Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

Τί βάζουν ΜΕΣΑ λέει ;

 

Superparamagnetic nanoparticles delivered via vaccines; Operation Warp Speed a TRAP for Democrats, and the engineered collapse of America accelerates


Xορηγούνται υπερπαραμαγνητικά νανοσωματίδια μέσω των εμβολίων!

Mελέτη που δημοσιεύθηκε στην Εθνική Βιβλιοθήκη Ιατρικής το 2014 αποδεικνύει ότι τα "υπερπαραμαγνητικά νανοσωματίδια" μεταφέρονται επιτυχώς μέσω των εμβολίων, και από τη στιγμή που μπουν στο σώμα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να μεταφέρουν DNA στα κύτταρα, αλλάζοντας τη γονιδίωμά τους.


Στήν μελέτη που έχει τίτλο " Superparamagnetic nanoparticle delivery of DNA vaccine" αναφέρεται ότι:

"η χρήση υπερπαραμαγνητικών νανοσωματιδίων οξειδίου του σιδήρου (SPIONs) για τη μεταφορά γονιδίων
μέσω μαγνητοτομής, υπόσχεται τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας γονιδιακής παράδοσης τόσο in vitro όσο και in vivo.

Eπιλέχθηκε πολυαιθυλεμίνη με σκοπό να τροποποιήσει την επιφάνεια των SPIONs και να βοηθήσει στην μεταφορά πλασμιδίου DNA σε κύτταρα θηλαστικών, λόγω της εκτεταμένης ρυθμιστικής ικανότητας του πολυμερούς μέσω του φαινομένου που ονομάζεται "proton sponge".

Mία δεύτερη μελέτη που δημοσιεύθηκε στην Εθνική Βιβλιοθήκη Ιατρικής (PubMed / National Library of Medicine), αναφέρει ότι τα υπερπαραμαγνητικά νανοσωματίδια μπορούν να οδηγηθούν στα εγκεφαλικά κύτταρα μέσω της χρήσης εξωτερικών μαγνητών (!!!)

Η μελέτη φέρει τον τίτλο "Superparamagnetic Nanoparticle Delivery to the Cochlea Through Round Window by External Magnetic Field: Feasibility and Toxicity" (Παράδοση υπερπαραμαγνητικών νανοσωματιδίων στον κοχλία μέσω στρογγυλού παραθύρου από εξωτερικό μαγνητικό πεδίο: εφαρμοσιμότητα και τοξικότητα).

Η μελέτη συμπέρανε ότι οι εξωτερικοί μαγνήτες ήταν σε θέση να ελέγχουν τα SPIONs στην έγχυση γενετικού υλικού (DNA) στα κύτταρα αρουραίων.
αυτό σημαίνει ότι τα εξωτερικά μαγνητικά πεδία μπορούν να χρησιμοποιηθούν, ώστε να προκαλέσουν τροποποίηση του DNA με τη χρήση εξωτερικών μαγνητικών πεδίων σε συνδυασμό με νανοσωματίδια που χορηγούνται ενέσιμα.

Η μελέτη καταλήγει στο συμπέρασμα ότι:

"η ιστολογική μελέτη του κοχλία έδειξε ότι τα SPIONs μεταφέρθηκαν μέσω του τυμπανικού αγωγού στη βασική μεμβράνη, τη δεύτερη μεμβράνη και το άκρο του κοχλία".

"Αυτό που είναι σημαντικό να καταλάβουμε από αυτή την έρευνα είναι, ότι οι επιστήμονες που ασχολούνται με την παραγωγή εμβολίων, πειραματίζονταν με τα μαγνητικά νανοσωματίδια εδώ και χρόνια, και έχουν ήδη αναπτύξει τεχνικές, που χρησιμοποιούν τα εμβόλια με σκοπό να μεταφέρουν νανοσωματίδια στον εγκέφαλο, επιτρέποντας να ελέγχονται από εξωτερικά μαγνητικά πεδία"

Ακολουθούν 4 βίντεο με ενημέρωση για την επικαιρότητα από τον Mike Adams, Situation Update

https://www.newstarget.com/2021-05-25-superparamagnetic-nanoparticles-delivered-via-vaccines.html

Παρακάτω πληροφορίες για όσους ενδιαφέρονται για τήν μεταφορά γενετικού υλικού στα κύτταρα με τη χρήση μαγνητικών πεδίων.

