Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Π Ο Ι Ο Σ γράφει τήν Ιστορία ; ; ; . . . . . ( ΠΟΛΥΤΙΜΟ, αλλά μόνο γιά α π α ι τ η τ ι κ ο ύ ς ! )


φωτό
...Παρά τό γεγονός ότι πέρασαν 57 χρόνια από τόν θάνατο του Ουΐνστον Τσώρτσιλλ, μάλλον δέν βρέθηκαν ούτε συγγραφείς, ούτε ερευνητές, ούτε δημοσιογράφοι (ή ..."ανήσυχοι" 'ρεπόρτερς') νά ασχοληθούν ΠΟΣΕΣ & ΠΟΙΕΣ ...."ε ξ α ϋ λ ώ σ ε ι ς" είχε διατάξει κατά τήν διάρκεια της πολυετούς παντοδυναμίας του.

(Γράψαμε πρό ημερών σέ σχόλιό μας εδώ:

Ο Δούκας του Κέντ, δέν πρέπει νά ήταν η μόνη...

Ποιός ήταν λοιπόν στήν πρωθυπουργία της Αγγλίας, όταν "απέθανε ...ασθενής" ο πρωθυπουργός Ιωάννης Μεταξάς, όταν """"αυτοκτόνησε μέ 2 σφαίρες""" (!!!!! εδώ γελάνε καί τά χάμστερς!) ο τραγικός διάδοχος του Μεταξά, πρωθυπουργός Αλέξανδρος Κορυζής, όταν "απέθανε" (28-08-1943) ο βασιλεύς Βόρις ο Γ' της Βουλγαρίας, όταν τσακίσθηκε (04-07-1943) μέ στρατιωτικό αεροπλάνο, ο πρόεδρος της εξορίστου πολωνικής κυβερνήσεως, στρατηγός Σικόρσκυ, αλλά καί όταν - επίσης! - τσακίσθηκε (21-04-1943) μέ στρατιωτικό αεροπλάνο, ο τότε αρχηγός των εξορίστων Γάλλων, στρατηγός Κάρολος Ντέ Γκώλλ, που όμως - ατυχώς γιά τούς Άγγλους - βγήκε άθικτος; (Οι ανακρίσεις απέδειξαν 'σαμποτάζ', αλλά ουδείς κατηγορήθηκε!...)

Ποιός έδωσε εντολή νά βομβαρδισθεί α ν η λ ε ώ ς ο Γαλλικός Στόλος στό Μέρς - Ελ - Κεμπίρ της Αλγερίας στίς 03-07-1940, μέ 1.300 νεαρούς Γάλλους ναύτες πνιγμένους;

Καί από ποιούς χρηματοδοτήθηκε εκ νεότητός του ο δασκαλάκος Μπενίτο Μουσσολίνι, πολύ πρίν γίνει "φασίστας", επειδή μας νοιάζει καί μας παρανοιάζει, που "ενοχλήθηκε" εντόνως από τήν αυστηρή ουδετερότητα της χώρας μας; (Που θά μπορούσε νά περάσει τόν πόλεμο παραμένοντας ουδέτερη ως Σουηδία;)

Ποιός ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕ τίς μυστικές διαπραγματεύσεις του Ναυάρχου Β.φόν Κανάρις στήν Καστέλλα μέ τούς Έλληνες επιτελείς, γιά ειρήνευση στήν Βόρειο Ήπειρο, κρατώντας εμείς ΟΛΑ τά κατακτηθέντα δικά μας εδάφη εκεί;

Καί τέλος ΓΙΑΤΙ αφέθηκε απολύτως ΑΦΥΛΑΚΤΗ η Κρήτη, ενώ μεσολαβούσαν πολλοί μήνες γιά τήν άρτια οχύρωσή της;

ΠΟΥ είναι ρέ παιδιά οι ..."δαιμόνιοι ρεπόρτερς" τ ά χ α ;

Ευχαριστούμε πολύ γιά τήν φιλοξενία, αλλά ο γερο - Γουΐνστον είχε ά π ε ι ρ ο υ ς ...σ κ ε λ ε τ ο ύ ς στίς ντουλάπες του!  ( ἔγραψε ὁ φῖλος,ἀναγνώστης/σχολιαστής " Ἰωάννης Καποδίστριας", ἐδῶ

Ἐμεῖς κάνουμε ἕνα μικρό ...ἀφιέρωμα στόν Οὐΐνστον Τσῶρτσιλλ. Μᾶλλον,ἐδῶ θά βρεῖτε τά ...πάντα...

