Κυριακή 31 Ιουλίου 2022

Γνωρίζετε γιά τήν 'Λέσχη της Ρώμης' ; ( 'Club of Rome' )

 



15 Δεκεμβρίου 2018, Derek Willis Διαβάστε το εδώ 
 
Μετάφραση: Απολλόδωρος  
 
Η Λέσχη της Ρώμης δημιουργήθηκε το 1968 από την Ομάδα Morgenthau, ο αρχικός της σκοπός ήταν η δημιουργία μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης μέχρι το 2000. 

Η Λέσχη της Ρώμης έχει μια κρυφή ατζέντα για τη διαίρεση ολόκληρου του κόσμου σε δέκα περιοχές, ή βασίλεια.

 
Περιεχόμενα:
  • Ίδρυση της Λέσχης της Ρώμης 
  • Τα 10 βασίλεια 
  • Έλεγχος του πληθυσμού 
  • Ένωση της Λέσχης της Ρώμης στις ΗΠΑ 
  • Θάνατος του στρατηγού Muhammad Zia-ul-Haq 
  • Η Ίδρυση της Λέσχης της Ρώμης
Τον Απρίλιο του 1968, η Λέσχη της Ρώμης ιδρύθηκε από μέλη της αρχικής ομάδας Morgenthau κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης στην ιδιωτική κατοικία του Rockefeller στο Bellagio της Ιταλίας. 

Η συνάντηση οργανώθηκε από τον Aurelio Peccei, έναν Ιταλό βιομήχανο που είχε στενές σχέσεις με την Olivetti Corporation και τη Fiat. 

Ισχυριζόταν ότι είχε λύσεις για την παγκόσμια ειρήνη και ευημερία, οι οποίες θα μπορούσαν να επιτευχθούν μέσω μιας Νέας Τάξης Πραγμάτων. 
 

Η Λέσχη της Ρώμης ιδρύθηκε με 75 επιφανείς βιομηχάνους, οικονομολόγους και επιστήμονες μέλη από 25 έθνη. Η Ομάδα Bilderberg και η Λέσχη της Ρώμης είναι οι σημαντικότεροι βραχίονες εξωτερικής πολιτικής της Στρογγυλής Τράπεζας, της οποίας ηγείται η Επιτροπή των 300. 
 
Πολλά από τα μέλη της Λέσχης της Ρώμης προέρχονται από το ΝΑΤΟ και κατάφεραν να δημιουργήσουν πολλά από αυτά που το ΝΑΤΟ ισχυρίζεται ότι είναι οι πολιτικές του. 

Μέσω του Λόρδου Carrington, κατάφεραν να διασπάσουν το ΝΑΤΟ σε δύο ομάδες, μια αριστερή πολιτική παράταξη και την πρώην στρατιωτική του συμμαχία.
 
Τα 10 βασίλεια 
 
Η Λέσχη της Ρώμης λειτουργεί ως ερευνητικό ινστιτούτο για πολιτικά, κοινωνικά και οικονομικά θέματα και ισχυρίζεται ότι: "δεν υπάρχει άλλη βιώσιμη εναλλακτική λύση για τη μελλοντική επιβίωση της ανθρωπότητας από μια νέα παγκόσμια κοινότητα υπό ενιαία μορφή διακυβέρνησης". 
 
Στις 17 Σεπτεμβρίου 1973, η Λέσχη της Ρώμης δημοσίευσε μια έκθεση με τίτλο "Regionalized and Adaptive Model of the Global World System" (Περιφερειακό και προσαρμοστικό μοντέλο του παγκόσμιου παγκόσμιου συστήματος), η οποία συντάχθηκε από τους Eduard Pestel και Mihajlo Mesarovic. 

Η έκθεση αποκάλυπτε την πρόθεση της Λέσχης να διαιρέσει τον κόσμο σε δέκα οικονομικές/πολιτικές περιοχές, οι οποίες ονομάζονταν "Βασίλεια", και οι οποίες θα ενοποιούσαν ολόκληρο τον κόσμο κάτω από μια κοινή ηγεσία. 

