Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

Θά τόν σ κ ο τ ώ σ ο υ ν στίς 8 Ιουνίου! Άς προσευχηθούμε!

 


Διάβασα το θέμα στο αδελφό ιστολόγιο amfoterodexios.blogspot.com και στην κυριολεξία "έπαθα πλάκα".

Δεν είναι εύκολο να συμφιλιωθείς με την ιδέα ότι ένας άνθρωπος ζει, περιμένοντας την ώρα που θα πεθάνει!


Προτείνω να δώσουμε λίγους κόμπους από το κομποσκοίνι μας, στον αδελφό μας τον Αντώνιο.

Είναι χρέος μας, χρέος χριστιανικό σ' έναν κόσμο που υποκρίνεται τον... ευαίσθητο (κατ' επιλογή) αλλά δεν διστάζει να σκοτώσει ανθρώπους μελετημένα και εν ψυχρώ! 

Στην φυλακή οι ένοχοι έχουν ελπίδα σωφρονισμού αλλά στέλνοντάς τους στον θάνατο, απλά τους εκδικείσαι. Και είσαι η ...Πολιτεία και η χώρα με το άγαλμα της ελευθερίας και την υποκρισία του προστάτη του διεθνούς δικαίου!!!!

Πρόκειται για τον Frank J. Atwood (Αντώνιο, μετά την Ορθόδοξη βάπτισή του), θανατοποινίτη στην Αριζόνα.

Η συγκλονιστική ιστορία του έγινε βιβλίο, από τον ίδιο και την σύζυγό του και κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Άθως σε συνεργασία με την Ιερά Μονή Μαχαιρά.

Πώς εμπλέκεται το μοναστήρι αλλά και ο Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος, το εξηγεί ο ίδιος ο Δεσπότης, o οποίος προλογίζει το βιβλίο.

Η θαυμαστή σωτηρία ενός θανατοποινίτη ~ "Φως μέσα από τα κάγκελλα"


Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος


Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος, περιγράφει την συγκλονιστική ιστορία ενός θανατοποινίτη των φυλακών υψίστης ασφαλείας της Αριζόνας, όπως την εξομολογείται ο ίδιος στο βιβλίο που συνέγραψε και έχει τίτλο "Φως μέσα από τα κάγκελα".
Στο βίντεο που ακολουθεί, περιλαμβάνονται πραγματικές σκηνές από τις φυλακές της Αριζόνας καθώς επίσης και αποσπάσματα από αρχειακά βίντεο της σύλληψης και της δίκης του εν λόγω θανατοποινίτη που ονομάζεται Frank Jarvis Atwood ή Αντώνιος, μετά την βάπτισή του σε ορθόδοξο χριστιανό...


Το ανώτατο δικαστήριο της Αριζόνας, καταδίκασε την Τρίτη 3/5/2022 τον Αντώνιο (Frank Jarvis Atwood) σε εκτέλεση.
Τώρα, βρίσκεται σε αναμονή και η Πολιτεία της Αριζόνας θα τον εκτελέσει στις 8 Ιουνίου.

Ο Frank J. Atwood καταδικάστηκε σε θάνατο για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε (απαγωγή, βιασμός και δολοφονία ενός 8χρονου κοριτσιού). 

Διέπραξε άλλα μικροαδικήματα, όχι όμως το συγκεκριμένο που τον οδήγησε στην καταδίκη του θανάτου.

Το αμερικανικό δικαστικό σύστημα είναι αποκρουστικό! 
Πιο αποκρουστικό είναι το γεγονός ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δίνουν μαθήματα σε άλλες χώρες σχετικά με τη δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα!

Ο Φρανκ βαπτίστηκε ως Ορθόδοξος Χριστιανός στη φυλακή.

 Μετάνιωσε για την άσωτη ζωή που είχε ως έφηβος και ζει με μετάνοια, προσευχή και ελπίδα στον Χριστό.
Το τελευταίο μήνυμα του Αντώνιου στον κόσμο είναι:
"Δεν έχω χάσει την ελπίδα μου στον Θεό..."

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ:


2 σχόλια:

  1. Εάν ο Αντώνιος δεν διέπραξε το έγκλημα για το οποίο κατηγορείται, και εάν επιτρέψει ο Θεός να τον θανατώσουν, τότε ο ΔΙΚΑΙΟΣ Θεός θα του συγχωρήσει όλα τα αμαρτήματα του και πιθανώς θα τον κατατάξει μέσα στους Μάρτυρες της Εκκλησίας.

    Όταν το ανθρώπινο γένος θανάτωσε (και πολεμά μέχρι και σήμερα) τον ΜΟΝΟ ΥΠΕΡ-ΤΕΛΕΙΟ Θεάνθρωπο Ιησού Χριστό (δημιουργό όλου του ορατού και όλου του αόρατου κόσμου), τότε οι άνθρωποι έδειξαν ξεκάθαρα ότι επέλεξαν την οδό του ΣΚΟΤΟΥΣ και του σατανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τις μαζικές και προμελετημένες δολοφονίες των εκτρώσεων, δεν μιλά κανείς ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!