Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ο αστυνόμος ! «Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι νά διαμαρτυρηθείτε, θά σας πάμε ΜΕΣΑ»! Επίδειξη ΔΥΝΑΜΕΩΣ της ΧΟΥΝΤΑΣ Μητσοτάκη, κατά υγειονομικών! Β Ι Ν Τ Ε Ο


Αυτά μόνο στην Ελλάδα της ..."αυτού εξοχότητος"!

Μια ομάδα ανεμβολίαστων υγειονομικών σε αναστολή (που η κυβέρνηση Μητσοτάκη τους έστειλε στον δρόμο λόγω εμβολίου), λίγο έλειψε να έρθει στα χέρια με αστυνομικό διευθυντή, στο περιθώριο επίσκεψης του πρωθυπουργού σε τελετή εγκαινίων.


Σύμφωνα με το 'βίντεο' που είδε πριν από λίγα 24ωρα το φως της δημοσιότητος, οι υγειονομικοί, που δεν ήταν πολλοί σε αριθμό και επομένως δεν αποτελούσαν…”απειλή” για τον πρωθυπουργό, εκδιώχθηκαν 'κακήν κακώς' από σημείο το οποίο επρόκειτο να επισκεφθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μάλιστα ένας αστυνομικός με πολιτικά, υψηλά ιστάμενος, με άκρως προκλητικό ύφος απείλησε ευθέως του απεργούς πείνας, πως θα τους συλλάβει (με ποιά αιτιολογία άρα γε;;;) αν δεν αποχωρήσουν από το σημείο.

3:01 / 3:01

(φωτο:Eurokinissi)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!