Κυριακή 11 Απριλίου 2021

Νεαρή 22-χρονη Ισραηλινή Ν Ε Κ Ρ Η, μετά τήν λήψη του πειραματικού 'mRNA' Εμβολίου COVID 'Pfizer'..... ( Β ί ν τ ε ο )

 


Η 22-χρονη Shirel Hilel. Φωτογραφία από το Facebook.

7 Απριλίου 2021 Δείτε το άρθρο του Brian Shilhavy Εκδότης του Health Impact News εδώ: https://tinyl.io/3tv2 [1]  

Οι Times του Ισραήλ αναφέρουν ότι ένα 22χρονο κορίτσι πέθανε από μυοκαρδίτιδα, φλεγμονή του καρδιακού μυός, δύο εβδομάδες μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης της πειραματικής ένεσης mRNA Pfizer. (Ευχαριστούμε το The COVID Blog για την κάλυψη αυτής της ιστορίας.)


Η οικογένεια της Shirel Hilel (επίσης μερικές φορές γράφεται Shirel Halal) μήνυσε το νοσοκομείο όπου πέθανε, ισχυριζόμενη ότι δεν έλαβε την κατάλληλη θεραπεία.


Σύμφωνα με τους Times of Israel, υπήρξαν και άλλες περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας μεταξύ των Ισραηλινών που έλαβαν και τις δύο δόσεις του εμβολίου, αλλά όλα είχαν αντιμετωπιστεί με επιτυχία, συμπεριλαμβανομένων των ασθενών σε πιο σοβαρή κατάσταση από τη Hilel.

Η οικογένεια μιας νεαρής ισραηλινής γυναίκας που πέθανε από καρδιακή φλεγμονή μετά από εμβολιασμό κατά του COVID-19 κατηγόρησε το νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε θεραπεία για το θάνατό της.

Η Shirel Hilel, 22 ετών, έλαβε τη δεύτερη δόση εμβολίου πριν από δύο εβδομάδες, δήλωσε η αδελφή της Nofar στο ειδησεογραφικό κανάλι 13, σε ένα απόσπασμα που προβλήθηκε την Πέμπτη το απόγευμα.

Αργότερα ανέφερε ότι αισθάνεται αδιαθεσία και είπε ότι βιώνει μυϊκό πόνο.


«Της είπα,« πάρε [ένα παυσίπονο].


Καμμία βοήθεια..;; Αύριο πήγαινε στο γιατρό», είπε η Nofar.


Ωστόσο, η κατάσταση της Hilel επιδεινώθηκε και άρχισε να δυσκολεύεται να αναπνέει και να πονά στο στήθος της και μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Ziv της Safed.


Στο νοσοκομείο, ο Hilel διαγνώστηκε με μυοκαρδίτιδα, φλεγμονή του καρδιακού μυός, κατάσταση, που όπως δήλωσε το αγόρι της Eyal , ο γιατρός είπε ότι συγκρίνεται με έναν  πρησμένο ώμο.


«Είπα εντάξει, τρεις, τέσσερις ημέρες ή μια εβδομάδα. Θα είμαι μαζί της όσο χρειάζεται », είπε ο Eyal.


Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό δίκτυο, υπήρξαν και άλλες περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας μεταξύ των Ισραηλινών που έλαβαν και τις δύο δόσεις εμβολιασμού, αλλά όλα είχαν αντιμετωπιστεί επιτυχώς, συμπεριλαμβανομένων των ασθενών σε πιο σοβαρή κατάσταση από τη Hilel.


Η Hilel μεταφέρθηκε τελικά στη μονάδα καρδιακής περίθαλψης, όπου η οικογένειά της ισχυρίστηκε ότι δεν παρακολουθήθηκε επαρκώς από το προσωπικό του νοσοκομείου.


«Κοίταξα την οθόνη, είδα τις αναπνοές. Το μόνιτορ χτυπούσε και κανείς δεν πλησίαζε», είπε η Nofar Hilel.


Δύο ημέρες αργότερα, είπε, η αδελφή της κατέρρευσε.


«Ετοιμάστηκα γρήγορα και είπα: «Θα πάω [στο νοσοκομείο] για να δω τι μπορούμε να σώσουμε ». Πέντε λεπτά αργότερα μας κάλεσαν και μας ανακοίνωσαν τον θάνατο της», είπε η Nofar.


