Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

Αγγλία: Π έ θ α ν ε ο Ουΐλλιαμ Σαίξπηρ, ο δεύτερος άνθρωπος που εμβολιάσθηκε....

Το όνομά του ήταν Ουΐλλιαμ Σαίξπηρ. 

Κι έγινε διάσημος ανά τον


κόσμο, όχι μόνο γιατί έφερε το όνομα του διάσημου συγγραφέα, αλλά γιατί έγινε ο δεύτερος άνθρωπος στον κόσμο που έκανε το εμβόλιο της 'Pfizer' κατά του κορωνοϊού, στις 8 Δεκεμβρίου, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Κόβεντρι.


Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ο Ουΐλλιαμ Σαίξπηρ έφυγε σήμερα (Τετάρτη) από τήν ζωή στα 81 του, μετά από ασθένεια. 

Μάλιστα κατέληξε στο ίδιο νοσοκομείο που έκανε και το εμβόλιο.

Ο ηλικιωμένος άνδρας με καταγωγή από το Γουοργουϊκσάϊρ με το απίστευτο ονοματεπώνυμο εμβολιάστηκε στο νοσοκομείο του Κόβεντρι,ενώ οι φωτογραφίες του πέρασαν στα πρωτοσέλιδα. 

Άλλωστε η συνωνυμία του με τον Ουΐλλιαμ Σαίξπηρ δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη.

Όταν έκανε το εμβόλιο, νοσηλευόταν ήδη σε θάλαμο του νοσοκομείου. 

Μάλιστα είχε πει ότι «το προσωπικό σε αυτό το νοσοκομείο είναι υπέροχο». Η φωτογραφία του να εμβολιάζεται έδωσε σε πολλούς την ελπίδα, την ώρα που ο κόσμος βίωνε το lockdown.

Πέραν της οικογένειάς του, πολλοί άνθρωποι ένιωσαν θλίψη για την απώλειά του. 

Ήταν άλλωστε και πολύ αγαπητή φιγούρα του κόμματος των Εργατικών στο Κόβεντρι, ενώ είχε αφοσιωθεί στο να κάνει καλύτερη την τοπική κοινότητα. Είχε αναπτύξει έντονη δραστηριότητα, ήταν δεινός φωτογράφος, αγαπούσε την τζαζ και τις κοινωνικές επαφές, αλλά και το περιβάλλον και τους κήπους...


https://www.sigmalive.com/news/international/789293/vretania-pethane-o-ouiliam-saikspir-o-defteros-anthropos-pou-emvoliastike

&

http://greeknation.blogspot.com/2021/05/blog-post_249.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!