Κυριακή 22 Μαΐου 2022

Φ Ο Β Ε Ρ Ο ! ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΟΡΟΝΟ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ | Ο Π.Ο.Υ. ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ, ΑΠΟ ΤΟ 2020 ΕΩΣ ΤΟ 2030 !!!.......

 
https://rumble.com/v15e4s1--10-2020-2030.html

Το 'βίντεο' δείχνει την επίσημη ατζέντα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για δέκα χρόνια συνεχών πανδημιών, από το 2020 έως το 2030. 

Αυτό αποκαλύπτει η ιολόγος του Π.Ο.Υ., Marion Koopmans. 

Θα δείτε επίσης συγκλονιστικές αποδείξεις, ότι η πρώτη πανδημία σχεδιάστηκε και ανακοινώθηκε αφειδώς ακριβώς πριν συμβεί.

Φροντίστε να το παρακολουθήσετε

 και να το ΜΟΙΡΑΣΕΤΕ παντού.

Αυτοί οι εγκληματίες ισχυρίζονται ότι προστατεύουν την ανθρωπότητα, ενώ στην πραγματικότητα καταπνίγουν και απαγορεύουν όλες τις αποτελεσματικές θεραπείες για την ασθένεια κόβιντ, ενώ λογοκρίνουν, απολύουν, συλλαμβάνουν ακόμη και γιατρούς που θεραπεύουν τους ασθενείς με κόβιντ.

Χιλιάδες γιατροί λένε ότι η πανδημία ήταν σχεδιασμένη.

Μια ομάδα σχεδόν χιλίων ιατρών στη Γερμανία με την ονομασία "Γιατροί για την ενημέρωση", η οποία υποστηρίζεται από περισσότερους από 7.000 επαγγελματίες, συμπεριλαμβανομένων δικηγόρων, επιστημόνων, εκπαιδευτικών κ.λπ., προέβη σε μια συγκλονιστική δήλωση κατά τη διάρκεια εθνικής συνέντευξης τύπου:

"Ο κορονο-πανικός είναι ένα θεατρικό έργο.

 Είναι μία απάτη. 

Μία κομπίνα. 

Είναι καιρός να καταλάβουμε ότι

 βρισκόμαστε εν μέσω ενός παγκόσμιου

 εγκλήματος".

Αυτή η μεγάλη ομάδα ιατρικών εμπειρογνωμόνων εκδίδει μια εφημερίδα με κυκλοφορία 500.000 αντιτύπων κάθε εβδομάδα, για να προειδοποιήσει το κοινό σχετικά με την παραπληροφόρηση των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης για τον κοροναϊό. 

Οργανώνουν επίσης μαζικές διαμαρτυρίες με τη συμμετοχή εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλη την Ευρώπη.

Εκατοντάδες Ισπανοί γιατροί λένε ότι η πανδημία είναι κατασκευασμένη.
Στην Ισπανία, μια ομάδα 600 ιατρών με την ονομασία "Γιατροί για την Αλήθεια" προέβη σε παρόμοια δήλωση κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Η "Covid-19" είναι μια ψεύτικη πανδημία που δημιουργήθηκε για πολιτικούς σκοπούς. 

Πρόκειται για μια παγκόσμια δικτατορία με υγειονομική πρόφαση. 

Καλούμε τους γιατρούς, τα μέσα ενημέρωσης και τις πολιτικές αρχές να σταματήσουν αυτή την εγκληματική επιχείρηση διαδίδοντας την αλήθεια"

Παγκόσμια Συμμαχία Ιατρών: “Το μεγαλύτερο έγκλημα στην ιστορία»

Οι "Γιατροί για την Ενημέρωση" και οι "Γιατροί για την Αλήθεια" έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους με παρόμοιες ομάδες επαγγελματιών ανά τον κόσμο στην "Παγκόσμια Συμμαχία Γιατρών". 

Αυτή η ιστορική συμμαχία συνδέει περισσότερους από εκατό χιλιάδες επαγγελματίες ιατρούς σε όλο τον κόσμο. 

Αποκαλύπτουν πώς η πανδημία είναι το μεγαλύτερο έγκλημα στην ιστορία και προσφέρουν αδιάσειστα επιστημονικά στοιχεία για τον ισχυρισμό αυτό. Αναλαμβάνουν επίσης νομικές ενέργειες κατά των κυβερνήσεων που συμπράττουν σε αυτή την εγκληματική επιχείρηση.

