Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

EΚΕΙΝΟΣ πήγε κ α ν ο ν ι κ ά καί εκκλησιάσθηκε τά Χριστούγεννα! (Σέ αντίθεση μέ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ άλλους....) Καί ΟΥΤΕ φίμωτρα, ΟΥΤΕ τίποτα! ...! ( Β Ι Ν Τ Ε Ο )



Ο Ρώσος πρόεδρος, αφού παρακολούθησε τήν χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία ευχήθηκε σε όλους τους Ρώσους, «Καλά Χριστούγεννα» και είπε, ότι η αγάπη προς τον Κύριο Ημών δεν είναι για να εκπληρώσει όλα τα αιτήματα μας και τις επιθυμίες μας. 
Ο ΡΩΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΘΗΚΕ
ΣΤΟΝ Ι.Ν.ΑΓΙΟΥ
ΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΤΟΥ 13ου ΑΙΩΝΟΣ -
 ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΝΗΣΑΚΙ ΛΙΠΝΟ 
ΤΟΥ ΝΟΒΓΚΟΡΟΝΤ.


Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΟ
ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΗΣ ΝΗΣΙΔΟΣ ΛΙΠΝΟ.






Προσευχόμαστε σε αυτόν με την ελπίδα του καλύτερου. 


Και αυτή η ελπίδα, και μερικές φορές η προσδοκία ενός θαύματος, είναι το αστέρι των Χριστουγέννων που φωτίζει την πορεία της ζωής μας και μας στηρίζει στα πιο δύσκολα στάδια της», είπε ο Βαλόντια.


ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: 


http://deltio11.blogspot.com/2021/01/blog-post_64.html

2 σχόλια:

  1. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΤΙΝ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΑΡΤΣΑΧ ΣΤΗΝ ΑΖΕΡΙΚΗ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ Η ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΡΘΟΞΗ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΜΕΝΗ ΑΡΜΕΝΙΑ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ..https://www.cnn.gr/kosmos/story/247248/poytin-to-nagkorno-karampax-anikei-sto-azermpaitzan-vasei-diethnoys-dikaioy...ΕΙΣΤΕ Ο ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΚΡΑΤΩΝ Η ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ?....ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΩΝ ΑΘΩΝΑ..ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΘΕΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΤΙΜΑ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΙΤΟ...ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΟ ΤΑΦΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΩΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΜΙΤΟ...ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΣΑΡΔΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΠΟΥΤΙΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δέν γνωρίζεις δυστυχώς πώς πρέπει αυτός ο άνθρωπος να παίζει στην διεθνή σκακιέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!