Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

Situation Update Jan 8th – Trump fighting from secure location, did NOT concede. ( Γιά όσους ενδιαφέρονται γιά ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ).

 

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΤΡΕΜΟΥΝ!
ΠΕΛΟΖΙ, ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ
'ΠΑΡΤΑΛΙΑ' ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ,
ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ.....




https://www.sgtreport.com/2021/01/situation-update-jan-8th-trump-fighting-from-secure-location-did-not-concede/

&

https://www.naturalnews.com/2021-01-08-situation-update-jan-8th-trump-fighting-from-secure-location.html

6 σχόλια:

  1. αλλα ο μπουχεσας και παλι δεν θα κανει τιποτα το πολυ πολυ να παει παιξει κανα γκολφ αλλα τον αποκλυσαν και απο εκει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εναντιωθηκε απεναντι στην νεα ταξη οσο κανεις αλλος προεδρος στο παρελθον εχωντας απεναντι του ολο το παγκοσμιο κατεστημενο.ακομη και ενα μεγαλο μερος των ρεπουμπλικανων του γυρισε την πλατη και ο ιδιος ακομη μαχεται χωρις να θελει να καταστρατηγησει τους θεσμους που διεπουν την αμερικανικη δημοκρατια.ειναι πολυδισεκατομυριουχος και δεν ειχε καμμια αναγκη να μπει σε αυτη την περιπετεια και ομως δεν το βαζει κατω οσο τον παιρνει.ο χαρακτηρισμος σου ειναι ασεβεια προς την δημοκρατια.

      Διαγραφή
    2. για ποια κρατια μηλαμε; την δημοκρατια η την δειμοκρατια ;κανουν οτι θελουν παρτω χαμπαρι ξυπνα επιτελους

      Διαγραφή
  2. ΦΙΛΕ ΜΟΥ 10.01 ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΑΜΕΤΡΗΤΟ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ. ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ Ο ΤΥΠΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ακομα καιηΙβάνκα σχεδιάζει να πάει στα εγκαίνια του Μπάιντεν για να σώσει την «πολιτική της καριέρα» ενω ο Ντόναλντ τραμπ τις λεει οτι θα είναι η «χειρότερη απόφαση που μπορούσε να πάρει ποτε» τι να λεμε τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ακομη μια δειμοκρατια εδω =«Με φώναζαν τρομοκράτη!» λεει διαδηλωτής «υπέρ- του Τραμπ» τον απαγορευουν την πτηση και τον πετανε εξω απο το αεροδρόμιο της DC, αφού ανακαλύψει ότι έχει συμπεριληφθεί στη μαυρη λίστα με αλλα λογια εμβολιασαν τον πατριωτη ισον με τρομοκρατη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!