Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

Καί ΝΤΡΟΠΗ καί Α Ι Σ Χ Ο Σ ! Έδωσαν ε κ π ο μ π ή στό κρατικό ραδιόφωνο (!) στόν Τατσόπουλο, γιά νά αμφισβητήσει το Άγιο Φως! ! ! Η Εκκλησία γιατί Σ Ι Ω Π Α ; ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ;

 


Μέγα ΑΙΣΧΟΣ εν μέσω των Άγιων ημερών του Πάσχα!

(σ.σ. καί η Εκκλησία ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΤΑΧΑ; 
Μιλιά δέν έχει;)

Εν μέσω των Αγίων ημερών του Πάσχα ο Πέτρος Τατσόπουλος, που δηλώνει άθεος και δεν χάνει ευκαιρία να λοιδωρεί και να ειρωνεύεται την Ορθοδοξία, προκαλεί ακόμη μια φορά και μάλιστα μέσα από τήν συχνότητα του κρατικού ραδιοφώνου!


Ο άνθρωπος που έχει χαρακτηρίσει «παραμυθάκια» τους βίους των Αγίων της Πίστεώς μας, το Σάββατο του Λαζάρου (16 Απριλίου) στις 5 το απόγευμα θα βγει στο Πρώτο Πρόγραμμα, εκεί του έδωσαν εκπομπή οι φωστήρες, να παρουσιάσει το βιβλίο «Άγιο Φως – Οι Ρίζες της Αμφισβητήσεως»!

Το βιβλίο που παρουσιάζει ως… εναλλακτικό αναφέρει ότι «η αφή του αγίου φωτός δεν αποτελεί θαύμα, πραγματοποιείται με ανθρώπινη παρέμβαση, ενώ γύρω από το όλο γεγονός έχει στηθεί ένας επικερδής εκκλησιαστικός μηχανισμός, που κρατά τους Έλληνες δέσμιους της δεισιδαιμονίας και της αμάθειας

Στις μέρες μας, με τις πρόσφατες παραδοχές των αγιοταφιτών να έχουν επιβεβαιώσει πανηγυρικά τους Κοραή και Καυσοκαλυβίτη, η αξία του παρόντος βιβλίου είναι διττή. 

Αφ΄ενός μας παρουσιάζει τις ρίζες της αμφισβήτησης του θαύματος στον προεπαναστατικό κόσμο της ελληνικής διανόησης και αφετέρου καλεί τους σύγχρονους εκπροσώπους του ελληνικού -και θεωρητικά κοσμικού- κράτους, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, δίνοντας ένα οριστικό τέλος στην ετήσια υποδοχή μιας κανδήλας από το Ισραήλ, με τιμές αρχηγού κράτους».

Αυτά θα ακουστούν από το κρατικό ραδιόφωνο -με ευθύνη της διοίκησης της ΕΡΤ– και αναμένουμε απάντηση αν η κυβέρνηση, που ήθελε για βουλευτή τον Τατσόπουλο, συμφωνεί με αυτές τις θέσεις που προσβάλουν την Ορθοδοξία.

ΠΗΓΗ: newsbreak.gr

exapsalmos.gr,14 Απριλίου 2022


Δείτε και:

-Ο εθνικός παραμυθατζής Τατσόπουλος, αποκάλεσε «παραμύθια» τα συγκλονιστικά θαύματα του Αγίου Παϊσίου!

-Οι ημέτεροι «γραικύλοι της σήμερον» και οι Τούρκοι

-Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ για την ερώτηση που κατέθεσε στο Κοινοβούλιο ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π. Τατσόπουλος

2 σχόλια:

  1. ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΩ ΛΙΓΑΚΙ ΔΙΟΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΤΕ ΠΙΚΡΗ. Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΜΑΣΣΩΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ. ΠΟΙΟΣ Ν ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ? Ο ΞΕΝΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΖΕΡΟΝΥΜΟΣ, Η ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ? Η ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΣΕΒΑΣΤΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ? ΕΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΑΖΟΝΕΣ ΧΡΥΣΟΜΠΑΣΤΟΥΝΑΔΕΣ. ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗΝ, ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΘΑ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΤΣΑΤΣΟΓΡΙΕΣ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. Ο ΑΦΕΛΗΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΡΩΤΑΕΙ......ΣΥΜΦΩΝΕΙ Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΤΣΑΤΣΟΓΡΙΑΣ? ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΑ, Η ΝΑ ΤΡΑΒΑΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ? ΕΛΕΟΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα γίνουν ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ Τούρκων διπλωματών ή οι Ρώσοι φταίνε;;;

    Το γκουβέρνο τα ρίχνει στον Μπαράν αντί να κοιτά τα χάλια του…

    https://tourkikanea.gr/thraki/ksd-5/

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ............ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ κρατηστε το ΒΙΝΤΕΟ .
    -----------------
    Ο κύριος Ντεντέ και οι γκιαούρηδες

    https://www.youtube.com/watch?v=m2sQpLea9EU


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!