Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

Λουκασένκο - Κυριάκος. "ΤΙ ΕΠΑΝ;" ( Δια χειρός Γιάννη Σαρλά )

 
Θα σας παρακαλούσα, όπως διαβάσετε τον κάτωθι χιουμοριστικό διάλογο, μεταξύ του αχρείου πορνιδίου των διεθνών τραπεζιτών, ο οποίος παριστάνει τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος και του ηγέτη της Λευκορωσίας, Λουκασένκο. 

Φανταστικός διάλογος ων, αφού ουδείς, εκ των απάτριδων ανθρωπάριων της ΝΤΠ έχει...άντερα! Ευελπιστώ να σας αρέσει και να εξάγετε, ίσως κάποια χρήσιμα συμπεράσματα. ...ΛΟΥΚ: Καλησπέρα φιόγκοι!

ΜΗΤΣΟ: Σας παρακαλώ, κυριε. Είμαστε όλοι τζεντλεμεν εδώ! Είτε τραπεζίτες, είτε επαγγελματίες πολιτικοί…

ΛΟΥΚ: Κι εγώ επαγγελματίας Πρόεδρος!

ΜΗΤΣΟ: Μάλλον, ισόβιος θέλετε να πείτε…

ΛΟΥΚ: Ισόβια θα είναι τα δεσμά, που θα φάτε, όταν ξυπνήσουν οι λαοί σας, από το δουλεμα, που τους ρίχνετε!

ΜΗΤΣΟ: Εμείς έχουμε δημοκρατία, κύριε.

ΛΟΥΚ: Τώρα, δουλευόμαστε και μεταξύ μας;; Φασισταριά του κερατά, είστε, απλά εγώ έχω τ'αντερα και το παραδέχομαι!

ΜΗΤΣΟ: Πωπω βρώμα! Πωπω οχετός!

ΛΟΥΚ: Ο καθείς με την βρώμα του, μουσιου. Εσείς με την δική σας κι εγώ με την δική μου. Νομίζω;; By the way, μπορείτε να μου πείτε κάποιο τρόπο να φάμε κάνα δολλαριακι, καθότι φτωχαδάκια;;

ΜΗΤΣΟ: Είστε αισχρός!

ΛΟΥΚ: Τουλάχιστον, δεν είμαι… αισχροκερδής! Ούτε υποθήκευσα τον πλούτο της χώρας μου και το μέλλον του λαού μου σε μνημόνια, με αντάλλαγμα την παραμονή μου στην εξουσία!

ΜΗΤΣΟ: Είστε φαιδρός και γραφικός! Εμείς εξελέγημεν κύριε. Με εκλογές! Εάν έχετε ακούσει ποτέ αυτή την λέξη…

ΛΟΥΚ: Πώς, την έχω ακούσει. Να είστε σίγουροι όμως, ότι εάν θα άλλαζε κάτι στην καθημερινή ζωή των πολιτών σας με τις δικές σας εκλογές, τότε θα τις είχατε ήδη καταργήσει!

ΜΗΤΣΟ: Δεν σας μέμφομαι διότι ουδόλως μπορείτε να κατανοήσετε το Ευρωπαϊκό ιδεώδες! Έννοιες, όπως οι ατομικές ελευθερίες είναι παντελώς άγνωστες για εσάς!

ΛΟΥΚ: Ενώ για εσάς είναι γνωστές οι ελευθερίες των… ΜΚΟ και των παραρτημάτων των διεθνών τραπεζιτών, στους οποίους δίνετε αναφορά!
Αγαπάτε τόσο πολύ τους συμπολίτες σας, που φέρνετε Μουσουλμάνους Τζιχαντιστές στις κοινωνίες σας να κλέβουν και να βιάζουν στο όνομα του πολυπολιτισμου και του πολιτικά ορθού! Σε λίγο δεν θα ξέρετε, ποιον έχετε πατέρα!

ΜΗΤΣΟ: Εμείς είμεθα αλληλέγγυοι, κυριε! Τούτο επιτάσσει το Ευρωπαϊκό κεκτημένο!

ΛΟΥΚ: Όπα, κουλαρισε γιατί πας με… κεκτημένη ταχύτητα! ΑΥΤΟ, είπα κι εγώ. Ότι είναι και ο Αλιλ… έγκυος!

