Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ;;; Του Γιάννη Σαρλά


Εν τέλει, η αλήθεια λάμπει σαν ήλιος!
 

Το μόνο, που επιτυγχάνει το ελεεινό και τρισάθλιο Ελληνικό κράτος της κομμοκρατιας, είναι να εμποδίζει (με την ελεγχόμενη πληροφόρηση), τις ροές της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ενημερώσεως και να επιβραδύνει την πληροφορία του ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ, από το να φτάσει στα ώτα και στούς οφθαλμούς του πολίτη.... 

Όμως, απλά και μόνο την καθυστερεί, ελπίζοντας, ότι όταν μάθει ο κοσμάκης την αλήθεια δεν θα μπορεί να κάνει πολλά πράγματα (όπως ας πούμε να τους πάρει με τις ντομάτες), διότι θα βρίσκεται ήδη προ τετελεσμένων γεγονότων ή θα τον έχουν τοποθετήσει εις την μέγγενη μιας άλλης νοσογόνου κατάστασης, (μιας αντίστοιχης…πανδημίας δλδ) από την οποία θα ψάχνει ήδη να βρει τρόπους για να δραπετεύσει, μην έχοντας μυαλό του να επιρρίψει ευθύνες στους πολιτικαντηδες για τα προηγούμενα ψέμματά τους! 

Παράδειγμα πρώτο: 
Προχθές, ο οίκος αξιολόγησης Moody’s απέδειξε την οικονομική καταστροφή, που επέφερε η παρούσα υγειονομική Χούντα του Μητσοτάκη αποκαλύπτοντας, ότι το Ελληνικό χρέος έφτασε το 205% του ΑΕΠ και είναι το δεύτερο μεγαλύτερο χρέος στον κόσμο! Επιπροσθέτως, τόσο ο Moody’s,  όσο και άλλοι οίκοι αξιολόγησης ανέφεραν, ότι το έτος 2022 θα κλείσουν το 20% του ΣΥΝΟΛΟΥ των επιχειρήσεων των Ελλήνων πολιτών! 

Χμ, η ταπεινότητα μου είναι σίγουρη, ότι τούτο, ουδόλως το ακούσατε στα…καλοταϊσμένα, από την Κυβέρνηση, media! Κατά τα άλλα, η Κυβέρνηση Μητσοτάκη χειρίστηκε με μεγάλη επιτυχία την παρούσα υγειονομική κρίση! 

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;;;
 
Οι ίδιοι άνθρωποι, στους οποίους οι Έλληνες πολιτικοί υποβάλλουν σέβη και διαπιστευτήρια, τους… καθαρίζουν σαν αυγό, όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου! Θυμηθείτε, τόσο τους ΣαμαροΒενιζελους, όσο και τον Τσίπρα! 

Πρόκειται για Κυβερνήσεις ΜΙΑΣ χρήσεως, οι οποίες αναρριχώνται στην εξουσία, ούσες σε εντεταλμένη υπηρεσία, ούτως ώστε να εκτελέσουν την αποστολή τους… 

Παράδειγμα δεύτερο: 

Βγαίνει προχθές ο "δόκτωρ" Fauci στίς ΗΠΑ και παρεδεχθη, ότι εν έτει 2014, ΟΝΤΩΣ η τότε Αμερικανική Κυβέρνηση χρηματοδότησε το ερευνητικό εργαστήριο ιολογίας της Γιουχάν, στην Κίνα! 

Όταν ο Πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump απεκάλυπτε με στοιχεία, ότι η Obama Administration χρηματοδοτούσε κατ’ εξακολούθηση το εν λόγω ερευνητικό κέντρο με αρκετά εκατομμύρια δολλάρια, τότε όλα τα βρωμοκαναλα παγκοσμίως αποκαλούσαν τον Πρόεδρο… μισάνθρωπο και φασίστα και τα λεγόμενα του fake news! 

Τι άλλαξε αίφνης;; 

Σύμφωνα με τον κανόνα του Οκκαμ, η πιο απλή πιθανή απάντηση είναι και η πιο σωστή. 

