Σάββατο 29 Μαΐου 2021

Σ υ ν α γ ε ρ μ ό ς στήν αστυνομία από τήν "εμφάνιση" του καταζητούμενου Χρήστου Παππά!


Χρήστος Παππάς - Δίκη Χρυσής Αυγής - Sputnik Ελλάδα, 1920, 28.05.2021

Ξεκινάει νέος κύκλος ερευνών των επικοινωνιών και των επαφών του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής που παραμένει άφαντος επί οκτώ μήνες.

Κινητοποίηση των υπηρεσιών ασφαλείας προκάλεσε σήμερα η «εμφάνιση» του καταζητούμενου υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά, με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Μακελειό».


Ο φυγόποινος θεωρητικός του κόμματος που χαρακτηρίστηκε με τη δικαστική απόφαση εγκληματική οργάνωση, ουσιαστικά δηλώνει μέσα από τη συνέντευξη αυτή πως δεν πρόκειται να παραδοθεί και θα συνεχίσει να κρύβεται.

Από την πλευρά όμως των αξιωματικών της αστυνομίας που προσπαθούν να εντοπίσουν ίχνη του, ακόμη και μέσω Interpol, από τις παραμονές της καταδικαστικής απόφασης πριν από οκτώ μήνες, η συνέντευξη αυτή ίσως θα μπορούσε να αποτελέσει το πρώτο βήμα για νέες έρευνες προς μία κατεύθυνση που δεν είχε ερευνηθεί μέχρι τώρα.
Στέλεχος κορυφαίας υπηρεσίας ασφαλείας που επικοινώνησε το Sputnik, αποκαλύπτει πως οι ομάδες που έχουν συσταθεί για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του Χρήστου Παππά, δεν έχουν σταματήσει ούτε στιγμή να παρακολουθούν οποιονδήποτε και οτιδήποτε θα μπορούσε να οδηγήσει σε αυτόν.

Έτσι, συνεχίζει το ίδιο στέλεχος, η οποιασδήποτε μορφής επικοινωνία είτε απευθείας είτε μέσω τρίτου προκειμένου να δοθεί η συνέντευξη, από την πλευρά του καταζητούμενου, μπορεί να αποτελέσει την άκρη του νήματος για τον εντοπισμό του.

Να σημειωθεί πως οι επικεφαλής αυτών των ερευνών, μετά την εξαντλητική ανάλυση όλων των πληροφοριών και των φημών, που ήθελαν τον υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής να κρύβεται από το Άγιο Όρος μέχρι και τη Λατινική Αμερική, θεωρούν πλέον πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να έχει βρει καταφύγιο μέσα στη χώρα ακόμη και στην Αττική.

https://sputniknews.gr/20210528/synagermos-stin-astynomia-apo-tin-emfanisi-toy-katazitoymenoy-hristoy-pappa-13451164.html?utm_source=push&utm_medium=browser_notification&utm_campaign=sputnik_gr

2 σχόλια:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!