Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

Αιχμηρές α π α ν τ ή σ ε ι ς μέσα από τά ...σ ί δ ε ρ α ! Β Ι Ν Τ Ε Ο


Ο τουρκόφιλος Ζελένσκι δεν είπε λέξη για τον Αττίλα, δεν τόλμησε να αναφέρει το παραμικρό για την βάρβαρη τουρκική εισβολή και κατοχή στην Κύπρο μας.


Ηχηρή απάντηση του Ηλία Κασιδιάρη στον Ζελένσκι αλλά και στον Μητσοτάκη, με τις ευλογίες του οποίου μίλησε ο Ουκρανός (απροσποίητα τουρκόφιλος κωμικός) στην ελληνική Βουλή!

Ηλίας Κασιδιάρης

https://www.epilekta.com/2022/04/blog-post_33.html


2 σχόλια:

  1. ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ! ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΤΕ. ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΗ, ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ. ΤΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ 25 ΧΡΟΝΙΑ. ΤΟΥΣ ΜΑΣΣΩΝΟΥΣ ΝΟΥΔΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙ? ΑΣ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ. ΤΟΣΑ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΕΧΕΤΕ ΨΗΦΙΣΕΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ. ΛΕΤΕ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΝΕΟΝΑΖΙ, ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ? ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΕΙ! ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!