Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Κεφαλάς: Θ α ν ά σ ι μ η και όχι απλά ε π ι κ ί ν δ υ ν η η ακτινοβολία του '5G' ! Επιτέλους, ΔΕΙΤΕ τί συμβαίνει!


Θανάσιμη και όχι απλά επικίνδυνη αποβαίνει η έκθεση του ανθρώπινου οργανισμού στήν μη ιονίζουσα ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία των κεραιών κινητής τηλεφωνίας -«χτυπώντας» 

άμεσα το καμπανάκι και για τις επιπτώσεις από την ακτινοβολία του δικτύου 5G-, σύμφωνα με τον διδάκτορα Φυσικής του πανεπιστημίου του Μάντσεστερ στη Βρετανία και διευθυντή Ερευνών του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών, Αλκιβιάδη Κ. Κεφαλά.


Στο συμπέρασμα αυτό καταλήγει η επιστημονική και τεχνική αιτιολογική έκθεση του τελευταίου, η οποία βασίζεται σε τεκμηριωμένα και αδιάσειστα επιστημονικά στοιχεία. 

Η έκθεση έγινε προκειμένου να αναζητηθούν τα αίτια του θανάτου ενός παιδιού μόλις 5 ετών από την Κύπρο από λευχαιμία, απέναντι από το δωμάτιο του οποίου – και σε απόσταση 53,5 μέτρων - είχε τοποθετηθεί κεραία κινητής τηλεφωνίας (η ιστορία του παιδιού θα δημοσιευτεί στο αυριανό φύλλο).

Σύμφωνα με την έκθεση, οι κεραίες της κινητής τηλεφωνίας εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία στη φασματική περιοχή των μικροκυμάτων, σε συχνότητες από 400 MHz μέχρι 2.4 GHz (σύστημα TETRA 410-931 MHz). 

Το σύστημα 5G, εάν εγκατασταθεί, θα λειτουργεί στις φασματικές περιοχές 0.6-6 GHz-LTE, 3.4-3.8 GHz-LFB και 24.2-24.7 GHz). Η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία στη φασματική περιοχή των παραπάνω συχνοτήτων αλληλεπιδρά ισχυρά με τη βιολογική ύλη, δηλαδή τους ανθρώπους.

Η αλληλεπίδραση της ακτινοβολίας με τη βιολογική ύλη κατηγοριοποιείται σε δύο είδη αλληλοεπιδράσεων: τις θερμικές και τις χημικές. Οι θερμικές οδηγούν στην απότομη αύξηση της θερμοκρασίας των ιστών ή των κυττάρων και οι επιδράσεις τους ποικίλλουν από απλή κόπωση μέχρι καρδιακή προσβολή. 

Μέχρι το 1990 ήταν γενικά αποδεκτό μεταξύ των επιστημόνων πως οι χημικές επιδράσεις επιφέρουν μόνο οι ιονίζουσες και οι υπεριώδεις ακτινοβολίες.

Δείτε επίσης: Η τραγική ιστορία του Στ. Θεοδοσιάδη που έχασε το αγγελούδι του από ακτινοβολία κεραιών – Ο αγώνας του κατά του 5G

Ωστόσο, τα τελευταία 20 χρόνια η πρόοδος σε τομείς, όπως η νανοτεχνολογία και η μοριακή βιολογία, καθώς και πλήθος επιστημονικών ερευνών και δημοσιεύσεων αποδεικνύουν ότι η έκθεση βιολογικών οργανισμών σε ακτινοβολίες μικροκυμάτων εκτός από τις θερμικές προκαλεί και χημικές μεταβολές, οι οποίες είναι περισσότερο επικίνδυνες, καθώς προκαλούν καταστροφή στα κύτταρα και στο DNA και κατά συνέπεια δεν υπάρχουν όρια ασφαλούς έκθεσης σε αυτές.

