Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

...ΤΙΤΑΝΑΣ Αλ. Τσίπρας: Φέραμε το σύμφωνο συμβίωσης! - Σειρά έχει ο γάμος γιά ΟΛΑ τά άτομα! ! ! ( Ξαναψηφίστε τον! )

 




https://www.naftemporiki.gr/story/1863629/al-tsipras-ferame-to-sumfono-sumbiosis-seira-exei-o-gamos-gia-ola-ta-atoma



4 σχόλια:

  1. Οχι να ψηφισουμε τον προδοτη κιναιδο και δολοφονο Μητσοτακη.Πληρωνε γελοιε 2,30 αναιτια τη βενζινη.Γιατι πρωτον τον νομο θα τον φερει στη βουλη ο Μητσοτακης κατ εντολη Πατελη για ψηφαλακια,θα το ψηφισουν ακομα και τα φασισταρια της ΝΔ να μην χαλασει το ιματζ και το κυριοτερο μαγκες αυτες τις μερες το κυριο ειναι η προσπαθεια να κλεισουν το "Χαμογελο του παιδιου"Μονο κατι βαρβαροι,αναισθητοι και παιδοφιλοι ή οικτρα μισθαρνα ανθρωποειδη καθως και κεκαυμενοι Κουλιστας μπορουν να αδιαφορησουν.Επισης ο Πολακης καπνιζει,γιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΤΙΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΠΡΙΝ ΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟ 2015. ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΥΛΟΓΑ, Ο ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΜΟΑΤΣΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΔΗΛΩΜΕΝΟΥΣ ΦΛΩΡΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ? ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΑΛΛΗΛΟΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩΝΤΑΙ ΩΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από το προοδευτικό-προδοτικό ζαβό -καταλήξαμε στο ανώμαλο κουλό και αρνούμαστε να ψηφίσουμε τις υγιείς δυνάμεις του τόπου μας.Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.Όσο εμφορούμαστε από τα τεχνηέντως κατασκευασμένα αριστερά και δεξιά σύνδρομα και δεν ψηφίζουμε ως Έλληνες,μας περιμένουν πολύ χειρότερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχετε υπόψιν κάποια ΥΓΕΙΗ πολιτική δύναμη στον τόπο??? Γιατί εμείς οι υπόλοιποι, όλους ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ και ΠΡΟΔΟΤΕΣ τους βλέπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!