Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΟ! ‘Ρ ε σ ά λ τ ο’ Γάλλων 'κομμάντο' σε τουρκικό πλοίο!


Τουρκικό φορτηγό πλοίο, δέχθηκε επιδρομή από Γάλλους....


'κομμάντο' στήν Μεσόγειο στίς 4 Απριλίου. 
Αναφέρθηκε ότι έγινε έρευνα στο πλοίο, σημειώνει η τουρκική  'Sözcü'.

Το  φορτηγό πλοίο «Medkon Izmir» το οποίο φέρει τη σημαία Παναμά, είναι τουρκικής ιδιοκτησίας και ερευνήθηκε «εάν μετέφεραν όπλα, ή υλικά τα οποία εμπίπτουν στό εμπάργκο στη Λιβύη»....


Σχετικές πληροφορίες, αναφέρθηκαν στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ειρήνη»/Irini, σύμφωνα με διαδικτυακές πληροφορίες από τη σχετική ιστοσελίδα της ΕΕ «Operationirini», όπως σημειώνεται.

Σύμφωνα με την ευρωπαϊκή πηγή, από το γαλλικό πολεμικό πλοίο PM L'Her, με φουσκωτό σκάφος κομάντο μεταπήδησαν στο τούρκικο και προέβησαν σε έλεγχο. Η επιθεώρηση τελείωσε με την πλήρη συνεργασία του πληρώματος.Όλα τα μέτρα προφύλαξης για τον Covid-19 τηρήθηκαν κατά τη διάρκεια της έρευνας επί του πλοίου.

24 κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης συνεργάζονται για να σταματήσουν το λαθρεμπόριο όπλων στη Λιβύη, σύμφωνα με τα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.

--

The Hellenic Information Team

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

http://greeknation.blogspot.com/2021/04/blog-post_59.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!