Εκτός από την παραπάνω θέση, ο κ. Κεφαλάς αναφέρει στη «δημοκρατία» ότι ο βαθμός αξιοπιστίας των κρατικών φορέων που δηλώνουν πως τα δίκτυα 5G είναι ασφαλή -μια τέτοια δήλωση είχε κάνει το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής μετά την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Καλαμάτας για τη διακοπή της ανανέωσης με εταιρεία κινητής τηλεφωνίας- μπορεί να διερευνηθεί και μέσα από τη σύγκριση με τις θέσεις των διεθνών οργανισμών και των επιστημονικών φορέων τους σχετικά με τις επιδράσεις της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας.

Σε ένα πρόσφατο «άρθρο γνώμης» στο περιοδικό «Scientific American», που είναι το πλέον έγκυρο επιστημονικό περιοδικό και στο οποίο έστω και μία επιστημονική δημοσίευση μπορεί να εξασφαλίσει πανεπιστημιακή έδρα παρουσιάζεται η θέση ότι «δεν έχουμε κανέναν λόγο να πιστεύουμε ότι το σύστημα 5G είναι ασφαλές». Σύμφωνα με το άρθρο, τεκμηριώνεται πλέον από πολλές επιστημονικές δημοσιεύσεις ότι η μη ιονίζουσα ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία είναι επικίνδυνη ακόμα και σε πολύ μικρές εντάσεις.

Οι μελέτες σε πειραματόζωα έδειξαν καρκίνο!

Το 2011 το Διεθνές Ινστιτούτο Έρευνας Καρκίνου (IARC) κατηγοριοποίησε τις ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες με συχνότητες μεταξύ 3KHz-300GHz ως «πιθανό αίτιο πρόκλησης ανθρωπογενούς καρκινογένεσης». 

Στο ίδιο μήκος κύματος και η θέση του εθνικού προγράμματος νανοτοξικολογίας των ΗΠΑ που κατέληξε ότι «υπάρχουν καθαρές ενδείξεις ότι η έκθεση πειραματόζωων σε ΗΑ προκαλεί καρκίνο του μυοκαρδίου και ότι υπάρχουν μερικές ενδείξεις ότι η ΗΑ προκαλεί καρκίνο του εγκεφάλου και των επινεφριδίων στα ζώα».


Ο κ. Κεφαλάς σημειώνει πως, αν και αντίστοιχες μελέτες δεν είναι δυνατόν να διεξαχθούν σε ανθρώπους, η ισχύς των ερευνητικών αποτελεσμάτων είναι δεδομένη και για τον άνθρωπο, καθώς με ανάλογο τρόπο γίνονται και οι έρευνες στα πειραματόζωα για τα φάρμακα.

Παράλληλα, τα επιστημονικά αποτελέσματα του Ευρωπαϊκού Ερευνητικού προγράμματος Reflex απέδειξαν ότι «η έκθεση ανθρώπινων κυττάρων εκτεθειμένων σε μη ιονίζουσα ακτινοβολία κινητών τηλεφώνων σπάει τη διπλή έλικα του DNA το ίδιο αποτελεσματικά όπως και οι επικίνδυνες ιονίζουσες ΗΑ ακτίνων γάμμα που εκπέμπονται από ραδιενεργούς πυρήνες».

Πέρα από τις παραπάνω επιστημονικές θέσεις, εκατοντάδες ειδικοί επιστήμονες και καθηγητές από όλο τον κόσμο έχουν δημιουργήσει ένα διαδικτυακό ιστότοπο (www.bioinitiative.org) που σχετίζεται άμεσα με τις επιπτώσεις της μη ιονίζουσας ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας.

Όπως σχολιάζει ο κ. Κεφαλάς, από εκεί καθένας «μεταξύ των οποίων και το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, καθώς και οι υπεύθυνοι φορείς του, μπορεί να ενημερωθεί για τα επιστημονικά δεδομένα που αφορούν τον βαθμό επικινδυνότητας της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας προτού εκτεθούν με τις τοποθετήσεις τους».