Το λοιπόν, πολύ απλά, τώρα δεν υφίσταται Τραμπ, οι Νεοταξίτες δεν κινδυνεύουν από την παρουσία του και ο κόσμος μπορεί (πάντα ελεγχόμενα) να μάθει… πόσο κορόϊδο πιάστηκε! 

Παράδειγμα τρίτο: 
Τα μονοκλωνικα αντισώματα (κατά την ταπεινότητα μου αποτελούν το καλύτερο και πλέον εξειδικευμένο φάρμακο, εναντίον του Covid19) έχουν λάβει έγκριση από το Αμερικανικό FDA από την 9η Νοεμβρίου 2020! 

Γιατί άρα γε δεν έχουν ακόμη εγκριθεί, ούτε ως εκτάκτου αδειοδότησης, από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Φαρμάκων, όπως έκανε με τα εμβόλια;; 

Την στιγμή μάλιστα, που πρόσφατες μελέτες έχουν καταδείξει, ότι το ποσοστό θνητότητας ασθενών με  SARS/COV2, στους οποίους χορηγήθηκαν μονοκλωνικα αντισώματα (είτε της εταιρείας Lilly, είτε της  Regeneron, δεν έχει καμμία σημασία) μειώθηκε κατά 70%! 

Πόσες αλήθεια ανθρώπινες ζωές, τόσο στην Ελλάδα, όσο και αλλαχού, θα σώζαμε, εάν αυτά τα παραχθεντα αντισώματα, από πλάσμα ασθενών, που έχουν νοσησει από Covid, χορηγούντο ευρέως;; 

Το παράδειγμα του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου πρέπει να είναι ακόμη νωπό στην μνήμη σας. 

Ο λόγος, που δεν χορηγούνται είναι  ότι το… κοινό, στο οποίο θα απευθύνονταν τα μονοκλωνικα αντισώματα είναι γύρω στα 5.000 άτομα, ως επί το πλείστον βαρέως νοσούντες και υπερήλικες, (παρόλο που θα τους εσωζαν σχεδόν όλους και δεν θα επεβάρυναν και το σύστημα υγείας), ενώ τα εμβόλια απευθύνονται σε μερικά… δισεκατομμύρια ανθρώπους, ασθενείς ή υγιείς, δεν παίζει κανέναν ρόλο! 

Κατά συνέπεια, ουδόλως ενδιαφέρονται να σώσουν ανθρώπινες ζωές, παρά μόνο να ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ τα προϊόντα τους, σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κομμάτι του πληθυσμού! 

Εσύ λοιπόν, ο οποίος με διαβάζεις, έκλεισες ραντεβου για να κάνεις το εμβολιακι σου ή όχι ακόμη;;

Τα σέβη μου.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΑΣ

https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2021/05/blog-post_991.html

1 σχόλιο:

 1. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ...

  ΑΠΟΣΤΟΛΗ ; ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΤΩΝ ΟΡΧΕΩΝ ΜΟΥ...

  ΣΚΟΠΟΣ ; ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΕΞΤΡΑ ΧΩΡΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΚΑΚΚΑΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΧΕΣΜΕΝΑ "ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ" ΠΟΥ ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΡΙΓΥΡΩ ΜΟΥ...

  ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ; ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΟΡΘΙΟΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ Ο ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ, Ο ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ...

  ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ :

  ΜΕΙΝΕΤΕ ΟΡΘΙΟΙ, ΜΕΙΝΕΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ, ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ΠΑΡΑΜΕΙΝΑΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ...

  ΣΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΟΥΔΕΙΣ...

  ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΦΟΡΤΙΣΤΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΧΤΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ,
  ΣΤΟΥς ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΑΠΕΙΝΟΙ,
  ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ, ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΙ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΙ,
  ΣΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΤΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΜΑΣ

  ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ, ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΤΠ,
  ΑΥΡΙΟ (ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ) ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΘΕΪΚΟ, ΛΟΓΟ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑΣ, ΛΟΓΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!