Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

Η Ρ Ω Ε Σ ! | Ν τ ο κ ο υ μ έ ν τ α γιά τόν Α Θ Α Ν Α Τ Ο Σμηναγό μας Κώστα Ηλιάκη! ( Β Ι Ν Τ Ε Ο )


ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΑ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΚΑΝΑΛΙΑ "ΜΑΣ", ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ "ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ" ποτέ τους, ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ; 

ΛΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΑ "ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ" ; ; ;
Κ  Α  Τ  Ι ; ; ; 




  

1 σχόλιο:

  1. περί συμπτώσεων ο λόγος:

    The Chinese biological laboratory in Wuhan is owned by GlaxoSmithKline who by owns Pfizer, producer of the COVID-19 vaccine.

    https://stateofthenation.co/?p=43205

    το κινεζικό βιολογικό εργαστήριο στη Wuhan ανήκει στην φαρμακευτική εταιρεία GlaxoSmithKline, στην οποία ανήκει και η Pfizer που παράγει το εμβόλιο κατά του covid-19.

    12/23/2020 — το κινεζικό βιολογικό εργαστήριο στη Wuhan ανήκει στην GlaxoSmithKline στην οποία κατά σύμπτωση ανήκει και η Pfizer, η οποία και παράγει το εμβόλιο κατά του ιού που, επίσης εντελώς συμπτωματικά, ξεκίνησε από το βιολογικό εργαστήριο της Wuhan, το οποίο εντελώς τυχαία χρηματοδοτείται από τον Dr. Fauci, ο οποίος και πάλι τυχαίνει να προωθεί το εμβόλιο.

    πρόκειται βέβαια και πάλι για σύμπτωση, ότι η GlaxoSmithKline ανήκει στην Black Rock Finances, η οποία διαχειρίζεται τα οικονομικά της Open Source Foundation Company (ίδρυμα του Σόρος).
    με τη σειρά του, το ίδρυμα όλως τυχαίως εξυπηρετεί τον γαλλικό ασφαλιστικό κολοσσό AXΑ! ….

    και βέβαια είναι εντελώς τυχαίο το γεγονός ότι στον Σόρος ανήκει και η Γερμανική ασφαλιστική "Winterthur", η οποία "τυχαίνει" να έφτιαξε το κινεζικό εργαστήριο στη Wuhan, η οποία αγοράστηκε από την Γερμανική ασφαλιστική Allianz, η οποία συμπτωματικά έχει την Vanguard ως μέτοχο, η οποία Vanguard τυχαίνει να είναι μέτοχο και στην Black Rock, η οποία "τυχαίνει" να ελέγχει και τις Κεντρικές Τράπεζες και διαχειρίζεται περίπου το 1/3 του παγκόσμιου επενδυτικού κεφαλαίου.

    … σαφώς κατά σύμπτωση, η Black Rock είναι επίσης μεγαλομέτοχος της MICROSOFT, η οποία ανήκει στον Bill Gates, ο οποίος "τυχαίνει" να είναι μέτοχος της Pfizer (ναι, αυτής με το θαυματουργό εμβόλιο), η οποία κατά σύμπτωση (βεβαίως, βεβαίως) αποτελεί αυτή τη στιγμή τον πρώτο χορηγό του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας." 🤔😵😵😵🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪


    θυμίζει το τραγούδι του Κηλαηδόνη "που βαδίζουμε κύριοι"...

    https://www.youtube.com/watch?v=Tl69QVGU0aM

    ...μην ανησυχείτε, όμως! κοιμηθείτε ήσυχα! πρόκειται απλά για συμπτώσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!