Καταλήγοντας, τονίζει πως «πλην της πολιτισμένης Ελλάδας, όπου επικρατούν τα οικονομικά συμφέροντα, η συσκότιση και η παραπληροφόρηση της εξουσίας, η δημόσια συζήτηση επί του θέματος παντού σε όλο τον κόσμο διεξάγεται με υπευθυνότητα. Θα ήταν ευτύχημα αν ο δημόσιος διάλογος και στη χώρα μας διεξαγόταν με σοβαρότητα, χωρίς πολιτικές και οικονομικές σκοπιμότητες».

newsbreak.gr/

https://amazonios.net/kefalas-thanasimi-kai-ochi-apla-epikindyni-i-aktinovolia-toy-5g/

http://ellinonea.blogspot.com/2021/05/5g.html

4 σχόλια:

  1. Superparamagnetic nanoparticles delivered via vaccines; Operation Warp Speed a TRAP for Democrats, and the engineered collapse of America accelerates

    https://www.newstarget.com/2021-05-25-superparamagnetic-nanoparticles-delivered-via-vaccines.html

    χορηγούνται υπερπαραμαγνητικά νανοσωματίδια μέσω των εμβολίων.

    μελέτη που δημοσιεύθηκε στην Εθνική Βιβλιοθήκη Ιατρικής το 2014 αποδεικνύει ότι τα "υπερπαραμαγνητικά νανοσωματίδια" μεταφέρονται επιτυχώς μέσω των εμβολίων, και από τη στιγμή που μπουν στο σώμα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να μεταφέρουν DNA στα κύτταρα, αλλάζοντας τη γονιδίωμά τους.
    στη μελέτη που έχει τίτλο " Superparamagnetic nanoparticle delivery of DNA vaccine" αναφέρεται ότι:

    "η χρήση υπερπαραμαγνητικών νανοσωματιδίων οξειδίου του σιδήρου (SPIONs) για τη μεταφορά γονιδίων
    μέσω μαγνητοτομής, υπόσχεται τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας γονιδιακής παράδοσης τόσο in vitro όσο και in vivo.

    επιλέχθηκε πολυαιθυλεμίνη με σκοπό να τροποποιήσει την επιφάνεια των SPIONs και να βοηθήσει στην μεταφορά πλασμιδίου DNA σε κύτταρα θηλαστικών, λόγω της εκτεταμένης ρυθμιστικής ικανότητας του πολυμερούς μέσω του φαινομένου που ονομάζεται "proton sponge".

    μια δεύτερη μελέτη που δημοσιεύθηκε στην Εθνική Βιβλιοθήκη Ιατρικής (PubMed / National Library of Medicine), αναφέρει ότι τα υπερπαραμαγνητικά νανοσωματίδια μπορούν να οδηγηθούν στα εγκεφαλικά κύτταρα μέσω της χρήσης εξωτερικών μαγνητών (!!!)

    η μελέτη φέρει τον τίτλο "Superparamagnetic Nanoparticle Delivery to the Cochlea Through Round Window by External Magnetic Field: Feasibility and Toxicity" (Παράδοση υπερπαραμαγνητικών νανοσωματιδίων στον κοχλία μέσω στρογγυλού παραθύρου από εξωτερικό μαγνητικό πεδίο: εφαρμοσιμότητα και τοξικότητα).

    η μελέτη συμπέρανε ότι οι εξωτερικοί μαγνήτες ήταν σε θέση να ελέγχουν τα SPIONs στην έγχυση γενετικού υλικού (DNA) στα κύτταρα αρουραίων.
    αυτό σημαίνει ότι τα εξωτερικά μαγνητικά πεδία μπορούν να χρησιμοποιηθούν, ώστε να προκαλέσουν τροποποίηση του DNA με τη χρήση εξωτερικών μαγνητικών πεδίων σε συνδυασμό με νανοσωματίδια που χορηγούνται ενέσιμα.

    η μελέτη καταλήγει στο συμπέρασμα ότι:

    "η ιστολογική μελέτη του κοχλία έδειξε ότι τα SPIONs μεταφέρθηκαν μέσω του τυμπανικού αγωγού στη βασική μεμβράνη, τη δεύτερη μεμβράνη και το άκρο του κοχλία".