Πρόσθεσε: «Η κατάσταση της επιδεινωνόταν μπροστά στα μάτια τους και κανείς, απλώς κανείς δεν σήκωσε ούτε ένα χέρι να πεί, δεν λαμβάνει φροντίδα».


Ένας δικηγόρος της οικογένειας είπε ότι οι συγγενείς της Hilel προτίθενται να αναλάβουν νομική δράση εναντίον του νοσοκομείου.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο στους Times of Israel .

Η αδελφή της Shirel Hilel, Nofer και ο φίλος της Eyal, έδωσαν συνέντευξη στο Channel 13 στο Ισραήλ. Είναι στα εβραϊκά, αλλά μπορείτε να την παρακολουθήσετε στον ιστότοπο ειδήσεων Bitchute ή στο Channel 13 .


Όπως έχει αναφέρει προηγουμένως το Health Impact News , ο Binyamin Netanyahu του Ισραήλ έχει συνάψει συμφωνία με την Pfizer για να εμβολιάσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους στον ισραηλινό πληθυσμό με τις πειραματικές λήψεις mfNA COVID της Pfizer.


Δείτε:


Μήπως περισσότεροι άνθρωποι βλάπτονται από το Πειραματικό «Εμβόλιο» της Pfizer παρά από τη COVID; Ο Ισραηλινός πληθυσμός Τώρα Ως Παγκόσμιοι Εργαστηριακοί Αρουραίοι ξεπουλήθηκαν στην Pfizer


Ως αποτέλεσμα, το Ισραήλ εμβολίασε γρήγορα το υψηλότερο ποσοστό του πληθυσμού του από οποιαδήποτε άλλη χώρα στον κόσμο και ως αποτέλεσμα οι θάνατοι στις περισσότερες ηλικιακές ομάδες αυξήθηκαν.


Τα ποσοστά θανάτου ανεβαίνουν στο Ισραήλ μετά από το πειραματικό COVID "εμβόλιο" της Pfizer


Το Ισραήλ ήταν επίσης το πρώτο έθνος που επέβαλε το «διαβατήριο εμβολιασμού COVID» ως προαπαιτούμενο για να επιτρέπεται στους εμβολιασμένους να κάνουν ορισμένες δραστηριότητες στο Ισραήλ.


Όσοι αρνούνται να λάβουν τα πειραματικά εμβόλια, απευθύνουν έκκληση στον Κόσμο για να τους βοηθήσουν στον αγώνα τους.


Οι Ισραηλινοί φωνάζουν στον κόσμο για να σταματήσουν τα υποχρεωτικά εμβόλια COVID καθώς η αγωγή τους υποβάλλεται στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για παραβίαση του κώδικα της Νυρεμβέργης

Δείτε το βίντεο εδώ: https://tinyl.io/3ttq

Δικτυογραφία:

1.--22-Year-Old Israeli Girl DEAD Following Experimental Pfizer mRNA COVID Injection

https://healthimpactnews.com/2021/22-year-old-israeli-girl-dead-following-experimental-pfizer-mrna-covid-injection/?cf_lbyyhhwhyjj5l3rs65cb3w=gkuja5vfwgl1eng74wif

https://scripta---manent.blogspot.com/2021/04/22-mrna-covid-pfizer.html

2 σχόλια:

  1. Ο θεός να την αναπάυσει και αυτην αλλά και όλους τους μελλοντικούς υποψήφιους που θα πανε να κάνουν αυτό το δι@βολοεμβόλιο εν αγνοία τους δυστυχώς δεν ενημερώνονται αληθινά ούτε ακουν τις άλλες φωνές ιατρών που τις φιμώνουν για να μην πώ τις εξαφανίζουν.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαλάστε όσους απαγάγουν τα παιδιά σας με εντολή του ΕΟΔΥ. ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ με την ευλογία μου! [ΒΙΝΤΕΟ]

    https://katanixi.gr/synergates/p-nikolaos-manolis/chalaste-osoys-apagagoyn-ta-paidia-sas-me-entoli-toy-eody-epanastasi-tora-me-tin-eylogia-moy-vinteo/?fbclid=IwAR0tHNl_hKmeXESpil1ELAmU9jQSseGbbGqXbD79TD57VRtSsJAic9ZhAgc

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!