ΜΗΤΣΟ: Έχετε ακούσει ποτέ τον όρο ανθρώπινα δικαιώματα;;

ΛΟΥΚ: Για στάκα ρε Μητσό, γιατί δεν μας τα λες καλά! Τα ανθρώπινα δικαιώματα των ξένων σε μαράνανε, να πούμε;;

Έχω μάθει, ότι στο όνομα της πανδημίας έχεις καταπατήσει, κάθε έννοια ελευθερίας και Συνταγματικού δικαιώματος των Ελλήνων πολιτών εδώ κι έναν χρόνο, εφαρμόζοντας τα πιο στυγνά ολοκληρωτικά μέτρα, που ακόμη κι εγώ θα δυσκολευόμουνα να πάρω!

Πάντως,
μπράβο
ρε μάγκα!
Καλά ξηγηθηκες. Με άλλοθι την δημόσια υγεία των πολιτών, έχεις επιβάλει την πιο σκληρή υγειονομική Χουντα, για την οποία σου λένε κι ευχαριστώ, από πάνω! Σατανικά ιδιοφυές…

ΜΗΤΣΟ: Εμείς αγαπάμε τους συμπολίτες μας. Σώσαμε ανθρώπινες ζωές!

ΛΟΥΚ: Χμ, γι αυτό, από ότι έχω ακούσει, οι Έλληνες πέθαιναν κι εξακολουθούν να πεθαίνουν στα ράντζα, μέσα στα δημόσια νοσοκομεία σας!

Δεν σας ενδιαφέρει η υγεία των συμπολιτών σας αλλά το μόνο, που σας ενδιαφέρει είναι μπας και φρακάρουν οι ΜΕΘ σε αυτό το διαλυμένο συστημα υγείας, που έχετε κι αρχίσει και...φρικάρει ο κόσμος, παίρνοντας σας με τις ντομάτες!

Ένα πουλάκι μου είπε, ότι τα αναλώσιμα στα νοσοκομεία αλλά και κάθε δημόσιο έργο στην χώρα σας δίνονται στους ίδιους εργολάβους, εδώ και 40 χρόνια!

Ωραία διαφάνεια είναι αυτή, που έχετε, ρε μορτη! Θα ωχριούσαν και οι… ημέτερες κομμουνιστικές πρακτικές, όταν είχαμε κομμουνισμό!

Τελικά, δεν έχω καταλάβει, τι είστε εκεί στην «πολιτισμένη» Ευρώπη;; Θιασώτες της ιδιωτικής πρωτοβουλίας ή υπέρμαχοι του κρατικού παρεμβατισμού;;

ΜΗΤΣΟ: Εμείς είμαστε κράτος δικαίου!

ΛΟΥΚ: Ναι, τρομάρα σας! Γι αυτό τα συμβούλια των δικαστών σας εκλέγονται, για να μην πω διορίζονται, από την κομματοκρατία σας!

ΜΗΤΣΟ: Προκαλεί το λιγότερο θυμηδία και ιλαρότητα να μας κάνεις ΕΣΥ μαθήματα δημοκρατίας! Εμείς δεν κρατάμε φυλακισμένο τον λαό μας με πολυβόλα, όπως κάνατε εσείς, πριν μερικά χρόνια!

ΛΟΥΚ: Χρησιμοποιούσατε όμως, όχι μόνο πολυβολα αλλά και βομβαρδιστικά και ότι όπλα μαζικής καταστροφής βάζει ο νους σου, είτε σαν ΝΑΤΟ, είτε σαν Ε.Ε. για να βγάλετε, από την μέση τον οιονδήποτε έμπαινε εμπόδιο στα σχέδια σας!

Ποιος αλήθεια εξέθρεψε τον ISIS;; ΕΣΥ ειδικά Μητσό έχεις αιματοβαμμένα χέρια, αφού ένας μεγάλος αριθμός τέτοιων «επιχειρήσεων» χρησιμοποιούσε, ως ορμητήριο την βάση της Σούδας!