Παγκόσμια Συμμαχία Ελευθερίας:
Δικηγόροι: Συνδέοντας δικηγόρους
Παρομοίως, δημιουργήθηκε η Παγκόσμια Συμμαχία Ελευθερίας - ένα δίκτυο δικηγόρων, ιατρικών εμπειρογνωμόνων, πολιτικών, τραπεζιτών και πολλών άλλων επαγγελματιών που συνεργάζονται για να αποκαλύψουν το "έγκλημα του Κόβιντ" και που αρχίζουν να οικοδομούν έναν νέο κόσμο ελευθερίας. 

Θέλουν να διασφαλίσουν ότι αυτού του είδους οι παγκόσμιες απάτες που καταστρέφουν εκατομμύρια ζωές δεν θα μπορέσουν ποτέ ξανά να συμβούν.

Περισσότερες πληροφορίες, και για να δείτε όλα τα έγγραφα του ΣΧΕΔΙΟΥ, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://www.stopworldcontrol.com/proof

8 σχόλια:

 1. https://www.youtube.com/watch?v=k1-_EemhTS4

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτοί φτιαχνου τους ιούς και μετά σπεύδουν να μας θεραπεύουν!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Έσω έτοιμη-έτοιμοι............
  "Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν"
  λέει η λαϊκή παροιμία και καλό είναι,
  να την έχετε στο μυαλό σας,πριν έρθει η ώρα του ΧΑΟΥΣ.
  ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ.....
  ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ...............ΛΕΜΕ.

  Εκτεταμένη μόλυνση της προμήθειας τροφίμων με οξείδιο του γραφενίου για τη δημιουργία ζόμπι;

  https://www.ournewearthnews.com/2022/03/15/widespread-contamination-of-the-food-supply-with-graphene-oxide-to-create-zombie-apocalypse/


  ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ενημέρωση ειδήσεων Marburg "Epidemic" And Zombie Apocalypse!!

  https://www.ournewearthnews.com/2022/05/18/marburg-epidemic-and-zombie-apocalypse-news-update-marburg-will-be-activated-in-vaxxed-via-a-lipid-nanoparticle-who-are-a-patented-and-owned-new-species-and-5g-broadcasting-a-pulsed-18-ghz-si/
  ==========
  Coming Marburg, 5G & Mind Control - Maria Zeee με τον Todd Callendar και τον Dr. Peter Chambers

  https://www.bitchute.com/video/3GGXZS3uvz2t/


  ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. #Covid- Τραυματισμός εμβολίου 💉Μπορούν τα εμβόλια Covid-19 να προκαλέσουν ή να επιδεινώσουν το πομφολυγώδες πεμφιγοειδές; Μια αναφορά επτά περιπτώσεων από ένα κέντρο

  https://twitter.com/Belly14804416/status/1528203723041669121/photo/1

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Για όσους έχουν την ευφυΐα να είναι ανοιχτοί σε 2 πλευρές και να κάνουν έρευνα..
  Δες αυτό στην επίσημη ιστοσελίδα του EMA
  ότι υπάρχει ο αδενοϊός του χιμπατζή στο #AstraZeneca …!
  (Σελίδα 3)

  Καλή τύχη μέ τα εμβόλια

  https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/covid-19-vaccine-astrazeneca-product-information-approved-chmp-29-january-2021-pending-endorsement_en.pdf


  AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Όταν ο παγκόσμιος λαός καταλάβει και εμπεδώσει το ψεύδος που του πασάρουν πολύ καιρό με πονηριά εξαπάτησης τότε θα αναφωνήσει "πράτοντας" προς τους νεοταξίτες...ΕΙΣΤΑΙ. Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΊΜΑΣΤΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΊΑ.
  Όποιος έχει ορθή νόηση θα καταλάβει την συνέχεια του μέλλοντος αυτών.........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Εάν δεν εξαλειφθούν τα νεοταξικά και δημοσιογραφικά καρκινώματα,ο άνθρωπος μετράει μήνες.Μετά θα λογαριαστούμε με τους κατά τόπους έπαρχους για όλα τα εγκλήματα που διεπράχθησαν με την ανοχή ή προσταγή τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!