Το ουσιαστικό γεγονός για τον Winston Churchill είναι ότι ο παππούς του, από την μητέρα του, ήταν ο Leonard Jerome (πρώην Jacobson, 1818-1891) κερδοσκόπος και συνέταιρος του August Belmont (το γένος Shoenberg 1813-1890), ο οποίος ήταν ο κύριος Αμερικανός εκπρόσωπος του Rothschild.

Ο γάμος της Jennie Jerome με τον Randolph Churchill, τον δεύτερο γιο του δούκα του Marlborough φαίνεται να ήταν ένας γάμος ευκαιρίας, χαρακτηριστικός πολλών ενώσεων μεταξύ άσωτων Άγγλων αριστοκρατών και κόρες Εβραίων χρηματοδοτών.

Προφανώς οι αντιρρήσεις του Marlborough ξεπεράστηκαν από μια προίκα 50.000 λιρών, περίπου πέντε εκατομμύρια δολλάρια σήμερα. 

Ωστόσο, δεν παρευρέθηκαν στον γάμο τον Απρίλιο του 1874 και η Δούκισσα αναφέρθηκε στον νεαρό Ουίνστον, που γεννήθηκε επτά μήνες αργότερα, ως «τυχάρπαστος».

Οι βιογράφοι τείνουν να περιγράφουν τον Τσόρτσιλ ως όχι αρκετά «Άγγλο» και χρησιμοποιούν εβραϊκά στερεότυπα. 

Για την «πρόωρη» γέννηση του Τσόρτσιλ, ο Γουΐλλιαμ Μάντσεστερ λέει: «Ποτέ δεν μπορούσε να περιμένει τη σειρά του»...( ἐδῶ)

Η ΕΣΣΔ ήταν αντιπρόσωπος του τραπεζικού συνδικάτου των Rothschild

Ο Βίκτορ Ρότσιλντ ήταν «σοβιετικός» κατάσκοπος

Ήταν επίσης ο χειριστής του Τσόρτσιλ

Οι Illuminati κάνουν πόλεμο στην ανθρωπότητα υποκινώντας τον πόλεμο και ελέγχοντας και τις δύο πλευρές.

Η μητέρα του Ουΐνστον Τσόρτσιλ ήταν μια πόρνη υψηλής τάξεως και ο πατέρας του ήταν ένας αχαΐρευτος που έπασχε από σύφιλη.... 

Ο Τσόρτσιλ ήταν ένα εβραϊκό υποχείριο για τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. 

Η βύθιση του HMS Hampshire [5 Ιουνίου 1916] ήταν μια βρετανική επιχείρηση ψευδούς σημαίας, μια συνωμοσία Τσόρτσιλ/Εβραίων για να σκοτώσουν τον Λόρδο Κίτσενερ, ο οποίος σχεδίαζε [να πείσει τους Ρώσους να κάνουν ειρήνη, κάτι που θα είχε αποτρέψει την επανάσταση των Μπολσεβίκων.]

Ο αρχικός στρατιωτικός φάκελλος Sandhurst του Churchill, τον περιγράφει ως μέθυσοευέξαπτο ομοφυλόφιλο και χάριν της μητέρας του που κοιμόταν με τον Πρίγκιπα της Ουαλίας, γλύτωσε από το να διωχθεί για  σ ο δ ο μ ι σ μ ό....

Ο Άρθουρ Ράνσομ (1884-1967), συγγραφέας περισσότερο γνωστός για τα «Χελιδόνια και Αμαζόνες» του Stories, ήταν ειδικός στις ρωσικές υποθέσεις, έχοντας καλλιεργήσει φιλίες τόσο με τον Λένιν όσο και με τον Τρότσκι. 

Ήταν ένας υψηλόβαθμος χειριστής της 'MI-6' με την κωδική ονομασία 'S76'.

Αυτός ο άντρας, σύμφωνα με την νταντά του Ουΐνστον Τσόρτσιλ, Ελίζαμπεθ Αν Έβερεστ, γνώριζε από πρώτο χέρι από τη Ρωσία ότι ο Τσόρτσιλ εργαζόταν για τα συμφέροντα των Ρότσιλντόχι για τα συμφέροντα της Βρετανίας

Πολλοί Βρετανοί διανοούμενοι το έχουν υποψιαστεί και ο Walter Thompson, ο σωματοφύλακας του Churchill, είπε ότι ο Churchill αισθανόταν περισσότερο τον κίνδυνο δολοφονίας επειδή πρόδωσε τους δικούς του ανθρώπους στη Βρετανία, παρά από τους εχθρούς που έκανε στο εξωτερικό.