ΜΗΤΣΟ: Είσαι για άλλη μια φορά φτηνός λαϊκιστής, κλασσικό δείγμα ακραιφνούς δικτάτορα! Εμείς, στον πολιτισμένο, ελεύθερο κόσμο είμαστε ενάντια σε κάθε μορφή βίας και τρομοκρατίας!

Σχετικά τώρα, με την δική σου κρατική τρομοκρατία, η οποία έθεσε σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές Ευρωπαίων πολιτών, θα σου επιβληθούν λίαν συντόμως αυστηρά μέτρα!

ΛΟΥΚ: «Ecce hommo!». Στο είπα στα Λατινικά διότι έχω μάθει, ότι είσαι (παρα)μορφωμένος! Με αλλά λόγια, έχεις μορφωθεί με… παρά, αφού ακουγεται, ότι η οικογένεια σου το… φυσάει!

Απόρροια των πελατειακών σας σχέσεων, να υποθέσω. «Ιδε ο άνθρωπος» ή μήπως έπρεπε καλυτερα να πω… Ιδε ο άπατρις;;!!

Τί λέτε κυριε μου;;

Θα μας υποδείξετε, εάν και πότε η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, εθνική Κυβέρνηση της Λευκορωσίας (και όχι μαριονέτα του ξένου παράγοντα, όπως η δική σου) θα συλλάβει έναν ΠΡΑΚΤΟΡΑ των δυτικών;;

ΤΩΡΑ σας έπιασε ο πόνος για την αλλαγή της πορείας των αεροσκαφών, όταν τίθεται ζήτημα εθνικής ασφάλειας ενός ανεξάρτητου κράτους;;!!

Τούτο έχει λάβει χώρα, κατά κόρον στο παρελθόν με τελευταία φορά το 2013, όπου η Αυστρία προσεγειωσε το αεροσκάφος του Προέδρου της Βολιβίας και του έκανε έλεγχο!

Τότε… μουγκα, στην στρουγκα;;

Δύο μέτρα και δύο σταθμά;;

Όσο για τις κυρώσεις, τις οποίες ανέφερες, ναι το πιστεύω!

Θα μας… αερισετε, όμως τα μέζεα!

Έχετε ξανακάνει εμπάργκο προϊόντων στα αδέρφια μας, τους Ρώσους, πριν λίγα χρόνια. Εμάς θα αφήνατε;;

Αυτό είναι μια καλή απάντηση σε όσους αφελείς συμπατριώτες σου Έλληνες αναρωτιούνται, γιατί ο Πρόεδρος Πούτιν είναι ολίγον… ψυχρός με την Ελλάδα!

Μεταξύ μας, και λίγα σας κάνει, αφού όλοι εσείς οι δυτικοδουλες κυβερνήσεις, του έχετε φερθεί με τον χειρότερο τρόπο!

Έτσι, που λες Μητσό… κάθε παγκόσμιος ηγέτης, ο οποίος δεν συμμορφώνεται με τον πολιτικά… ορθό λόγο των διεθνών τραπεζιτών βαφτίζεται απ την κλίκα σας, ως λαϊκιστής, ρατσιστής και… ρουφηχτρα του αιματου του λαου!

Τα πουλημένα σας media αναλαμβάνουν… ευλαβικά κι εργολαβικα την πλύση εγκεφάλου των μαζών!

Τα ίδια κάνατε και με τον Πρόεδρο της Βραζιλίας Μπολσοναρου, καθώς και με τον Πρόεδρο της Ουγγαρίας Όρμπαν, μόνο και μόνο, επειδή αντιτίθενται στον πολυπολιτισμο!

Έναν πολιτισμό, από μωσαϊκό ανθρώπων, δίχως κοινή εθνική και πολιτισμική καταγωγή, που μεταλάσσει τον πολίτη σε… δουλοπάροικο στην ίδια του την χώρα!

Δυστυχώς για σένα Μητσο (κι ευτυχώς για τους λαους) έχετε τελειώσει και δεν το έχετε καταλάβει! Είστε Κυβερνήσεις ΜΙΑΣ χρήσεως, ερχόμενες στην εξουσία για να φέρετε σε πέρας συγκεκριμένες αποστολές, συμφωνα με τις επιταγές των αφεντικών σας. Το μέλλον δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο, από τον πατριωτισμό...

https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2021/05/blog-post_527.html

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!