Κυριακή 8 Μαΐου 2022

ΣΕΙΣΜΟΣ, ή μήπως ΟΧΙ ; ; ; Στήν λίστα φίλων (...) του Ιδρύματος R o c k e f e l l e r, η "καλή μας" κυρία Νίκη Κεραμέως της Ν.Δ.;….( έ γ γ ρ α φ α )


(ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ;)

Το 2016 η κυρία Νίκη Κεραμέως βουλευτής τότε της Ν.Δ.(σημερινή Υπουργός Παιδείας) μπήκε στο ιδρύμα  David Rockefeller Fellows του The Trilateral Commission, ως εκπρόσωπος της χώρα μας...



Επιλέχθηκε και εντάχθηκε στην ομάδα του ιδρύματος καθώς η κυρία Νίκη Κεραμέως θεωρήθηκε μια εξαιρετική δικηγόρος. 

Συγκεκριμένα με αυτήν την κίνηση ,φαίνεται ότι υπάρχουν σχέσεις με το ίδρυμα David Rockefeller Fellows του The Trilateral Commission.

 

Δείτε στο παρακάτω  το έγγραφο με την λίστα με το όνομα της Νίκης Κεραμέως :

Λίστα του ιδρύματος David Rockefeller Fellows του The Trilateral Commission.


Το γεγονός, ότι το συγκεκριμένο ίδρυμα επέλεξε την Ν.Κεραμέως, θεώρησε ότι το πολύ καλό της βιογραφικό, άνοιξε τις πύλες του ιδρύματος David Rockefeller Fellows του The Trilateral Commission.

Δείτε παρακάτω το βιογραφικό:

Η κ. Κεραμέως σπούδασε νομικά στο Université Paris II (Panthéon-Assas), απ’ όπου απέκτησε το βασικό της πτυχίο (Maîtrise) και μεταπτυχιακό τίτλο (D.E.A.) με ειδίκευση στο ιδιωτικό διεθνές δίκαιο και στήν διαιτησία, ενώ ταυτόχρονα με το μεταπτυχιακό της τίτλο δίδασκε νομικά σε πρωτοετείς φοιτητές του Université Paris II.

Στήν συνέχεια, μετέβη στις ΗΠΑ, όπου απέκτησε δεύτερο μεταπτυχιακό τίτλο (LL.M.) από το Harvard Law School και εργάστηκε για ορισμένα χρόνια στη Δικηγορική Εταιρεία Cravath, Swaine & Moore LLP στη Νέα Υόρκη. 

Επέστρεψε τελικά στην Ελλάδα, όπου δραστηριοποιείται ενεργά ως δικηγόρος, κυρίως στους τομείς της συμβουλευτικής δικηγορίας και της διαιτησίας.

Η κ. Κεραμέως επικεντρώνεται στους τομείς του αστικού δικαίου, της δικαστηριακής και ιδιαιτέρως της διαιτητικής επίλυσης διαφορών και παρέχει νομικές συμβουλές σε ημεδαπές και αλλοδαπές εταιρείες σε συναφή ζητήματα. 

Επίσης, συμβουλεύει ημεδαπές και αλλοδαπές εταιρείες στη διαπραγμάτευση εμπορικών συναλλαγών.

Δημοσιεύει τακτικά άρθρα και μελέτες στον τομέα του δικαίου της διαιτησίας και ομιλεί σε συνέδρια. 

Το 2014 διορίστηκε μέλος της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής για τη σύνταξη ενιαίου νομοθετικού πλαισίου οργάνωσης, λειτουργίας και ελέγχου των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.

Ωστόσο η τότε βουλευτής της ΝΔ είχε κάνει και την σχετικά ανάρτηση στο προσωπικό της λογαριασμό στο FACEBOOK(το  2016) και   είχε αναφέρει:

 

 

 

 

 

 

Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στην  σημερινή Υπουργός Παιδείας Ν.Κεραμέως ,πως αν τεθεί θέμα, θα βάλλει το Ελληνικό συμφέρον πάνω απ΄όλα.

https://voicenews.gr/sismos-stin-lista-filon-tou-idrymatos-rockefeller-i-niki-kerameos-tis-nd-engrafa/#

1 σχόλιο:

  1. Δεν έχει καταλάβει ακόμα αυτή η "εξαιρετική " κυρία ότι το ποιο σημαντικό γεγονός για τον κάθε άνθρωπο είναι να σε επιλέξει ο ΧΡΙΣΤΟΣ ως εκπρόσωπο δικό του και όχι το οποιοδήποτε ιδρυμα R o c k e f e l l e r που σήμερα υπάρχει και αύριο ΔΕΝ......
    Πόση πίκρα θα γευτεί όταν θα βρεθεί στην τελική κρίση δεν περιγράφεται κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!