Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

ΕΛΕΟΣ ΡΕ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΝΘΡΟΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ… Ο Μπάϊντεν, ο υπ.αριθμ. 1 εχθρός της Παγκοσμίου Ορθοδοξίας, ΕΝΘΡΟΝΟΣ (!) στούς Αγίους Τόπους! Τόν προσκύνησαν, Πατριάρχης καί ΛΥΠΗΡΟΙ παρατρεχάμενοι..! Μόνο που δέν τόν Έστεψαν… τον Εστεμμένο!!!

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ....
ΜΑ, ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ...
ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
ΑΠΟ ΤΟΝ SUPER ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΗ &  ΒΑΘΕΩΣ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟ
ΤΖΟ, ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ!


ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΝΘΡΟΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ… Ο Μπάϊντεν ο υπ.αριθμ. 1 εχθρός της Παγκόσμιας Ορθοδοξίας ένθρονος στους Αγίους Τόπους, τον προσκύνησαν Πατριάρχης και παρατρεχάμενοι..! 


Τι παράσημα τι αστέρια τι τίτλους του έδωσαν ό,τι είχαν και δεν είχαν για το έργο του στην Ανθρωπότητα και την προσφορά του στην Ορθοδοξία…….Ιούλιος ο μήνας ο πνευματικού ολοκαυτώματος που να χτυπήσει κι ο Αύγουστος...

Βέβαια για ξέπλυμα έβγαλε κι ένα λογύδριο για το τι τραβάνε οι καημένοι οι χριστιανοί στους Αγ Τόπους από το νο1 σύμμαχο των ΗΠΑ. 

Ο καλός Μπάιντεν θα τα κάνει όλα καλά θα τα βάλει με το κακό Ισραήλ κια θα τιμήσει τα .. γαλόνια που του έδωσε ο Πατριάρχης που ενθρονίστηκε μέσω Βαβυλιάδας Αθηνών. 

Το μάθημα δε έγινε πάθημα καλό είναι οι υπηρεσίες να μην μπλέκουν με τις Εκκλησίες και δη με τα Πατριαρχεία γιατί δίνουν αυτά τα αποτελέσματα……κι άλλα περίλαμπρα που ακόμα δεν έχουν αποχαρακτηριστεί…..


το θηρίο

Εκπρόσωποι των τριών εκκλησιών που οδηγούν την Εκκλησία της Jerusalem, του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου, του Βατικανού και των Αρμενίων, χαιρέτισαν τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζόζεφ Μπάιντεν στην είσοδο της εκκλησίας στη Βηθλεέμ και τον χαιρέτισαν συνοδευόμενοι σε μια σύντομη επίσκεψη στον χώρο της Του Χριστού Γέννησης, όπου έγινε δεκτός από τον Πατριάρχη Θεόφιλο Γ’, Πατριάρχη Ιεροσολύμων και Πάντων των Έργων της Παλαιστίνης Ιορδανία,ς Θεματοφύλακα των Αγίων Τόπων πατέρα Πάτον, και τον Αρμένιο Ορθόδοξο Πατριάρχη Nurhan Manogyan, συνόδευσε τον Πρόεδρο των ΗΠΑ σε περιοδεία και συζήτησε μαζί του παρουσία ορισμένων Παλαιστινίων αξιωματούχων.

Συγκίνηση κατά τη .. στέψη


Ο Πατριάρχης Θεόφιλος Γ’ τόνισε την ανάγκη για ενεργό αμερικανική παρέμβαση για την προστασία της χριστιανικής κληρονομιάς και της παρουσίας στους Αγίους Τόπους, ιδιαίτερα στην πόλη της Ιερουσαλήμ, η οποία είναι μάρτυρας μιας άνευ προηγουμένου επίθεσης από εξτρεμιστικές σιωνιστικές εταιρείες, οι οποίες εργάζονται απερίσκεπτα για να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον καταδίωξης για τους χριστιανούς. 

Θα βάλει δηλ. το λύκο να φυλάει τα πρόβατα…
άξιος άξιος …..και λίγα λέμε

Η πόλη της Ιερουσαλήμ, η κατάληψη της οι επιθέσεις μελών αυτών των ομάδων σε εκκλησίες, κληρικούς, χριστιανούς πολίτες και οι προσπάθειές τους να αρπάξουν περιουσίες στην Πύλη της Χεβρώνας. 

Μίλησε επίσης για περιορισμό της ελευθερίας λατρείας για Μουσουλμάνους και Χριστιανούς, και αποτροπή των πιστών από την ελεύθερη πρόσβαση στους χώρους λατρείας τους, παρόμοια με τις πρακτικές της ισραηλινής αστυνομίας, Μεγάλο Σάββατο, που εμπόδισε τη λατρεία και πιστούς να φτάσουν στην Εκκλησία της Ανάστασης.

Χαρές και πανηγύρια


Εξήγησε τους κινδύνους της χριστιανικής απομάκρυνσης ειδικά από την Ιερουσαλήμ, και ότι η διατήρηση της χριστιανικής ύπαρξης είναι ένα σημαντικό μήνυμα πολιτισμού κι ανθρωπισμού εκτός από τη διατήρηση του υπάρχοντος καθεστώτος (Status quo) και η διατήρηση του είναι προτεραιότητα όλων των Εκκλησιών όπως συμβαίνει για την ισλαμική Προεδρία Γιαχ σχετικά με τους ισλαμικούς και χριστιανικούς αγιασμούς στους ιερούς τόπους.

Ελληνοαμερικάνικο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων!!!
χαμογελάστε ... όλοι εδώ στο πουλάκι!

2 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ!
    ΝΑ ΑΝΑΦΩΝΗΣΟΥΜΕ Ν Τ Ρ Ο Π Η;
    ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ!
    ΝΑ ΑΝΑΦΩΝΗΣΟΥΜΕ 'ΕΧΕΤΕ ΞΕΚΟΥΤΙΑΝΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ' ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ;
    ΠΑΛΙ ΛΙΓΟ ΜΟΙΑΖΕΙ.
    ΤΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΜΑΣ, Ο SUPER ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠ΄ΟΛΑ ΑΚΡΟΤΑΤΟΣ Ν Ε Ο Ε Π Ο Χ Ι Τ Η Σ ΤΖΟ;
    https://ih1.redbubble.net/image.1144398658.8538/st,small,507x507-pad,600x600,f8f8f8.u2.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΠΟΥ ΜΑΓΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΑΣΟ, ΦΩΝΑΖΟΥΝ...........ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΠΙΝΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ. ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΝ ΑΠΑΝΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!