Κυριακή 22 Μαΐου 2022

ΑΜΑΝ! ΑΜΑΝ! Γνωρίσατε τόν ...νέο ΙΩΣΗΦ Σ Τ Α Λ Ι Ν; Δ Ε Ι Τ Ε καλά, τί Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Α προτείνει γιά τούς ανεμβολίαστους ! ( Προειδοποίηση: ΟΙ ΝΕΥΡΙΚΟΙ νά ΜΗΝ τό δούν! )

 

ΙΩΣΗΦ, ΖΕΙΣ!
ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙΣ!




ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ;
ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΙΩΣΗΦ ΚΑΙ Ο ΜΑΟ ΚΑΙ Ο ΛΕΝΙΝ ΚΑΙ Ο
ΤΡΟΤΣΚΥ!
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΗΣΑΝ
ΑΠΛΩΣ ...ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ!



https://www.youtube.com/watch?v=DutguhY5zbc&ab_channel=%CE%A7%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B1%CE%B3%CF%8E%CE%B3%CE%B7%CF%83%CE%B7%CE%A4%CE%BF%CF%85%CE%9D%CE%BF%CF%85%CE%B1%CF%80%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BC%CE%AD%CF%83%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CE%B6%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CF%80%CE%AC%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82

5 σχόλια:

  1. ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ.... ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΚΑΘΕ ΛΟΥΛΟΥ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Παγκόσμιοι Οργανισμοί Υγείας έχουν προγραμματιστεί για την πανδημία της ευλογιάς των πιθήκων να χτυπήσει τον Μάιο του 2022, αποκαλύπτει το έγγραφο Wargame από τις αρχές του 2021

    «Το σενάριο της άσκησης ολοκληρώνεται με περισσότερα από τρία δισεκατομμύρια κρούσματα και 270 εκατομμύρια θανάτους παγκοσμίως».

    https://thekylebecker.substack.com/p/global-health-agencies-planned-for?s=w

    «Πριν από ένα χρόνο, σε ένα συνέδριο του Μονάχου [ sic ], το NTI προέβλεψε μια τρομοκρατική επίθεση με ευλογιά μαϊμούδων τον Μάιο του 2022 σε ένα παιχνίδι μικροβίων, εκτός από το ότι φαίνεται ότι ήταν οι τρομοκράτες», ανέφερε ο ανώτερος συντάκτης του TheBlaze, Daniel Horowitz .

    Το έγγραφο wargame παρέχει μια πολύτιμη ματιά στον τρόπο με τον οποίο οι εθνικές κυβερνήσεις και οι διακυβερνητικές οργανώσεις σκοπεύουν να προετοιμαστούν για την επόμενη πανδημία.

    «Τον Μάρτιο του 2021, η NTI συνεργάστηκε με τη Διάσκεψη Ασφάλειας του Μονάχου για τη διεξαγωγή μιας επιτραπέζιας άσκησης για τη μείωση των βιολογικών απειλών υψηλών συνεπειών», ανέφερε το έγγραφο της διάσκεψης. "Η άσκηση εξέτασε κενά στις εθνικές και διεθνείς αρχιτεκτονικές ετοιμότητας βιοασφάλειας και πανδημίας—διερεύνηση ευκαιριών για τη βελτίωση των ικανοτήτων πρόληψης και αντίδρασης για βιολογικά συμβάντα υψηλών συνεπειών. Αυτή η έκθεση συνοψίζει το σενάριο της άσκησης, βασικά πορίσματα από τη συζήτηση και συστάσεις
    για τη διεθνή κοινότητα ."

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΟΡΟΝΟ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ | Ο ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ, ΑΠΟ ΤΟ 2020 ΕΩΣ ΤΟ 2030

    https://rumble.com/v15e4s1--10-2020-2030.html


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Φτωχότεροι σαν ιατρική κοινότητα, φτωχότεροι σαν κοινωνία των Σερρών».

    Σε ένα χρόνο. Ο Ευάγγελος Ντάντος παθολόγος, ο Κώστας Λαμπριανιδης ακτινολόγος, ο Βασίλης Μπεκιαρόπουλος γυναικολόγος, ο Γιώργος Τσαρτσαφλης παθολόγος, ο Νίκος Αργυριάδης γυναικολόγος, η Όλγα Καντζόγλου παθολόγος, ο Θωμάς Μέγαλος παθολόγος, ο Παναγιώτης Μακρίδης παθολόγος και τώρα η Κατερίνα Παλλίδου γυναικολόγος, όλοι συνάδελφοι και κανείς από φυσικά αίτια θανάτου (γήρας). Φτωχότεροι σαν ιατρική κοινότητα, φτωχότεροι σαν κοινωνία των Σερρών.

    ΣΕΡΡΕΣ: "ΕΦΥΓΑΝ" ΕΠΤΑ ΙΑΤΡΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ!


    https://www.youtube.com/watch?v=uacBfz719i0

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!