( Ὁ Τσῶρτσιλ μέ τό παλιό του ἀφεντικό,τόν ιλλουμινάτι τραπεζίτη Μπερνάρντ Μπαρούχ, 1961)

Ο Churchill έλαβε χρήματα από Εβραίους τραπεζίτες που πληρώθηκαν σε μυστικό λογαριασμό στο το όνομα του συνταγματάρχη Άρντεν. 

Ο Maxim Litvinov ήταν από μια πλούσια εβραϊκή τραπεζική οικογένεια και, σύμφωνα με τον Constantin Volkovπλήρωσε επίσης χρήματα στον ΤσόρτσιλΗ γνώση του Βολκόφ γι' αυτό και τα έγγραφά του που το κατέθεσαν, έκαναν τον Κιμ Φίλμπι να τον φιμώσει.

Ο Τσόρτσιλ προέρχεται από μια μακρά σειρά  π ρ ο δ ο τ ώ ν. 

Ήταν απόγονος του 7ου Δούκα του Μάρλμπορο, ο πρώτος δούκας έγινε γνωστός κατά τη διάρκεια της βασιλείας της βασίλισσας Άννας

Ο John Churchill έπαιξε τον πρωταρχικό ρόλο στην ανατροπή του James II, όταν ο William of Orange έφτασε στη Βρετανία, ο John Churchill ο πρώτος δούκας του Marlborough πληρωνόταν 6.000 λίρες ετησίως από τον Solomon of Medina

Οι άλλοι Εβραίοι έμποροι πλήρωσαν στον William of Orange 2 εκατομμύρια χρυσάφι. 

Τότε ο Γουλιέλμος Γ' μαζί με τον Τζον Τσόρτσιλ ίδρυσαν την Τράπεζα της Αγγλίας το 1694, για να διοικούν οι Εβραίοι και εξακολουθούν να την κατέχουν μετατρέποντας τον αγγλικό λαό σε σκλάβους φορολογίας και εθνικού χρέους

Κάθε νεογέννητο μωρό στη Βρετανία σήμερα τον Ιανουάριο του 2009 χρωστάει ήδη στους Εβραίους τραπεζίτες, 15.347 λίρες ο καθένας και αυξάνεται... ( ἐδῶ)

Στο "Churchill and the Jews" (2007), ο Martin Gilbert απεικονίζει τον Churchill ως ένα είδος "Johnny-on-the-spot" ( ὁ πάντα στήν διάθεσίν τους, ἄνθρωπός τους ) όποτε τα σιωνιστικά συμφέροντα απαιτούσαν άμυνα, ή προώθηση

Το λεγόμενο κίνητρό του ήταν η πεποίθησή του ότι η προώθηση ενός «ανώτερου λαού», των Εβραίων, πρέπει να ωφελήσει τον κόσμο ως σύνολο, για να μην αναφέρουμε τον εαυτό του... ("Τσώρτσιλ καί ἑβραῖοι" πολύ καλό θέμα  ) 

Σύμφωνα με τον John Hamer, η μασσωνική τελετουργική δολοφονία τεσσάρων ιερόδουλων πραγματοποιήθηκε από τον πατέρα του Ουίνστον ΤσόρτσιλΛόρδο Ράντολφ Σπένσερ Τσόρτσιλ, 1849-1895 (αριστερά) 

Οι ιερόδουλες εκβίαζαν τη βασιλική οικογένεια.  

« Ο Τσόρτσιλ δεν ήταν μόνο ο «εγκέφαλος» πίσω από την όλη επιχείρηση, αλλά ήταν επίσης προσωπικά υπεύθυνος για την κοπή μασονικών εμβλημάτων  και συμβόλων στα σώματα των θυμάτων, ενώ τα χέρια του χειρουργού του Γουΐλλιαμ Γκουλ έκαναν τις αφαιρέσεις οργάνων. "

"Φυσικά, ο πρίγκιπας Έντι εξόργισε απολύτως το κατεστημένο με τον "παράνομο" γάμο του με μια ιερόδουλη η οποία ήταν έγκυος στο παιδί του, που απείλησε να πυροδοτήσει μια συνταγματική κρίση μεγάλων διαστάσεων. 
Έτσι, όπως συμβαίνει πάντα, η μοναρχία έθεσε σε κίνηση μια τεράστια επιχείρηση συγκάλυψης."

