Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

ΑΦΓΑΝΟΙ έβγαλαν μαχαίρια μέσα σέ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ στήν Θεσσαλονίκη, μπροστά σέ παιδάκια καί γονείς! ( Κάποιος ΤΑΚΗΣ ακούει, ή μόνο μέ ...γατάκια ασχολείται ; ; ; )


ΑΦΩΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΕΣ ΑΦΓΑΝΟΥΣ!!!.....

Πρόκειται για δύο Αφγανούς οι οποίοι δέχτηκαν επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο από ομοεθνείς τους, οι οποίοι αναζητούνται....


Άγρια συμπλοκή αλλοδαπών μπροστά στα εμβρόντητα μάτια παιδιών και γονέων που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στην παιδική χαρά επί της οδού Νέστορος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα 'grtimes.gr' αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν να τραυματιστούν δύο άνδρες, ο ένας εκ των οποίων ηλικίας 22 χρονών διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και ο δεύτερος στο «Γεννηματάς».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για δύο Αφγανούς οι οποίοι δέχτηκαν επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο από ομοεθνείς τους οι οποίοι αναζητούνται.

Οι κάτοικοι της περιοχής κατήγγειλαν ότι ανάλογα περιστατικά έχουν σημειωθεί και στο πρόσφατο παρελθόν, με αποτέλεσμα πολλοί «να φοβούνται να βγουν και από τα σπίτια τους».

Στο σημείο έφτασαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθώς επίσης και Αστυνομικές δυνάμεις που αναζητούν τους δράστες.

https://www.epilekta.com/2022/05/blog-post_56.html

3 σχόλια:

  1. Μπάαα!!!! Είναι γεμάτα τα αυτάκια του με λαθρομαρμελάδα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ''ΕΛΛΑΔΑ'' ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΑΧΑΙΡΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΣΠΑΘΕΣ ΘΑ ΚΤΥΠΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ 30 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!
      Αλήθεια αγαπητέ, γιατί ΜΟΝΟ 30 χρόνια;
      Από τό 1974, άν ξεκινήσει κανείς τότε, δέν είναι ήδη 48 χρόνια;

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!