Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

Αντίρριο: O Ιερέας Α γ ί α σ ε μόνος του τα νερά! Α Ξ Ι Ο Σ ! Α Ξ Ι Ο Σ ! Α Ξ Ι Ο Σ ! (Σέ ΕΡΗΜΟ λιμένα....)

 




https://www.youtube.com/watch?v=F_eWPoGlubM&ab_channel=TEDxTalks

Περισσότερα στη σελίδα μας http://www.nafpaktianews.gr/

4 σχόλια:

  1. Σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής συγκρούστηκε στην περιοχή των Ιμίων με δύο σκάφη του Λιμενικού! Η σύγκρουση έγινε όταν η τουρκική ακτοφυλακίδα επιχείρησε να απομακρύνει το σκάφος του Λιμενικού από την περιοχή. Δεύτερο σκάφος του Λιμενικού έσπευσε προς υποστήριξη αλλά το τουρκικό σκάφος όχι μόνο δεν αποχώρησε αλλά συνέχισε τους επικίνδυνους ελιγμούς, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί και με τα δύο ελληνικά σκάφη, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες έχουν υποστεί ζημιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eις έναντι μυρίων . Aξιος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. - Αγιος Παισιος «Τώρα έχουμε πόλεμο, πνευματικό πόλεμο. Πρέπει να είμαι στην πρώτη γραμμή».

    - «Κοιτάξτε να ανδρωθείτε. Σφιχτείτε λιγάκι. Βλέπω τι μας περιμένει, γι’αυτό πονάω. Μην αφήνετε τον εαυτό σας χαλαρό».

    ~ «Είναι μεγάλη αχαριστία αυτό το χαλαρό πνεύμα που υπάρχει στην Ελλάδα».

    ~ Έχει χάσει πια τον έλεγχο ο κόσμος. Έχει φύγει το φιλότιμο, η θυσία από τους ανθρώπους».

    ~ Δε θα πάει πολύ αυτή η κατάσταση. Θα πάρει σκούπα ο Θεός!»

    ~ Το να ενδιαφέρεται κανείς τώρα και να ανησυχεί για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το έθνος μας είναι ομολογία, γιατί η πολιτεία τα βάζει με το θείο νόμο. Ψηφίζει νόμους ενάντιους στο νόμο του Θεού».

    ~ «Για να κάνει κανείς προκοπή, πρέπει να έχει παλαβή φλέβα, με την καλή έννοια. Ανάλογα πως θα αξιοποιήσει την παλαβή φλέβα, θα γίνει ή άγιος ή ήρωας».

    ~ «Στην εποχή μας σπανίζουν τα παλικάρια. Οι άνθρωποι είναι νερόβραστοι. Γι’αυτό, Θεός φυλάξοι, αν γίνει ένας πόλεμος, άλλοι από φόβο θα πεθάνουν, άλλοι θα μείνουν στον δρόμο από μια μικρή ταλαιπωρία, γιατί συνήθισαν στην καλοπέραση. Παλιά τι παλικαριά είχαν!».

    *Την ευχή του και τις μεσιτείες του στον Θεό να έχουμε και να είναι δίπλα στην πατρίδα μας, την οποία αγαπούσε τόσο πολύ όσο λίγοι.

    (ΟΣΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!