Σάββατο 10 Απριλίου 2021

ΑΚΟΥΣΑΤΕ "άγιοι" αρχιερείς "μας" ; Νέα βιβλία θρησκευτικών από τήν Εκκλησία της Βουλγαρίας! Τελικώς ΑΚΟΥΤΕ, ή παριστάνετε ότι ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ;;;;;;


ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΟΙ
ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ, ΟΙ "ΔΙΚΟΙ
ΜΑΣ" ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ...Α Ν Α Ξ Ι Ο Ι ;
Ή ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΔΙΑΝΟΟΥΝΤΑΙ
ΝΑ "ΠΙΕΣΟΥΝ" ΤΟ "ΑΡΜΟΔΙΟ"
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΘΕΪΑΣ ΚΑΙ Α-ΠΑΙΔΕΙΑΣ
;;;


Εγκρίθηκαν από το υπουργείο Παιδείας της Βουλγαρίας, τα νέα εγχειρίδια που εξέδωσε η Εκκλησία της Βουλγαρίας για το μάθημα το θρησκευτικών της 6ης και της 7ης τάξεως, σε συνέχεια της συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ κυβερνήσεως και Πατριαρχείου.


Ήδη, τα βιβλία που έχουν εκδοθεί για τις πρώτες πέντε τάξεις χρησιμοποιούνται στα βουλγαρικά σχολεία τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό της χώρας.

Επίσης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση Συνοδικοί συγγραφείς αναμένεται τον επόμενο χρόνο να ολοκληρώσουν τα εγχειρίδια για την 8η – 12η τάξη, τα οποία αποτελούν «άριστα βοηθήματα σε ολόκληρο τον κύκλο εκπαίδευσης στη Θρησκεία – Χριστιανισμός (Ορθοδοξία) στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση».

Παρέχονται δωρεάν σε δασκάλους και μαθητές.

orthodoxianewsagency

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!