    "αυτό που είναι σημαντικό να καταλάβουμε από αυτή την έρευνα είναι, ότι οι επιστήμονες που ασχολούνται με την παραγωγή εμβολίων, πειραματίζονταν με τα μαγνητικά νανοσωματίδια εδώ και χρόνια, και έχουν ήδη αναπτύξει τεχνικές, που χρησιμοποιούν τα εμβόλια με σκοπό να μεταφέρουν νανοσωματίδια στον εγκέφαλο, επιτρέποντας να ελέγχονται από εξωτερικά μαγνητικά πεδία"


    ακολουθούν 4 βίντεο με ενημέρωση για την επικαιρότητα από τον Mike Adams, Situation Update

    παρακάτω πληροφορίες για όσους ενδιαφέρονται για τη μεταφορά γενετικού υλικού στα κύτταρα με τη χρήση μαγνητικών πεδίων.

    "Magnetofection"
    https://en.wikipedia.org/wiki/Magnetofection

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. (μέρος α')
    Do covid vaccines contain GMO “Magneto” protein capable of remotely controlling behavior, brain activity?

    https://www.newstarget.com/2021-05-25-covid-vaccines-gmo-magneto-protein-behavior-brain.html

    άραγε, τα εμβόλια κατά του κόβιντ-19 περιέχουν τη γενετικά τροποποιημένη πρωτεΐνη "magneto" που επιτρέπει τον έλεγχο της συμπεριφοράς και του εγκεφάλου;

    οι Αμερικανοί επιστήμονες έχουν αναπτύξει μια νέα μέθοδο ελέγχου του μυαλού, που περιέργως μοιάζει πολύ με αυτό που, όπως κάποιοι υποπτεύονται, περιέχουν τα εμβόλια κατά του Covid-19.

    χρησιμοποιώντας την επιστήμη της γενετικής μηχανικής, οι επιστήμονες λέγεται ότι έχουν αναπτύξει μια γενετικά τροποποιημένη πρωτεΐνη, γνωστή με το όνομα “Magneto", που επιτρέπει από απόσταση τον έλεγχο της συμπεριφοράς και του μυαλού.

    η "Magneto" σχεδιάστηκε με στόχο να ενεργοποιήσει μια συγκεκριμένη ομάδα νευρικών κυττάρων μέσα στο σώμα. αυτή η ενεργοποίηση είναι δυνατό να γίνει από απόσταση - άραγε, μήπως και από έναν πύργο 5G;

    γνωρίζουμε ότι η συγκεκριμένη πρωτεΐνη μεταφέρεται στο σώμα ενέσιμα μέσα από έναν ιό. σας λέει αυτό κάτι;

    η τεχνολογία αυτή αναπτύχθηκε το 2016 στο παν/μιο της Βιρτζίνια, στο Charlottesville, όπου πειραματίστηκαν εισάγοντας τον ιό στον εγκέφαλο θηλαστικών ζώων.

    αργότερα, οι εγκέφαλοι αυτοί εξετάστηκαν και οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι εξέπεμπαν έναν πράσινο φθορισμό.

    αυτή η τεχνολογία μοιάζει πολύ με το ένζυμο της "λουσιφεράσης" που έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τον δισεκατομμυριούχο ευγονιστή Bill Gates.

    σε ένα άλλο πείραμα, ένας ερευνητής εισήγαγε την πρωτεΐνη Magneto στον ραβδωτό πυρήνα ποντικών που συμπεριφέρονταν "ως ανεξάρτητα και ελεύθερα".
    ο ραβδωτός πυρήνας περιέχει νευρώνες που παράγουν ντοπαμίνη και που σχετίζονται με το αίσθημα ικανοποίησης, τα κίνητρα και την παρορμητικότητα.