Οι περιοχές αυτές είναι οι εξής:
  • Βόρεια Αμερική 
  • Δυτική Ευρώπη 
  • Ιαπωνία 
  • Αυστραλία και Νότια Αφρική 
  • Ανατολική Ευρώπη 
  • Λατινική Αμερική 
  • Βόρεια Αφρική και Μέση Ανατολή 
  • Κύρια Αφρική 
  • Νότια και Νοτιοανατολική Ασία 
  • Κεντρικά σχεδιασμένη Ασία
Ο όρος "βασίλεια" παραλείφθηκε, όταν το σχέδιο κυκλοφόρησε σε ένα βιβλίο με τίτλο: “Mankind at the Turning Point“ ("Η ανθρωπότητα στο σημείο καμπής"), το οποίο ανέφερε ότι οι λύσεις στα προβλήματα του κόσμου θα μπορούσαν να "αναπτυχθούν μόνο σε ένα παγκόσμιο πλαίσιο". 
 
Έλεγχος του πληθυσμού 
 
Το 1973, η Λέσχη της Ρώμης δημοσίευσε μια έκθεση με τίτλο "Όρια στην ανάπτυξη", η οποία ασχολήθηκε με το πρόβλημα του υπερπληθυσμού.

Στην έκδοση του περιοδικού 'Fusion' τον Αύγουστο του 1980, ο Howard Odum, θαλάσσιος βιολόγος στο Πανεπιστήμιο της Φλόριντα, ο οποίος ήταν μέλος της Λέσχης της Ρώμης, αναφέρθηκε λέγοντας: 

"Είναι απαραίτητο οι ΗΠΑ να μειώσουν τον πληθυσμό τους κατά 2/3 μέσα στα επόμενα 50 χρόνια". Δεν ανέφερε, πώς θα πρέπει να επιτευχθεί αυτό. 
 
Κατά τη διάρκεια της προεδρίας του Jimmy Carter, δημιουργήθηκε μια ειδική ομάδα εργασίας για την επέκταση του εγγράφου "Όρια στην ανάπτυξη" και στις 24 Ιουλίου 1980 κυκλοφόρησε μια δίτομη έκθεση με τίτλο: “Global 2000 Report”, την οποία είχε συντάξει ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Cyrus R. Vance. 

Η έκθεση, η οποία παρουσιάστηκε στον Πρόεδρο Κάρτερ, επιχειρούσε να προβλέψει τις παγκόσμιες οικονομικές τάσεις για τις επόμενες δύο δεκαετίες και ανέφερε ότι δεν υπάρχουν αρκετοί πόροι στη γη για να στηρίξουν την αναμενόμενη δραματική αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού. 

Το έγγραφο αναφέρει ότι ο πληθυσμός των Ηνωμένων Πολιτειών θα πρέπει να μειωθεί κατά 100 εκατομμύρια άτομα μέχρι το έτος 2050... 
 
Περίπου μισό χρόνο αργότερα, το Συμβούλιο για την Ποιότητα του Περιβάλλοντος διατύπωσε συστάσεις με βάση το έγγραφο, με τίτλο: “Global Future: A Time to Act.”("Παγκόσμιο Μέλλον - Ώρα για δράση"). 

Πρότειναν ένα επιθετικό σχέδιο για τον έλεγχο του πληθυσμού, το οποίο περιελάμβανε αντισύλληψη, άμβλωση και στείρωση. 
 
Τον Αύγουστο του 1982, η Executive Intelligence Review δημοσίευσε ένα έγγραφο με τίτλο "Global 2000- Blueprint for Genocide" ("Global 2000: Σχέδιο για γενοκτονία"), το οποίο ανέφερε ότι τα 2 προαναφερθέντα προεδρικά έγγραφα "κατανοούνται σωστά ως πολιτικές δηλώσεις πρόθεσης - η πρόθεση εκ μέρους κέντρων πολιτικής όπως το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, η Τριμερής Επιτροπή και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, να ακολουθήσουν πολιτικές που θα οδηγήσουν όχι μόνο στο θάνατο των 120 εκατομμυρίων που αναφέρονται στις εκθέσεις, αλλά στο θάνατο πάνω από δύο δισεκατομμυρίων ανθρώπων μέχρι το 2000". 

Σε όλο τον κόσμο, η Λέσχη της Ρώμης έχει δηλώσει ότι η γενοκτονία πρέπει να χρησιμοποιηθεί για την εξάλειψη των ανθρώπων που αναφέρονται ως ..."ά χ ρ η σ τ ο ι   φαγάδες"! 
 
