Τρίτη 20 Απριλίου 2021

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! Ταινία ηρωοποιήσεως του εθνικιστή Αχμέτ Σαδίκ, ετοιμάζει η τουρκική τηλεόραση! ΕΜΕΙΣ, ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ Α Ν Α Λ Ο Γ Ω Σ ; ; ;

 H τουρκική προπαγάνδα περί μουσουλμανικής μειονότητας στήν


Θράκη κλιμακώνεται με νέους τρόπους έκφρασης. 

Το τουρκικό κρατικό κανάλι 'TRT' ετοιμάζει ταινία – υπερπαραγωγή για τήν ζωή του εκλιπόντος ιδρυτή του εθνικιστικού κόμματος ΚΙΕΦ Αχμέτ Σαδίκ.

Το διαφημιστικό της ταινίας, η οποία αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους το 2022, έπαιξε για πρώτη φορά σήμερα το βράδυ στο τουρκικό κρατικό κανάλι και μάλιστα σε ζώνη μεγάλης τηλεθέασης, ενώ το τρέιλερ διαφήμισε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter και ο Γενικός Διευθυντής του TRT, Ibrahim Eren,, ο οποίος δημοσίευσε στο Twitter το trailer της ταινίας. 

Χαρακτηρίζει τον Σαδίκ Αχμέτ «ηγέτη του αγώνα (!) για τα δικαιώματα και την ελευθερία των Τούρκων της Δυτικής Θράκης» και πως εναντιώθηκε στην «καταπιεστική πολιτική» της Ελλάδας.

Η ταινία αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση καθώς φημολογείται, ότι θα ...ηρωοποιήσει τον Αχμέτ Σαδίκ και τον "αγώνα του" για την «τουρκικότητα» της μειονότητος. 

Ήδη αυτό αποτυπώνεται και στο σχετικό τρέϊλερ, το οποίο  διαφημίζουν από την πρώτη στιγμή δημοσίευσης του, μειονοτικά sites καθώς και στελέχη μέσω των social media.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

http://greeknation.blogspot.com/2021/04/blog-post_844.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!