Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

Λευκορῶσσος ραββίνος : οἱ ἑβραῖοι εἴμαστε ....ἐ ξ ω γ ή ϊ ν ο ι (!!!!!!), πού θέλουμε νά κατακτήσουμε τήν Γῆ ! ( Τό άλλο μέ τόν ΤΟΤΟ τό έμαθαν; )

 

Ραββίνος Michael Laitman ἡ φωτό ἐδῶ

Ο Ραββίνος Michael Laitman παραδέχεται, ότι οι Εβραίοι είναι διασυμπαντικοί ....εξωγήϊνοι (!!!!!!!!!!), που στάλθηκαν σε μια αποστολή να κατακτήσουν τον πλανήτη Γη και να υποδουλώσουν την ανθρωπότητα.


Από το 16:00 λεπτό αρχίζει να λέει ότι είναι εδώ για να «κατακτήσουν» τη Γη και ότι όλοι οι Εβραίοι είναι από διαφορετικό πλανήτη και διάσταση. 

Ἐρώτησις : Δέν μπορῶ νά καταλάβω γιατί αὐτοί οἱ ἄνθρωποι,πού ὀνομάζεται λαός Ἰσραήλ,γιατί εἶναι διαφορετικοί 

Ραβίνος Michael Laitman :Εἶναι διαφορετικοί ἐπεί δή, καί δέν κάνω λόγο γιά τήν ἐμφάνισί τους,τήν ἐξωτερική τους μορφή,τό σῶμα,τά ὄργανά τους,τήν σάρκα τους,μιλάω γιά ἐκεῖνο τό ἐσωτερικό πού δέν ὑπάρχει σ᾿ἄλλους ἀνθρώπους στόν κόσμο,στήν γή,ἀλλά μόνο σ᾿αὐτούς

Εἶναι αὐτό τό ἐσωτερικό λογισμικό πού εἶναι μέσα τους,προερχόμενο ἀπό ἐκεῖνον τόν ἄλλο κόσμο πού οἱ ἄλλοι δέν τό ἔχουν....

...Μιλᾶμε τώρα γι᾿αὐτή τήν φάση ὅπου αὐτοί οἱ μυστικοί πράκτορες πρέπει να συνδεθοῦν μαζύ καί νά ὀργανωθοῦν γιά νά κατακτήσουν τήν γῆ.

...Προέρχεται ἀπό τόν ἀρχικό μας πλανήτη καί χάρι σ᾿αὐτή τήν ἀρχική φυσική δύναμη πού ἔχουμε,θά ἀναλάβουμε αὐτούς πού ζοῦν στήν γῆ...δέν εἶναι διαφορετικός γαλαξίας εἶναι διαφορετικό σύμπαν. 

Εἶναι μία τελείως διαφορετική διάστασις. Αὐτό εἶναι τό ποιοί εἴμαστε...

« ...Αυτή είναι η αποστολή.

Πώς θα το κατακτήσουμε; Μας αποστέλλεται επίσης η μέθοδος. Μας δείχνουν τα πάντα, σταδιακά. Μας διδάσκουν ή δεν διδάσκονται, αλλά εκπαιδευόμαστε, ενεργοποιούμαστε και τότε αυτό το συναίσθημα, στο μυαλό μας, μας ξυπνά.

Είναι νέο για εμάς [αυτή τη στιγμή] αλλά στην πραγματικότητα προέρχεται από τον αρχικό μας πλανήτη. Και χάρη σε αυτήν την αρχική, φυσική δύναμη που έχουμε, θα αναλάβουμε αυτούς που ζουν στη Γη.

[Έκπληκτοι οι μαθητές τον κοιτάζουν με απορία στα μάτια]

Γιατί με κοιτάς έτσι; Σας το λέω

Έχοντας αυτή την ενέργεια από αυτόν τον πλανήτη, θα αναλάβουμε αυτούς που ζουν σε αυτή τη γη...» (  ἀπό ἐδῶ)

Ἐδῶ τό βίντεο καί οἱ σχετικές πληροφορίες ἀπό τόν Brandon Cooney...

Τό συγκεκριμένο ἄτομο προέρχεται ἀπό Καμπαλιστικούς κύκλους, εἶναι ἱδρυτής τοῦ καμπαλιστικοῦ (γνωστό καί ὡς Kabbalah Laam)  B᾿nei BaruchΚαί ἐδῶ τό βιογραφικό του ἀπό τό βικιπαίδεια τῆς Οὐκρανίας μόνον ! 

Μεγάλη ἡ προσπάθεια νά μᾶς πείσουν γιά τό πόσο περιούσιοι καί διαφορετικοί εἶναι ὥστε ν᾿ἀποδεχθοῦμε τήν κυριαρχία τους. 

Μία ἀκόμη πληροφορία...

ἐδῶ
Διαβάσαμε στό βιογραφικό του : 

Το 1970  αποφοίτησε από το Ηλεκτροτεχνικό Ινστιτούτο του Λένινγκραντ με το όνομα VI Ulyanov (Lenin) [ru]  - Σχολή Βιολογικής και Ιατρικής Κυβερνητικής . 

Στο πλαίσιο των σπουδών του, πραγματοποίησε έρευνα στο Ινστιτούτο Έρευνας Αίματος, με ειδίκευση στην ηλεκτρομαγνητική ρύθμιση της παροχής αίματος στην καρδιά και τον εγκέφαλο

Μετά την αποφοίτησή του από το ινστιτούτο εργάστηκε στο εργαστήριο της Κρονστάνδης της Στρατιωτικής Ιατρικής Ακαδημίας, στη συνέχεια στη Σεβαστούπολη , στο δελφινάριο της ακαδημίας. 

Υπό την καθοδήγηση του καθηγητή Akhutin εργάστηκε πάνω στο θέμα - διαστημική ιατρική ...

Καί στήν The Jerusalem Post,διαβάζουμε : 

Ο Michael Laitman έχει διδακτορικό στη Φιλοσοφία και την Καμπάλα και MS στην Ιατρική Βιο-Κυβερνητική. Ξεκίνησε την καριέρα του ως πολλά υποσχόμενος νέος επιστήμονας, αλλά η ζωή του πήρε απότομη τροπή το 1974 όταν μετανάστευσε στο Ισραήλ. 

Στο Ισραήλ, ο Δρ. Laitman εργάστηκε για την ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία για αρκετά χρόνια πριν γίνει αυτοαπασχολούμενος...  Είναι περιζήτητος ομιλητής ...( ἐδῶ)

Περιζήτητος ὀμιλητής γιατί ἄρα γε ; 

Περᾶστε κι᾿ἀπό τήν σελίδα του,ἐδῶ

Ἡ Πελασγική

http://sxolianews.blogspot.com/2022/04/blog-post_13.html

1 σχόλιο:

  1. ΑΦΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ ΛΕΥΚΟΡΩΣΟ? ΑΥΤΗ Η ΦΑΝΕΡΗ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΕΞΩΓΙΗΝΟΙ ΚΑΙ ΑΗΔΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΤΟΥ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ. ΕΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΘΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΤΟΥΣ Η ΚΛΙΚΑ ΣΑΤΑΝΑΚΙΑ, ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ. ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ, ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!