    τα εμβολιασμένα ποντίκια τοποθετήθηκαν σε ένα σύστημα χωρισμένο σε δύο τμήματα: το ένα επηρεαζόταν από μαγνητικό πεδίο ενώ το άλλο όχι. τα ποντίκια που είχαν λάβει την πρωτεΐνη "Μagneto" περνούσαν περισσότερο χρόνο στην περιοχή που βρισκόταν σε μαγνητικό πεδίο, από ότι στο μη μαγνητικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. (β' μέρος)

    άραγε, στους εμβολιασμένους που εμφανίζουν μαγνητισμό στην περιοχή της ένεσης, τους χορηγήθηκε αυτή η πρωτεΐνη;

    ο λόγος που τα ποντίκια, που είχαν λάβει τη συγκεκριμένη πρωτεΐνη, απολάμβαναν να παραμένουν εντός του μαγνητικού πεδίου είναι, ότι οι εγκέφαλοί τους είχαν τροποποιηθεί γενετικά, μέσω μιας ιογενούς ένεσης, να παράγουν ντοπαμίνη με αυτόν τον τρόπο.
    με άλλα λόγια, τα ποντίκια ένοιωθαν "χαρούμενα" και "ικανοποιημένα" κοντά σε μαγνήτες. (!!!!!!)

    λαμβάνοντας υπόψη τις πρόσφατες αναφορές για μαγνήτες να κολλούν στο σημείο που εμβολιασμού, δεν μπορεί παρά να αναρωτηθεί κανείς, αν τα εμβόλια κατά του Covid-19 περιέχουν την πρωτεΐνη "Magneto", ή κάποιο παράγωγό της, που λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο.

    αν αυτό αληθεύει, τότε και οι εμβολιασμένοι θα αισθάνονται "χαρούμενοι και ικανοποιημένοι" όταν θα παίρνουν ερεθίσματα από κάποιον πύργο 5G ή από κάποια άλλα σημεία ελέγχου.
    αυτοί που κρύβονται πίσω από την καμπάνια των μαζικών εμβολιασμών, θεωρητικά θα έχουν τη δύναμη και την ικανότητα να κατευθύνουν τον εμβολιασμένο με οποιονδήποτε τρόπο, ξεγελώντας τους εγκεφάλους τους να απελευθερώσουν ντοπαμίνη κατόπιν εντολής.

    κι ενώ οι ανεμβολίαστοι θα συνεχίσουν να εξασκούν την ελεύθερη βούλησή τους, οι εμβολιασμένοι θα έχουν μετατραπεί σε πιόνια στα χέρια των παγκοσμιοποιητών, που θα τους ελέγχουν εξωτερικά, με σκοπό την πραγματοποίηση των σκοτεινών και σατανικών τους σχεδίων.

    γι αυτό και πολλοί προειδοποιούν ότι θα πρέπει κανείς πάση θυσία να αποφύγει τους εμβολιασμούς, για να μην αναφέρουμε το γεγονός, ότι κατ' αυτόν τον τρόπο θα επαναπρογραμματίζουν μόνιμα το ανθρώπινο DNA, μετατρέποντάς τους σε μια βδελυρή χίμαιρα.

    είναι λοιπόν πολύ πιθανό αυτά τα εμβόλια να βάζουν τα θεμέλια για το σημείο του θηρίου. αν και δεν έχουν γίνει ακόμη υποχρεωτικά, ήδη προλειαίνεται το έδαφος, ώστε εάν δεν εμβολιαστεί κανείς να αποκλείεται από οποιαδήποτε υπηρεσία.

    “αυτό θα επιβληθεί μέσω νόμων που θα καταστήσουν τον εμβολιασμό υποχρεωτικό,” προειδοποίησε ο Dr. Pierre Gilbert το 1995 (!!!) σε μια ομιλία του, όπου προέβλεψε (κι αυτός...) τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς με εμβόλια που θα περιέχουν υγρούς κρυστάλλους, οι οποίοι θα μετατρέπουν τους εμβολιασμένους, που θα εκτίθενται σε μαγνητικά πεδία, σε 'ζόμπι',

    "όλα αυτά τα εμβόλια θα καταστήσουν δυνατό τον έλεγχο της ανθρωπότητας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. περισσότερες πληροφορίες για όσους ενδιαφέρονται εδώ:

      Manipulative magnetic nanomedicine: the future of COVID-19 pandemic/endemic therapy

      https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/17425247.2021.1860938

      --------------------
      Quantum dots as a promising agent to combat COVID‐19

      https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7361141/

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!