Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021

Τό σχέδιο ΜΕΙΩΣΕΩΣ του π α γ κ ό σ μ ι ο υ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ !....

 Η δήθεν κλιματική αλλαγή έχει γίνει το μέγα παγκόσμιο θέμα. Η χρηματοδοτούμενη προπαγάνδα γίνεται από τους πρωταγωνιστές της σημερινής προπαγάνδας για την δήθεν πανδημία.

Προσέξτε πως δένουν τα δύο αποκαλύπτοντας το σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων.


Ο Μητσοτάκης αναφέρει τα εξής: «Για ένα πράγμα είμαστε βέβαιοι. Τα πράγματα στο μέτωπο των φυσικών καταστροφών θα γίνουν μόνο χειρότερα, γιατί η κλιματική αλλαγή είναι μία πραγματικότητα Θα έχουμε πολύ έντονα φαινόμενα (πυρκαγιές, πλημμύρες, βιομηχανικά ατυχήματα, σεισμοί).Όλα αυτά τα δεινά οφείλονται στην περίφημη κλιματική αλλαγή. Δηλαδή δεν είχαμε πλημμύρες και σεισμούς, τώρα θα γίνουν πρώτη φορά.

Δείτε τώρα την εκπληκτική συνέχεια από τον Μπιλ Γκέιτς.

Ο Μπιλ Γκέιτς μας λέει:

«Δισεκατομμύρια τόνοι διοξειδίου του άνθρακος εκλύονται στην ατμόσφαιρα και αυτό οφείλεται στην κλιματική αλλαγή. Πρέπει να κάνουμε ενέργειες ώστε αυτό να το φτάσουμε στο μηδέν.

Οι παράγοντες που επηρεάζουν την ποσότητα του διοξειδίου του άνθρακος είναι (ο αριθμός των ανθρώπων, οι υπηρεσίες που χρησιμοποιούμε, η δαπανώμενη ενέργεια, η ποσότητα διοξειδίου που παράγεται από τις μονάδες παραγωγής ενέργειας).

Για να μηδενίσουμε το διοξείδιο πρέπει πιθανώς να μηδενίσουμε έναν από τους παράγοντες που το επηρεάζουν.

Πρώτα από όλα έχουμε τον παγκόσμιο πληθυσμό που σήμερα είναι 6,8 δισεκατομμύρια και πρόκειται να φτάσει τα 9.

Αν κάνουμε μια πολύ καλή δουλειά στα καινούργια εμβόλια, στην υγεία και στις υπηρεσίες αναπαραγωγής (εκτρώσεις), μπορούμε να μειώσουμε την πληθυσμό κατά 10-15%.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ

Μας τρομοκρατούν με τις συμφορές που θα οφείλονται δήθεν στην κλιματική αλλαγή.

Μας λένε ότι για να γλυτώσουμε τις συμφορές πρέπει να μειωθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός και αυτό θα γίνει (με την καλή δουλειά στα εμβόλια, τις εκτρώσεις κλπ).

Το γεγονός ότι εκτρωμένα έμβρυα είναι η βάση των εμβολίων, προπαγανδίζει άμεσα τις εκτρώσεις ως διαδικασία σωτηρίας για του ηλίθιους αλλά κυρίως ως πορεία προς τον θάνατο για αυτούς που σχεδιάζουν το μέλλον μας.

Τι άλλο θέλεις ταλαίπωρε ανθρωπάκο για να καταλάβεις ότι συμμετέχεις στο σχέδιο εξόντωσής σου.

Σκοτώνουν: Με τα τεστ, τα εμβόλια, τις διασωληνώσεις, αλλά κυρίως με τον φόβο!

* Αν το youtube κατεβάσει το βίντεο του Γκέιτς, θα το βρείτε εδώ.

http://ealoellas.blogspot.com/2021/04/blog-post_16.html

6 σχόλια: 1. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑ…….
  ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ…….
  .
  Το Πείραμα – Das Experiment.
  .

  https://www.youtube.com/watch?v=ASOM0FSIpY4&t=137s

  .
  AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. αυτή τη ταινία θα πρέπει να τη δουν όλοι. δεν υπάρχει χειρότερη ράτσα ανθρώπου από τον κομπλεξικό που αποκτά έστω και για λίγο εξουσία. ό,τι πιο κατώτερο είδος.

   Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!