Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

E ξ υ μ ν ο ύ ν τήν γερμανική 'Fraport' γιά τά επιτεύγματά της (...) στά πρώην κρατικά αεροδρόμια της χώρας, δεν μας λένε όμως ότι η 'Fraport' είναι μία ΚΡΑΤΙΚΗ εταιρεία! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ οι ....σουρουκλεμέδες;


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στην τελετή εγκαινίων των 14 αναβαθμισμένων περιφερειακών αεροδρομίων που διαχειρίζεται η 'Fraport Greece', που έγινε με τη συμμετοχή περιορισμένου αριθμού προσκεκλημένων λόγω Covid.

«Βαδίζοντας προσεκτικά προς την έξοδο από την υγειονομική κρίση, το αεροδρόμιο “Μακεδονία” και τα υπόλοιπα 13 περιφερειακά αεροδρόμια γίνονται οι εθνικές μας γέφυρες για ένα πιο ελεύθερο και αποδοτικό καλοκαίρι», είπε...



Ο πρωθυπουργός ανέφερε πως η επένδυση της Fraport μόνο στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» έφτασε τα 100.000.000 ευρώ και από φέτος συνεργάζεται με 13 ακόμα αεροπορικές εταιρείες και συνδέθηκε με 8 πρόσθετους διεθνείς αεροπορικούς προορισμούς.

Συνολικά η επένδυση στα 14 αεροδρόμια ανήλθε σε 440.000.000 ευρώ και αλλάζει πλήρως τα δεδομένα σε 11 νησιά και σε τρεις ηπειρωτικούς προορισμούς, προσθέτοντας έσοδα στα δημόσια ταμεία και πάνω από 10.000 νέες θέσεις εργασίας, καλύτερη εξυπηρέτηση για τους επισκέπτες και ένα καλύτερο περιβάλλον εργασίας για όλους τους εργαζόμενους, μεγεθύνοντας την τουριστική φήμη της Ελλάδας, σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ως ένα τεράστιο επίτευγμα για τη Fraport και για την Ελλάδα χαρακτήρισε την αναβάθμιση του αεροδρομίου Μακεδονία και των υπόλοιπων 13 περιφερειακών αεροδρομίων ο πρόεδρος της Fraport, Stefan Schulte. 

“Η ολοκλήρωση του επενδυτικού προγράμματος των 400 εκατ. ευρώ τρεις μήνες νωρίτερα από την αρχική προθεσμία και κατά διάρκεια περιόδων που χαρακτηρίζονταν από αυξημένη κίνηση και εν μέσω πανδημίας είναι μια επιτυχία. Μια σύμπραξη Ιδιωτικού και Δημοσίου τομέα που στέλνει σήμα εμπιστοσύνης και σε άλλους επενδυτές”, σημείωσε.

Υ.Γ

Καλά όλα αυτά και όντως πρόκειται για εξαιρετική δουλειά και μια σημαντική επένδυση από την Fraport…

Υπάρχει όμως μια αλήθεια που ΔΕΝ μας λένε..

Εκθειάζουν & εξυμνούν την Γερμανική 'Fraport' για τα επιτεύγματά της στα πρώην ΚΡΑΤΙΚΑ αεροδρόμια της χώρας…

fraport



Εξυμνούν την 'Fraport'… όλοι αυτοί που στην Ελλάδα απαξίωσαν και χρεοκόπησαν τα κρατικά αεροδρόμια…

Αυτό που δεν μας λένε είναι ότι η Fraport…. είναι μια ΚΡΑΤΙΚΗ εταιρεία με το δημόσιο να κατέχει πάνω απ΄ 51% των μετοχών (χωρίς την συμμετοχή της 'Lufthansa AG') !!!!!!!


http://ellinonea.blogspot.com/2021/05/e-fraport-fraport.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!