Ένωση της Λέσχης της Ρώμης στις ΗΠΑ
 
Το 1976 δημιουργήθηκε η Ένωση των ΗΠΑ της Λέσχης της Ρώμης (USACOR), σκοπός της οποίας είναι να κλείσει σταδιακά η αμερικανική οικονομία. Ο Χένρι Κίσινγκερ ήταν τότε, και εξακολουθεί να είναι, υψηλόβαθμο μέλος στην υπηρεσία του Βασιλικού Ινστιτούτου Διεθνών Υποθέσεων, μέλος της Λέσχης της Ρώμης και του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων. 
 
Ο Κίσινγκερ είχε σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια αποσταθεροποίησης των ΗΠΑ μέσω τριών πολέμων, στη Μέση Ανατολή, στο Βιετνάμ και στην Κορέα. Στον πόλεμο του Κόλπου ο στρατός των Ηνωμένων Πολιτειών λειτούργησε ως μισθοφόρος της Επιτροπής των 300 για να επαναφέρει το Κουβέιτ υπό τον έλεγχό της και ταυτόχρονα να παραδειγματίσει το Ιράκ, ώστε άλλες μικρές χώρες να μην επιχειρήσουν κάτι ενάντια στις επιθυμίες της Επιτροπής.
 
Θάνατος του (Πακιστανού προέδρου) στρατηγού Μοχάμεντ Zia-ul-Haq 
 
Στις 17 Αυγούστου 1988, ο πρόεδρος του Πακιστάν στρατηγός Muhammad Zia-ul-Haq πέθανε κατά τη διάρκεια ύποπτης αεροπορικής συντριβής. Φημολογείται ότι η Λέσχη της Ρώμης έλαβε εντολή από την Επιτροπή των 300 να εξοντώσει τον Ουλ-Χακ. 
 
Οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες προειδοποίησαν τον Ul-Haq να μην ταξιδέψει με αεροπλάνο, καθώς ήταν στόχος βομβιστικής επίθεσης στον αέρα. 

Έχοντας αυτό κατά νου, ο Ul-Haq πήρε μαζί του μια αμερικανική ομάδα ως "ασφαλιστική δικλείδα", όπως σχολίασε στους στενούς του συμβούλους. 

Στην πτήση επέβαιναν αρκετοί αξιωματούχοι των Ηνωμένων Πολιτειών, μεταξύ των οποίων μια ομάδα της Υπηρεσίας Πληροφοριών Άμυνας του αμερικανικού στρατού με επικεφαλής τον ταξίαρχο Herber Wassom και ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στο Πακιστάν Arnold Lewis Raphel. 
 
Λίγο μετά την απογείωση του αεροπλάνου, ο πύργος ελέγχου έχασε την επαφή με το αεροσκάφος. Μάρτυρες που είδαν το αεροπλάνο στον αέρα μετά ισχυρίζονται ότι πετούσε ακανόνιστα, στήν συνέχεια έπεσε με τη μύτη και εξερράγη όταν προσέκρουσε στο έδαφος. 
 
Στο περιστατικό έχασαν τη ζωή τους 32 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος της Επιτροπής Κοινών Επιτελείων Στρατηγός Akhtar Abdur Rahman, στενός συνεργάτης του Ul-Haq, ταξίαρχος Siddique Salik, ο στρατηγός Herbert M. Wassom, επικεφαλής της στρατιωτικής αποστολής βοήθειας των ΗΠΑ στο Πακιστάν και ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στο Πακιστάν Arnold Lewis Raphel. 
 
Ο θάνατος του Ul-Haq δημιούργησε πολλά ερωτήματα. 

Η έρευνα της συντριβής οδήγησε στο συμπέρασμα, ότι η πιθανότερη αιτία της συντριβής ήταν 'σαμποτάζ'. 

Υποστηρίζεται επίσης ότι απελευθερώθηκαν δηλητηριώδη αέρια που εξουδετέρωσαν τα μέλη του πληρώματος και τους επιβάτες, γεγονός που θα εξηγούσε γιατί δεν δόθηκε σήμα Mayday. 

Δεν υπάρχει καμμία αμφιβολία, ότι πίσω από τη συντριβή βρισκόταν μια ομάδα επαγγελματιών...
*********** 
 

2 σχόλια:

  1. Τα πουλάκια μου!!!!! Πολλοί τελικά ορέγονται παγκόσμιες εξουσίες και πλούτη, δεν μας είπαν όμως από ποιό πλευρό κοιμούνται καλύτερα....... μπάς και τα ονειρά τους εκπληρωθούν στην πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να ξέρατε πόσο θέλω ένα άρθρο και για την Αθηναϊκή Λέσχη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!