Κυριακή 30 Μαΐου 2021

ΚΑΥΤΕΣ Α λ ή θ ε ι ε ς γιά τό '5G' που ΔΕΝ ΛΕΝΕ !

 


Λές καί όλοι βλέπουν τό τυράκι, αλλά  ό χ ι  τήν φάκα... 

Αυτό που είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ, ειναι αυτά που λέει ο "κύριος" Γουΐλερ στο 5:49. 

Οτι δεν πιστεύει ότι πρέπει να αναλώσουν τα επόμενα χρονια σε δοκιμές... 



Τους είναι αδιάφορο προφανώς, το πώς μπορεί να επιδράσει στο σώμα, ακτινοβολια που ΜΠΟΡΕΙ να φτάσει μέχρι και τα 100 Ghz, ενώ αποδεδειγμένα στα 60, η αιμοσφαιρίνη παύει να μεταφέρει οξυγόνο στα όργανα και τον εγκέφαλο με αποτέλεσμα να πεθαίνει όποιος δεχτει τέτοια ακτινοβολια... 

Προσέξτε τώρα: 

Αν δούμε μέ μία ευρύτερη οπτική αυτό τό 'βιντεο', το οποίο καταδεικνύει τα υπέρ από τον πρόεδρο της ομοσπονδιακής επιτροπής επικοινωνιών κ. Γουΐλερ, αλλά και τα κατά από τον Μάξ ΄Ιγκαν, θα διαπιστώσουμε αυτό που δεν σκέφτηκα τότε που το μετέφραζα (το 18) καθ΄ότι τότε δεν είχαν προκύψει αυτά που ζούμε απ'το Μάρτη του '20 "για το καλό μας πάντα"... 

Δεν είχα συνδέσει το όλο ζήτημα του '5G' με τα εμβόλια που θέλουν σαν κολασμένοι να κάνουμε από τον Νοέμβρη του 2020 μέχρι και τώρα και δε σκοπεύουν να ησυχάσουν μέχρι να τα κάνουμε όλοι... 

Γιατί; 

Μήπως διότι τα νανοσωματίδια που μπαίνουν σε κάθε οργανισμό που εμβολιάζεται, μπορεί να εξυπηρετούν και την εφαρμογή του πλήρους ελέγχου μας (σωματικού και νοητικού); 

Πώς; 

Μά με την μεγάλη πιθανότητα να εξυπηρετούν τα νανοσωματίδια αυτά, τη σύνδεσή μας με το '5G', το οποίο ξετυλίγεται στον πλανήτη με ταχύτητα και θα έχει τεθεί σε πλήρη εφαρμογή μέχρι το 2022 όπως σαφώς ειπώθηκε στο 'βιντεο'. 

Αυτό σημαίνει ότι ο χρόνος που μας μένει για να αντιδράσουμε απέναντι στην προοπτική του πλήρους σωματικού και νοητικού ελέγχου μας, λιγοστεύει απελπιστικά. 

Με τις υγείες μας...


άν θέλετε να πάτε στό συγκεκριμένο βίντεο, μεταβαίνετε ΕΔΩ

 

 


3 σχόλια:

  1. Καταντάει πολύ κουραστικό.
    ΠΑΛΙ η πρώτη φωτογραφία της αναρτήσεώς μας αυτής "Α Π Ο Υ Σ Ι Α Ζ Ε Ι" !
    Πώς τό έλεγαν οι παλαιότερες από εμάς γενιές;
    'Τό έφαγε η Μαγδάλω μέ τό στόμα τό μεγάλο'!
    Ναί, τήν φωτογραφία που δείτε τί έδειχνε :
    https://lh3.googleusercontent.com/proxy/qxmiQMguLAjZZ2XxO3nT4SJFEbDdTxVbePqwK5l1gNkSQAnXBLHn_tOtLbxhM2LHpEzuYPK1kNBZ_JiMMPSk8MCgNVz03N_lpyuMGuWJa-atvU8DzKFw-yK14CMVSrqDgw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΡΕΜΟΥΝ.
    ΤΗΝ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ...........


    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα GHz είναι συχνότητα και όχι ενέργεια!!!!
    Την ενέργεια την μετράνε σε wh(watt*hours).
    Την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία στο ανθρώπινο σώμα την μετράνε με το SAR(Specific absorption rate) και το μετράνε σε W/Kg.
    Το 2G, απλό κινητό τηλέφωνο, έκανε εκπομπή στα 900MHz.
    Το 5G εκπέμπει σε πολλές και διάφορες συχνότητες που έχουν διαφορετική εμβέλεια στον χώρο και διείσδυση στο ανθρώπινο σώμα για την ίδια ισχύ (Watt).
    Οπότε το πρόβλημα το έχουν όσοι χρησιμοποιούν συσκευές 5G κολλημένες στο σώμα τους και όσοι επέλεξαν να δώσουν άδεια για κεραία στην πολυκατοικία ή το χωράφι τους.

    Τέλος αν νομίζεις ότι ο Θεός θα επιτρέψει να υπάρξει τεχνολογία που να παρακάμπτει την θέληση του ανθρώπου δεν είσαι Χριστιανός. Ακόμα και ο διάβολος θέλει οι άνθρωποι να τον προσκυνήσουν με την θέληση τους ή με εκβιασμό ή δωροδοκία που θα κάμψει αλλά δεν θα καταργήσει την ελεύθερη βούληση του ανθρώπου.

    Μην αντιγράφεται τις πληροφορίες των πεντικοστιανών και παρανοϊκών που ο πραγματικός τους φόβος είναι ότι θα χάσουν την περιουσία τους, τα χρήματα στην τράπεζα και την ελευθερία στην απόλαυση των ηδονών της ζωής.
    Φοβούνται ότι οι άλλοι θέλουν να τους κλέψουν για να περάσουν οι άλλοι καλά και όχι αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!