Κυριακή 30 Μαΐου 2021

Ε Λ Ε Ο Σ ΡΕ ! Β Ο Μ Β Α από τόν Μπακογιάννη: Ανακοίνωσε τήν δημιουργία «Εθνικού Κέντρου Ένταξης Μεταναστών» (!!!!!!!) στήν περιοχή Ελαιώνα...


Αποκαλύπτει ο "Αυτοδιοικητικός"

Μια πραγματική "βόμβα" εξαπέλυσε σήμερα Δευτέρα στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας η Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος στην Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών (ΕΑΤΑ) Μελίνα Δασκαλάκη.



Όπως πληροφορείται το 'Press-gr', μιλώντας στην εκτός ημερησίας διατάξεως συζήτηση πριν από λίγη ώρα, η κ. Δασκαλάκη ενημέρωσε κατόπιν συνεννόησης με τον Κ. Μπακογιάννη, ότι ελήφθη απόφαση για τήν δημιουργία Εθνικού Κέντρου Ένταξης Μεταναστών στην περιοχή του Ελαιώνα. 

Είναι η περιοχή που επί δημαρχίας Καμίνη είχε δημιουργηθεί προσωρινό κέντρο, επεκτάθηκε επί Κ. Μπακογιάννη, ενώ στη συνέχεια ο δήμαρχος είχε ανακοινώσει τα έργα Διπλής Ανάπλασης στην περιοχή. 

Τελικά αντ' αυτού, αποφασίστηκε να γίνει αυτό το Κέντρο.

Η κ. Δασκαλάκη δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, απλώς είπε, ότι το Εθνικό Κέντρο Ένταξης Μεταναστών θα γίνει σε συνεργασία με την κυβέρνηση και μάλιστα ευχαρίστησε εκ μέρους του Δήμου την κυβέρνηση διότι η Αθήνα είναι "ο πρώτος δήμος στη χώρα" που θα γίνει κάτι τέτοιο.

Αν και η ανακοίνωση δημιούργησε αίσθηση, δεν υπήρξε αντίδραση από κανέναν εκ των συμμετεχόντων στη συνεδρίαση....

http://antipliroforisi.blogspot.com/2021/05/blog-post_25.html

4 σχόλια:

  1. Στην περιοχή που διαμένει θα δημιουργήσει κανένα τεράστιο χοτ σποτ;Στο σπίτι του που φαντάζομαι ότι θα είναι αρκετά μεγάλο,αν λάβουμε υπόψιν τις ζαρτινιέρες που χρυσοπληρώσαμε,θα φιλοξενήσει κάποιους κακομοίρηδες για να μας αποδείξει κι έμπρακτα τα φιλάνθρωπα αισθήματά του;Κάψιμο με βιτριόλι και φωτιά στους απόγονους του κόμη Μητσοτάκιοιυλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υποθέτουμε θά είσθε "επηρεασμένος" από τήν "βαριά" ατμόσφαιρα των Καρπαθίων Ορέων.......

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!