Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

Όταν οι Κόκκινοι π α λ ι ά ν θ ρ ω π ο ι, δολοφόνησαν έναν καλό άνθρωπο....

 Στις 25 Μαΐου 1926 ο ηγέτης της εξόριστης κυβέρνησης της Ουκρανίας Σιμόν Πετλιούρα, δ ο λ ο φ ο ν ή θ η κ ε   στό Παρίσι, στο Σαν Μισέλ, από τον Εβραίο Σόλεμ Σβάρτσμπαρντ, ο οποίος του έρριξε 5 σφαίρες (!) και στήν συνέχεια παραδόθηκε στην αστυνομία.

                                                             Ο δολοφόνος


Ο Σβάρτσμπαρντ, γεννήθηκε στην Ουκρανία, και συμμετείχε στον εβραϊκό συνδέσμο αυτοάμυνας, (ΟΠΛΑ) στην Μπαλτά το 1905 και καταδικάστηκε από την τσαρική κυβέρνηση σε 3 μήνες στη φυλακή. 

Μετά έγινε εμιγκρές για «προκλητική» και καταδικάστηκε στην Αυστροουγγαρία δύο φορές, για συμμετοχή σε «απαλλοτριώσεις» (!) αναρχικών και σε ληστεία τράπεζας! 

Αργότερα, εντάχθηκε στη Λεγεώνα των Ξένων (1914-1917) και τραυματίστηκε στην μάχη του Σόμ.
Η γαλλική μυστική υπηρεσία τον παρακολουθούσε και είχε καταγράψει τις συναντήσεις του με γνωστούς Μπολσεβίκους. 

Κατά τη διάρκεια της δίκης το 1928, οι γερμανικές ειδικές υπηρεσίες ενημέρωσαν τους Γάλλους συναδέλφους τους ότι ο Σβάρτσμπαρντ, είχε δολοφονήσει τον Πετλιούρα με εντολή του Χαίμ Ρακόφσκι, πρώην Κομισσάριου της Σοβιετικής Εξουσίας στην Ουκρανία και σοβιετικού πρεσβευτή στήν Γαλλία.

Για την δολοφονία συνεργάστηκε με τον Μιχαήλ Βολόντιν, που έφτασε στη Γαλλία 8 Αυγούστου 1925.

Η (εβραϊκή) δικαιοσύνη απάλλαξε τον Σόλεμ Σβάρτσμπαρντ, που τον εμφανίζουν και ως ...«ποιητή», διότι του αναγνώρισε «υψηλά κίνητρα» (!), γιατί εκδικήθηκε για τον θάνατο περισσότερων από 50.000 Εβραίους που έπεσαν θύματα των 'πογκρόμ', που έκανε ο στρατός του Πετλιούρα.
Άλλοι εβραίοι ωστόσο δεν είχαν αυτή τη γνώμη, και το 1921 ο Ze'ev Jabotinsky, ο πατέρας του ρεβιζιονιστικού σιωνισμού υπέγραψε συμφωνία με τον Μαξίμ Σλαβίνσκι, εκπρόσωπο του Πετλιούρα για το σχηματισμό μιας Πολιτοφυλακής που την προστασία του εβραϊκού πληθυσμού. 
Στην δολοφονία του Πετλιούρα από τους κομμουνιστές ιουδαίους που αργότερα εκτέλεσαν και τις δυο αδελφές του (!!!) που ήταν ορθόδοξες καλόγριες, σημασία έχει η αθώωση και η «δικαίωση» του δολοφόνου. 

Ακριβώς όπως έκαναν και με τον Βίλχελμ Γκούστλοφ που τον δολοφόνησε στις 4 Φεβρουαρίου 1936 στο Νταβός από τον Νταβίντ Φράνκφουρτερ. 

Κάποιοι έχουν δικαίωμα να σκοτώνουν...

http://deltio11.blogspot.com/2021/05/blog-post_46.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!