"M a g n e t o f e c t i o n"

5 σχόλια:

  1. follow-up με τους γιατρούς Christiane Northrup, Larry Palevsky, Sherri Tenpenny, Lee Merritt

    FOLLOW-UP TO THE 5 DOCTORS DISCUSSION OF THE COVID SHOTS AS BIOWEAPONS

    https://www.brighteon.com/034a6fb2-d764-49fb-9cc9-417ff53771f3

    και περισσότερα εδώ (σοκαριστικό):

    The 5 Doctors Reconvene to Discuss Transmission Issues from those Injected with Bioweapons to Those who Refuse the Shots

    https://healthimpactnews.com/2021/the-5-doctors-reconvene-to-discuss-transmission-issues-from-those-injected-with-bioweapons-to-those-who-refuse-the-shots/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτοί οι άνθρωποι είναι πραγματική έμπνευση. ακούστε τους προσεκτικά

      σχετικά με τους μαγνήτες - Christiane Northrup: "people who had the shot are measuring very high levels on an EMF metre!" (όσοι εμβολιάστηκαν δείχνουν υψηλά ποσοστά στους μετρητές ηλεκτρομαγνητικού πεδίου)

      και:

      "here's the beautiful part of this: those of us who survive, we'll be a new species! I absolutely believe that we are being like coal is made into a diamond through heat and pressure. we are the ones who are going to be leading the golden age... that's the end times of the Old Order." "... we're going to have the golden DNA". "you're either with God or you're not and the only people who are going to make it are with God. period! end of story! and for those who have gotten the jab, ...get down on your knees - it's between you and God! you made a mistake, God is large and in charge..."

      "...our profession (of medical doctors) no longer exists" (!!!!!)

      Διαγραφή
    2. Dr. Palevsky "αν δημιούργησαν το δηλητήριο, (σίγουρα) δημιούργησαν και το αντίδοτο. κι εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να το ψάχνουμε."

      Διαγραφή
  2. Αλήθειες για το 5G που δεν λένε .

    https://ideografhmata.blogspot.com/2021/05/5g.html


    Δεν είχα συνδέσει το όλο ζήτημα του 5G με τα εμβόλια που θέλουν σαν κολασμένοι να κάνουμε από τον Νοέμβρη του 2020 μέχρι και τώρα και δε σκοπεύουν να ησυχάσουν μέχρι να τα κάνουμε όλοι... Γιατί? μήπως διότι τα νανοσωματίδια που μπαίνουν σε κάθε οργανισμο που εμβολιάζεται, μπορεί να εξυπηρετούν και την εφαρμογή του πλήρους ελέγχου μας (σωματικού και νοητικού)? Πώς? μα με την μεγάλη πιθανότητα να εξυπηρετούν τα νανοσωματίδια αυτά, τη σύνδεσή μας με το 5G το οποίο ξετυλίγεται στον πλανήτη με ταχύτητα και θα έχει τεθεί σε πλήρη εφαρμογή μέχρι το 2022 όπως σαφώς ειπώθηκε στο βιντεο. Αυτό σημαίνει ότι ο χρόνος που μας μένει για να αντιδράσουμε απέναντι στην προοπτική του πλήρους σωματικού και νοητικού ελέγχου μας, λιγοστεύει απελπιστικά. Με τις υγείες μας...

    ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟ 5G ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ???????
    ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.......

    .
    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπορεί να έχει σχέση με τα πολλά ντεσιμπέλ που βγαίνουν από την ένταση της μουσικής στα μαγαζιά. Μπορεί όμως να λέω και βλακείες. Πάντως το θέμα με τα μαγνητάκια που κολλάνε στο σημείο τρυπήματος, έχει λυθεί, αν σκεφτείς ότι το αίμα μας είναι τίγκα στον σίδηρο, και καθώς λέει το άρθρο "τα υπερπαραμαγνητικά νανοσωματίδια μεταφέρονται επιτυχώς μέσω των εμβολίων, και από τη στιγμή που μπουν στο σώμα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ DNA στα κύτταρα"

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!