Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

Π Ρ Ο Σ Ε Ξ Τ Ε ! Η Μαγεία, τό 'Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ' ('W.E.F.') και οι επικλήσεις στόν πονηρό (σέ λίγες ημέρες η κορύφωση)!


Είναι ένα πολύ καλό 'β ί ν τ ε ο', για να ενημερωθούν άτομα καλοπροαίρετα, τα οποία όμως ακόμα δεν έχουν καταλάβει ΠΟΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ  σ υ γ κ ρ ο ύ ο ν τ α ι. 


Για κάποιο λόγο μου έρχονται συνεχώς στο μυαλό, οι προφητείες της γερόντισσας Μακαρίας (εδώ)

Hugo Talks 

Μετάφραση ΑΣΚΗΤΗΣ

Λήψη του Βίντεο από εδώ

Το είδα orthopraxia.gr

https://tasthyras.wordpress.com/2022/05/15/%ce%b7-%ce%bc%ce%b1%ce%b3%ce%b5%ce%af%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%ba%cf%8c%cf%83%ce%bc%ce%b9%ce%bf-%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%86%cf%8c%cf%81%ce%bf/

1 σχόλιο:

  1. Ο Παντοκράτωρ Παλαιός των Ημερών πάτοτε και αιώνια θα παίρνει τα πρωτεία απο τον κοσμοκράτορα διάβολο και των πάσης φύσεως συνεργατών του είται αρέσει αυτό σε κάποιους είται δεν αρέσει.Έτσι τόσο απλά διότι αυτός είναι ο αληθινός Θεός ενώ ο διάβολος είναι το δημιούργημά του και τα υπόλοιπα κτίσματά του..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!