Λοιπόν, ποιος ήταν ο  α ρ χ η γ ό ς   αυτής της δολοφονικής συμμορίας

Κανένας άλλος από τον εξέχοντα ΕλευθεροτέκτοναΥπουργό Εξωτερικών για την Ινδία, τον Αρχηγό της Βουλής των Κοινοτήτων και τον Καγκελάριο του ΟικονομικούΛόρδο Ράντολφ Σπένσερ-Τσόρτσιλπατέρα του μελλοντικού πρωθυπουργού, Ουίνστον Τσόρτσιλ... ( ἐδῶ)

Μετά την πρώτη αεροπορική επιδρομή των Ναζί στις 7 Σεπτεμβρίου 1940 στο Λονδίνο, η οποία σκότωσε 306 άτομα, ο Ουίνστον Τσόρτσιλ παρατήρησε: «Με επευφημούσαν σαν να τους είχα δώσει τη νίκη, αντί να με σακατέψουν για τα βομβαρδισμένα σπίτια τους ... »

Άγνωστος στους Λονδρέζους, είχε απορρίψει την πρόταση του Χίτλερ να περισώσει πολιτικούς στόχους. Το αντίθετο, ώθησε τον Χίτλερ να βομβαρδίσει το Λονδίνο χτυπώντας πρώτος το Βερολίνο και άλλους πολιτικούς στόχους.

Ο Τσόρτσιλ είπε στον Στρατάρχη του: «Ποτέ μην κακομεταχειρίζεσαι έναν εχθρό κατά το ήμισυ» και έδωσε εντολή στο υπουργικό συμβούλιο: «Ο βομβαρδισμός στρατιωτικών στόχων, υπό μια ευρεία ερμηνεία, φαίνεται ο καλύτερος δρόμος επιστροφή αυτή τη στιγμή». Εμπόδισε τον Ερυθρό Σταυρό να παρακολουθεί τις απώλειες αμάχων....

Ο αείμνηστος T. Stokes ήταν βετεράνος της Βρετανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών που πήρε συνεντεύξεις από ανθρώπους κοντά στον Τσόρτσιλ. 

Ο Ουΐνστον Τσόρτσιλ ήταν σατανιστής, ομοφυλόφιλος και αλκοολικός που ελάμβανε δωροδοκίες  και ξεπούλησε τήν χώρα του για να προωθήσει την μασονική εβραϊκή παγκόσμια τυραννία του Ρότσιλντ... ( ἐδῶ)

(  Ο Άντονι Τόμας Τρέβορ-Στόουκς, πρώην πράκτορας πληροφοριών και αναλυτής που ονομαζόταν «T Stokes», ήταν συγγραφέας του πολλά άρθρα για τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και τον αποκρυφισμό. ...Σε μεγάλο βαθμό γνωστός ως ειδικός και ερευνητής στα παραφυσικά και αποκρυφιστικά, ο Τ Στόουκς είχε επίσης εμπειρίες με τις εσωτερικές λειτουργίες διεθνών πολιτικών δολοπλοκιών και δολοφονιών, που τον έκαναν να καταγγέλλει.... Διαβᾶστε γιά τόν «T Stokes»  ἐδῶ.) 

ἀπό ἐδῶ

Μία μικρή γεύσιν γιά τό μέλλον τοῦ Ζελένσκυ καί τό πώς θέλουν νά τόν καταγράψῃ ἡ ...Ἱστορία... ! 

Ο Τζορτζ Μπους χαιρετίζει τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι ως τον «Ουΐνστον Τσόρτσιλ της εποχής μας»

Τό μέγα ἐρώτημα : Ποιός γράφει, ἐν τέλει, τήν Ἱστορία ;  ...

Ἡ Πελασγική

4 σχόλια:

  1. Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο αρθρο. Να μάθουν όλοι ποιοι είναι οι πραγματικοί εχθροί της ανθρωπότητος και να μη μένουν σε ό,τι τους έχει "διδάξει" η εβραϊκή ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστούμε πολύ γιά τά καλά σας λόγια, αλλά όπως βλέπετε μόνο εσείς τό παρατηρήσατε....

      Διαγραφή
  2. ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ
    ΑΥΤΟΣ Ο ΛΕΠΡΟΣ ΣΥΜΦΕΡΤΟΣ
    Ο ΣΤΑΥΡΩΣΑΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ
    ΓΕΝΝΗΜΤΑ ΕΧΙΔΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ
    ΑΥΤΟΣ Ο ΛΕΠΡΟΣ ΣΥΜΦΕΡΤΟΣ
    Ο ΣΤΑΥΡΩΣΑΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ
    ΓΕΝΝΗΜΤΑ ΕΧΙΔΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!