Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Η ΔΕΗ (του Μητσοτάκη) απειλεί νά ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ σέ ....Νηπιαγωγείο καί Δημοτικό Σχολείο στό Κερατσίνι!. . . . . .


Δύο ειδοποιητήρια διακοπών ηλεκτροδότησης σε δημοτικό και νηπιαγωγείο παρουσίασε χθες ο δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος, που προειδοποίησε, ότι θα υπάρξουν δυναμικές απαντήσεις στους εκβιασμούς και στα απειλητικά έγγραφα των παρόχων.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Το ανάκτορο του προέδρου της ΔΕΗ στην Τζιά

Για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν κάτοικοι και επιχειρήσεις με τους λογαριασμούς της ηλεκτρικής ενέργειας στο Κερατσίνι και στη Δραπετσώνα, καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα καταφθάνουν συνεχώς ειδοποιητήρια διακοπών ηλεκτροδότησης για ανεξόφλητους λογαριασμούς, έχει προειδοποιήσει εδώ και καιρό τους αρμόδιους η δημοτική αρχή.

Χθες όμως, ο δήμαρχος Χρήστος Βρεττάκος έκανε γνωστό ότι στο στόχαστρο μπήκαν και τα σχολικά κτίρια, αφού στα χέρια της δημοτικής αρχής έφθασαν δύο ειδοποιητήρια διακοπών ρεύματος για σχολεία της πόλης, σε μια εποχή μάλιστα που οι κρατικές χρηματοδοτήσεις για τα σχολεία είναι μειωμένες και πολλές φορές δεν φτάνουν ούτε για τους λογαριασμούς. 

Πρόκειται για το 7ο Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου και το 26ο Νηπιαγωγείο Κερατσινίου.

7A33C8F3 5317 4291 97C7 86B45BD510D7

2 σχόλια:

  1. Πού ειναι το παραξενο;Η μονη τους εγνοια ειναι το πολυ χρημα,και δεν πανε να ψοφησουν ολοι.Αυτο ψηφισατε,οσοι νομισατε οτι ψηφισατε ΝΔ.Ενα αδηφαγο ανηθικο κρατικοδιαιτο παρακρατος με στυγνους υπαλληλους αυτους που νομιζετε Κυβερνηση.Το κακο ειναι οταν ξεκινησε η γενοκτονια πρωτα απο την Κεραμεως,μετα απο τον Πλευρη,εσεις νομιζατε οτι βλεπατε ταινια του Κοπολλα,καθισμενοι στον καναπε σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή εσύ ρε μαγκίτη υβριστή των πάντων δεν ψήφισες ποτέ κανένα απο τα ήδη υπάρχοντα ελεγχόμενα κόματα της μπ@υρδελ@β@υλής;;; Μήπως δεν εξαπάτησαν και συνεχίζουν να εξαπατούν τον Ελληνικό λαό με φανταστικές υποσχέσεις οι προδότες του κυνοβουλίου;;;;Κάθαρση ΓΕΝΙΚΉ χρειάζεται όλο το πωλιτικό σύστημα αλλιώς θεραπεία δεν υφίσταται.Άν συμφωνείς σε "πάω" αν όχι τράβα τον δρόμο σου αλλά χωρίς ύβρεις κατά των πάντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!