Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Ακόμα μία αληθινά ε π ι τ υ χ η μ έ ν η επιλογή του 'sleepy Jo'...



ΗΠΑ: Η πρώτη 'τρανσέξουαλ' αξιωματούχος 
είναι γεγονός....

H  Ρέϊτσελ (Ραχήλ) Λεβίν είναι παιδίατρος και θα γίνει το πρώτο ανοιχτά 'τρανσέξουαλ' άτομο σε θέση ομοσπονδιακού αξιωματούχου

Ο εκλεγμένος πρόεδρος Τζο Μπάϊντεν ανακοίνωσε την Τρίτη, ότι τήν θέση της υφυπουργού Υγείας, θα αναλάβει η ανώτατη αξιωματούχος της Πενσιλβάνια δρ. Ρέϊτσελ Λεβίν.





H Ρέϊτσελ Λεβίν είναι παιδίατρος και θα γίνει το πρώτο ανοιχτά τρανσέξουαλ άτομο σε θέση ομοσπονδιακού αξιωματούχου, που θα επικυρώσει η Γερουσία των ΗΠΑ.

«Η δρ. Ρέιτσελ Λεβίν θα φέρει τη σταθερή ηγεσία και την απαραίτητη τεχνογνωσία που χρειαζόμαστε σε αυτήν την πανδημία –ανεξάρτητα από τον ταχυδρομικό κώδικα, τη φυλή, τη θρησκεία, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, την αναπηρία ή την ταυτότητα φύλου που έχει ο κάθε πολίτης– και θα καλύψει τις ανάγκες της δημόσιας υγείας της χώρας μας από αυτή την κρίσιμη στιγμή και στο εξής» ανέφερε ο Μπάϊντεν σε δήλωσή του.




Διπλωματούχος του Χάρβαρντ, εξειδικευμένη σε θέματα παιδιατρικής και προβλημάτων εφήβων, η Ράιτσελ Λεβίν έπεσε θύμα τρανσφοβίας και δέχτηκε πλήθος επιθέσεων, παρά το γεγονός ότι η ενημέρωση που κάνει καθημερινά σε 13 εκατομμύρια κατοίκους της Πενσυλβάνια, όπου ηγείται της δημόσιας υγείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωναϊού, κρίθηκε απόλυτα επιτυχημένη. 

Ωστόσο, με το hashtag #Respect4Rachel, σε σελίδα στο Facebook, που φέρει τον τίτλο "Dr. Rachel Levine - We Love You", δέχτηκε κύμα συμπαράστασης στα social media.




Η μεταβατική ομάδα του Μπάιντεν σημείωσε ακόμη ότι η Λεβίν επικυρώθηκε τρεις φορές από την ελεγχόμενη από τους Ρεπουμπλικάνους πολιτεία της Πενσιλβάνια, για τήν θέση της υπουργού Υγείας και γενικού ιατρού του κράτους...

https://www.pentapostagma.gr/kosmos/ipa/6985932_ipa-i-proti-transexoyal-axiomatoyhos-einai-gegonos

3 σχόλια:

  1. και άλλη μια επιτυχημένη επιλογή για τη θέση του Υπουργού Άμυνας:

    General Lloyd Miller, (οραματιστής του ροζ στρατού)
    Αφρο-αμερικανός, οραματίζεται να καθαρίσει το στράτευμα από τον ρατσισμό (λευκοί, Χριστιανοί, συντηρητικοί, υποστηρικτές του Τραμπ) και ταυτόχρονα να προωθήσει περισσότερους ΛΟΑΤΚΙ μέσα στους κόλπους του.

    http://www.ontopmag.com/article/48354/General_Lloyd_Austin_Says_He_Supports_Open_Transgender_Military_Service

    https://thehill.com/policy/defense/534904-biden-pentagon-pick-supports-lifting-transgender-military-ban

    https://thenewamerican.com/the-lefts-plan-to-purge-military-of-conservatives-under-guise-of-fighting-hate-groups/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επίσης, το κύριο μέλημα της μεγαλοκοπέλας (ή μεγαλοπ@@@@ρας) κατά τη διάρκεια του εγκλεισμούλ, ήταν να δώσει οδηγίες στους κατοίκους της Πενσυλβάνια, πώς να προστατευθούν αν παρευρεθούν σε ... όργια. εδώ ο κόσμος καίγεται και ...

      Pennsylvania Health Department Issues COVID “Orgy Regulations”: Wear a Face Covering, Avoid Kissing, Wash Hands Often
      The Pennsylvania Department of Health led by Dr. Rachel Levine issued new COVID rules for orgies recently.

      https://newspunch.com/pennsylvania-health-department-issues-covid-orgy-regulations-wear-a-face-covering-avoid-kissing-wash-hands-often/

      Διαγραφή
  2. Ο Θεός ΔΕΝ θα ΑΝΕΧΕΤΑΙ για πάντα αυτές τις αφύσικες διαστροφές, σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση.
    Ο Όσιος Αγιορείτης και αόρατος ασκητής, Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης (+2015), είχε πει:
    Η Αμερική θα μείνει μερική.

    * * *

    Ο Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης είχε πει στον Γέροντα Βασίλειο Καυσοκαλυβίτη, ότι ο Γέροντας Βασίλειος θα ΕΠΡΕΠΕ να συνεχίσει το έργο του Αγίου Παϊσίου μετά από τον θάνατο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!