε από τούς αναγνώστες ίσως; Έχουμε τήν αίσθηση ότι τό ποσοστό όσων γνωρίζουν έστω λίγα από όσα αναφέρετε είναι ΠΟΛΥ λιγώτερο από όσο φανταζόμαστε....
      Άν τώρα τήν απάντηση τήν "απαιτείτε" από τό ιστολόγιο, τότε σας παραπέμπουμε στήν νέα εκπομπή του 'mr.V' που ανέβηκε χθές καί (αναφερόμενος διεξοδικώς στήν εορτή του Αγίου Μάρκου του Ευγενικού) δίνει ορισμένες απαντήσεις.
      Τά διεθνή καί κατασκότεινα "παιχνίδια" που εξελίσσονται (εδώ καί πολλές δεκαετίες) είτε μέσα στό Π.Σ.Ε., είτε σέ "συνόδους" (νά τραβά τά μαλλιά του κανείς!) τύπου Κολυμπαρίου, δέν χωράνε ούτε σέ ...τόμο! Μέσα σέ όλα αυτά ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ καί απέραντη υποκρισία, όπως ορθώς γράψατε, χώρια όλα τά άλλα.
      Ο Άγιος ΣΚΟΠΙΜΩΣ καί ΜΕΘΟΔΙΚΩΣ "κρατιέται" στήν Α Φ Α Ν Ε Ι Α !
      Επί τό ελληνικότερον ...'χαλάει τήν πιάτσα'!
      Δείτε τήν εκπομπή καί θά καταλάβετε :https://www.brighteon.com/5e60f2c8-77b6-4f2d-921f-18b95df26458
      Ε υ χ α ρ ι σ τ ο ύ μ ε γιά τήν επικοινωνία.

      Διαγραφή
    2. Έχετε δίκιο! Θα έπρεπε να είχα διευκρινίσει, ναι, ότι απαιτώ απάντηση από τους "ποιμένες", ανεξαρτήτου βαθμίδος. Υπάρχουν, φαντάζομαι, πολλοί που ενημερώνονται και από αυτή τη σελίδα! Υπεύθυνοι για την άγνοια του ποιμνίου είναι ΟΙ ΜΙΣΘΩΤΟΊ ΨΕΥΤΟΠΟΙΜΈΝΕΣ και η χλιαρότητα/αδιαφορία, φυσικά, του ιδίου του ποιμνίου.
      Δεν έχω ακόμα αδειάσει να ακούσω την εκπομπή, οπότε επιφυλάσσομαι για περαιτέρω σχολιασμό.
      Σας ευχαριστούμε για τον αγώνα σας, που ευελπιστούμε να οδηγήσει πολλούς, έστω στην εσχάτη αυτή στιγμή, στην ΙΕΡΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ, όπως την προβλέπουν οι Άγιοι Πατέρες και όπως την διέπραξαν ή την αναφέρουν όλοι οι Άγιοι των οποίων πρεσβειών επικαλούμαστε, μεταξύ αυτών και ο τιμώμενος μεγάλος Άγιος της ημέρας, ο Μάξιμος ο Ομολογητής, την ευχή του να έχουμε.

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!