Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

Κ α τ έ ρ ρ ε υ σ ε καί ΠΕΘΑΝΕ στήν εργασία του 52χρονος Κρητικός, μία ημέρα ΜΕΤΑ το εμβόλιο της 'Pfizer'!... ( Ακόμα ΤΡΕΧΟΥΝ νά κλείσουν 'ραντεβού' ορισμένοι ; ; ; )

Έπαθε έμφραγμα καί θά ερευνηθεί τυχόν σχέση μέ τόν


εμβολιασμό, ενώ υπάρχουν υποψίες για συσχετισμό του θανάτου 52χρονου ξενοδοχοϋπαλλήλου με το εμβόλιο της 'Pfizer', το οποίο έκανε μόλις χθές....



Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα 'cretalive.gr', ο 52χρονος κατέρρευσε και άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το πρωΐ μέσα στο ξενοδοχείο που εργαζόταν. 

Ο άτυχος άνδρας πήγε σήμερα το πρωΐ κανονικά στην εργασία του, χωρίς να έχει κάποια ενόχληση και κάποια στιγμή ενώ προχωρούσε μαζί με άλλους εργαζόμενους, έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις του.

Τόσο οι προσπάθειες για πρώτες βοήθειες, όσο και η προσπάθεια που έγινε στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, δεν έφεραν αποτέλεσμα και έτσι διαπιστώθηκε απλά ο θάνατός του.

Οι πρώτες ενδείξεις για το θάνατό του δείχνουν υποψία εμφράγματος, όμως επειδή ο 52χρονος εμβολιάστηκε χθες στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας με το εμβόλιο της 'Pfizer', θα ερευνηθεί αν ο θάνατός του μπορεί να έχει κάποια σχέση με τον εμβολιασμό. 
Με πληροφορίες από το 'news.gr'.


https://www.olympia.gr/1443116/ygeia/kriti-katerreyse-kai-pethane-stin-ergasia-toy-52chronos-mia-imera-meta-to-emvolio-tis-pfizer/

&

http://greeknation.blogspot.com/2021/05/52-pfizer.html



1 σχόλιο:

  1. COVID Vaccine Injury Reports Among 12- to 17-Year-Olds More Than Triple in 1 Week, VAERS Data Show

    https://childrenshealthdefense.org/defender/vaers-data-reports-injuries-12-to-17-year-olds-more-than-triple/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=ab9fa6ae-d707-4064-8c82-e9edb1a229a6

    σύμφωνα με τα δεδομένα του VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) (Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Ενεργειών Εμβολίων) μέσα σε 1 εβδομάδα τριπλασιάστηκαν (!!!) οι αναφορές τραυματισμών από τα εμβόλια κατά του covid-19 σε παιδιά και εφήβους μεταξύ 12-17 ετών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!